Toftild TV, Tema & Teater

Toftild leverer parykker til alle landets store scener og til TV- og filmproduktion i samarbejde med dygtige stylister. Kontakt os for at høre nærmere.
Kontakt os
98 10 32 11

Toftild TV, Tema & Teater

Toftild leverer parykker til alle landets store scener og til TV- og filmproduktion i samarbejde med dygtige stylister.

Er du freelance-stylist, make-up-artist eller ansat på et af landets teatre eller arbejder med filmproduktion, kan vi hjælpe dig med at finde parykkerne og håret til den opgave, du skal løse.

Du kontakter os blot på mail eller telefon med en beskrivelse af opgaven. Du er også meget velkommen til at booke et besøg hos os i Aalborg, hvor vi har vores store varelager.

Vi sender gerne et udvalg, der matcher din opgave, så du kan afprøve og udvælge parykkerne sammen med dine kollegaer. Når du har fundet det, du søger, kontakter du os blot igen, og vi sørger for en afhentning af de parykker, du ikke får brug for.

Toftild har leveret parykker til bl.a.:

  • Badehotellet
  • Seebach the Musical
  • Tarzan
  • Sanne the Musical
  • Cirkus Revyen
  • Hjørring Revyen
  • Aalborg og Århus Teater
  • samt flere TV- og filmproduktioner
”I min tid som ansvarlig teaterfrisør på Fredericia Teater har jeg af flere omgange arbejdet sammen med Toftild. Toftild har et stort udvalg af parykker og hårdele til opgaver på scenen, og de er dygtige til at sætte sig ind i opgaven og forstår det kreative udgangspunkt, en teaterfrisør altid arbejder ud fra. Mine bedste anbefalinger”.
- Parykmager Michael Skytte 

Oplev forskellen

Det siger vores kunder om deres oplevelse hos Toftild

Det er faktisk stærkt vanedannende at bruge toupe

"Det var vigtigt for mig, at det ikke skulle være besværligt. Og det er det på ingen måde. Jeg vasker og føntørrer håret hver dag, bruger både voks og andre produkter i håret, og det holder til min behandling. Det er bare blevet en del af min daglige pleje, og jeg nyder at have håret."

Toftild Alternativt Hår har ændret mit liv

"Hos Toftild får du en personlig og professionel behandling. De arbejder kreativt og tænker i løsninger. Jeg har endnu ikke forladt deres salon med andet end et stort smil på læben.
For mig ligger der en kæmpe portion identitet i hår. TAK til Toftild for hjælp til at mit ydre nu matcher mit indre."

Josefine Valentin er smuk med sin paryk fra Toftild
Josefine Valentin

Den bedste løsning for mig, fordi parykken sidder på hele tiden

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Mikkel fik toupe efter 2 år med hårtab

"Efter 10 år med mindre og mindre hår på hovedet, havde jeg faktisk vænnet mig til det. Men nu kan jeg slet ikke forestille mig uden Hår for Livet. Jeg har været meget åben omkring at gå med toupe, så alle mine fordomme, om at folk ville blive forskrækkede over at se mig med hår, har jeg slet ikke oplevet. Tværtimod - kun positivitet og bemærkninger som "Du ser da 10 år yngre ud" - "Hold da op - det ser helt naturligt ud". Og frygten for, at håret ville ryge af i blæsevejr, eksisterer ikke længere - det sidder pisse godt fast"

Mikkel
Toftild Aalborg
Budolfi Plads 9
9000 Aalborg
Tlf: 98 10 32 11
aalborg@parykker.dk
Toftild Aahurs
Borggade 7
8000 Aarhus C
Tlf: 88 77 93 55
aarhus@parykker.dk
Toftild København
Frederiksberg Alle 50
1820 Frederiksberg C
Tlf: 71 74 91 71
frederiksberg@parykker.dk