Tilbage til Hairytales

Zuri Turban fra Christine Headwear

Del historien:

En Zuri turban

Fra Christine Headwear kom der er i 2020 en turban der hedder Zuri. Her kom den i den sorte farve og i 2021, er den så kommet i endnu flere farver. Den har gået sin sejrsgang her i Danmark, og er blandt en af de turbans vi sælger mange af ved Toftild.

Hvad er en Zuri Turban

En Zuri turban er en simpel, flot og vellykket turban fra Christine Headwear, der kan styles på flere måder. Knolden, der er fastsyet på den, kan sættes så den enten er foran, på siden, eller bagerst - så det giver dig flere muligheder når du har en Zuri Turban.

Samtidig er det en let og elegant turban, der er lavet i en speciel bomuld, der er med til at give kvaliteten endnu et nøk opad i forhold til den i forvejen høje kvalitet fra Christine Headwear.

Supima Bomuld og Zuri turban

Når vi kigger på kvaliteten af bomulden, som 95% af Zuri turbanen består af, er der ikke tvivl om at det er en de bedste bomuldskvaliteter i verden. Den er både holdbar og meget blødere end en normal bomuldskvalitet. Du får altså et langvarigt kvalitetsprodukt hvor overfladen forbliver glat og pæn.

Når det kommer til komfort og pasform - vil du igen opleve høj kvalitet.

Zuri turban i flere farver

I første omgang var det kun muligt at få en Zuri turban i sort. Dette gør sig ikke længere gældende. Nu fås den i hele 4 farver, som alle kan tilpasses de mange andre farver ens beklædning kan have.

zuri turbaner

De 4 farver som Zuri findes i er følgende: Sort, sand, rød og mørkeblå som du kan se herover. Ikke kraftige farver, men flotte nedtonede og elegante farver, der gør at Zuri turban kan bruges til stort set alt forskelligt tøj.

Hvor kan jeg få den hos Toftild

Når vi har et produkt som Zuri turban, er der altid mulighed for at finde det på webshoppen. Den har aldrig lukket, og du kan derfor finde produktet i alle døgnets timer her. Vi har samtidig 3 fysiske afdelinger - nemlig Toftild Aalborg, Toftild Aarhus og Toftid København, hvor det også er muligt at finde den ønskede turban. Er den mod forventning ikke på lager, er det altid muligt at bestille den.

Hvad fortæller Christine Headwear om Zuri turban

Når du vælger Zuri turban får du en super sofistikeret turban model med moderne og flotte detaljer.

Tænker du Chanel look, er dette lige præcis hvad tankerne har været. Den kan bruges både til festlige lejligheder og i smagfulde outfits.

Seneste indlæg

Toftild Aalborg
Budolfi Plads 9
9000 Aalborg
Tlf: 98 10 32 11
aalborg@parykker.dk
Toftild Aahurs
Borggade 7
8000 Aarhus C
Tlf: 88 77 93 55
aarhus@parykker.dk
Toftild København
Frederiksberg Alle 50
1820 Frederiksberg C
Tlf: 71 74 91 71
frederiksberg@parykker.dk
arrow-left