Toftild Aalborg

Toftild ligger i centrum af Aalborg, tæt ved busstoppesteder og banegård. Du kan parkere ved Gåsepigen, AKKC, Palads og Kennedy Arkaden. 
Book tid
98 10 32 11

Toftild: Din lokale paryk-specialist i Aalborg

Lige siden slutningen af 1970’erne har der været gang i vores voksende specialisthus på Budolfi Plads i hjertet af Aalborg. Dengang hed forretningen Toftilds Toupé Atelier – og i dag har butikken udviklet sig til at være en af de førende eksperter i landet, når det kommer til alternativt hår. De fleste aalborgensere ved godt, hvor de skal gå hen, hvis de mangler en paryk i Aalborg – men i dag har forretningen også afdelinger i Århus og i København.

Her finder du den historiske hovedafdeling i Aalborg med speciale i alle slags parykker, toupéer til mænd og extensions:

TOFTILD AALBORG
Budolfi Plads 9
9000 Aalborg

Telefon: 98 10 32 11
Mail: aalborg@parykker.dk

Afdelingen ligger centralt og i gåafstand fra både togstation og busser. Kommer du i bil, er der gode parkeringsmuligheder.

ÅBNINGSTIDER
Mandag-fredag     9-17
Lørdag-søndag     Lukket

Den centrale paryk-specialist i Aalborg

Toftild-afdelingen i Aalborg er stadig landets største. Her er der skabt et trygt miljø af venlighed, omsorg og kompetence, som vi er anerkendt for hos mange af de kunder, vi har haft i vores kyndige hænder gennem de sidste fire årtier. I dag fungerer forretningen som et videnscenter for alt, hvad der har med parykker og andre former for alternativt hår at gøre. Det betyder også, at de specialister, der arbejder her, alle er uddannede frisører gennem den officielle uddannelse – og derudover har de hjertet på et helt særligt sted.

For det kræver et helt specielt menneskesyn at være parykspecialist. Det fordrer, at man har et inderligt ønske om at ville hjælpe andre. Og det er vi mere end glade for, at vi har formået at gøre gennem alle de år.

Men du behøver ikke at tage vores ord for det. Du kan finde mange eksempler på, hvordan vi har hjulpet mennesker til et bedre liv med flot hår på Instagram.

Find paryk og alt i tilbehør i vores butik i Aalborg

Ud over parykkerne kan du altid komme ind til os for at finde moderigtigt tilbehør til hovedet. Mange ønsker i dag den lidt lettere løsning med en turban, et smart tørklæde eller en hue som et udskifteligt fashion statement – og også her er vi leveringsdygtige.

Gratis konsultation om mulighederne for den perfekte paryk i Aalborg

Ønsker du i stedet at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at skabe en paryk, der passer til dig? Så kan du nyde godt af, at vores første konsultation er helt fuldstændig gratis.

Kom ind til os i Aalborg og få en snak om, hvordan vi kan bringe dine hårdrømme til live.

Oplev forskellen

Det siger vores kunder om deres oplevelse hos Toftild

Det er faktisk stærkt vanedannende at bruge toupe

"Det var vigtigt for mig, at det ikke skulle være besværligt. Og det er det på ingen måde. Jeg vasker og føntørrer håret hver dag, bruger både voks og andre produkter i håret, og det holder til min behandling. Det er bare blevet en del af min daglige pleje, og jeg nyder at have håret."

Toftild Alternativt Hår har ændret mit liv

"Hos Toftild får du en personlig og professionel behandling. De arbejder kreativt og tænker i løsninger. Jeg har endnu ikke forladt deres salon med andet end et stort smil på læben.
For mig ligger der en kæmpe portion identitet i hår. TAK til Toftild for hjælp til at mit ydre nu matcher mit indre."

Josefine Valentin er smuk med sin paryk fra Toftild
Josefine Valentin

Den bedste løsning for mig, fordi parykken sidder på hele tiden

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Mikkel fik toupe efter 2 år med hårtab

"Efter 10 år med mindre og mindre hår på hovedet, havde jeg faktisk vænnet mig til det. Men nu kan jeg slet ikke forestille mig uden Hår for Livet. Jeg har været meget åben omkring at gå med toupe, så alle mine fordomme, om at folk ville blive forskrækkede over at se mig med hår, har jeg slet ikke oplevet. Tværtimod - kun positivitet og bemærkninger som "Du ser da 10 år yngre ud" - "Hold da op - det ser helt naturligt ud". Og frygten for, at håret ville ryge af i blæsevejr, eksisterer ikke længere - det sidder pisse godt fast"

Mikkel
Toftild Aalborg
Budolfi Plads 9
9000 Aalborg
Tlf: 98 10 32 11
aalborg@parykker.dk
Toftild Aahurs
Borggade 7
8000 Aarhus C
Tlf: 88 77 93 55
aarhus@parykker.dk
Toftild København
Frederiksberg Alle 50
1820 Frederiksberg C
Tlf: 71 74 91 71
frederiksberg@parykker.dk