Parykker til mænd

Er du træt af høje tindinger og markant måne på toppen? Ønsker du hårpragten tilbage, som da du var 18 år? Med påsat hår kan du style dit hår, som du vil.
Book tid
98 10 32 11
Toftild har eksisteret i mere end 40 år og har specialiseret sig inden for integrerede hårløsninger. I dag tilbyder vi de bedste produkter og monteringsmetoder på markedet. Her har vi så mange forskellige parykker at vælge mellem, at vi er sikre på, at vi også har den helt perfekte herreparyk til dig. Desuden har vi en stor egenproduktion af specialprodukter efter individuelle mål. I alle vores afdelinger vil du opleve, at en paryk ikke bare er en paryk – men et topmoderne og professionelt produkt, der er tilpasset dit hår, din hovedform, din unikke personlighed og det maskuline udtryk, du ønsker at udstråle.

Kontakt os for en gratis konsultation.

Se kataloger

Oplev forskellen

Det siger vores kunder om deres oplevelse hos Toftild

Det er faktisk stærkt vanedannende at bruge toupe

"Det var vigtigt for mig, at det ikke skulle være besværligt. Og det er det på ingen måde. Jeg vasker og føntørrer håret hver dag, bruger både voks og andre produkter i håret, og det holder til min behandling. Det er bare blevet en del af min daglige pleje, og jeg nyder at have håret."

Toftild Alternativt Hår har ændret mit liv

"Hos Toftild får du en personlig og professionel behandling. De arbejder kreativt og tænker i løsninger. Jeg har endnu ikke forladt deres salon med andet end et stort smil på læben.
For mig ligger der en kæmpe portion identitet i hår. TAK til Toftild for hjælp til at mit ydre nu matcher mit indre."

Josefine Valentin er smuk med sin paryk fra Toftild
Josefine Valentin

Den bedste løsning for mig, fordi parykken sidder på hele tiden

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Mikkel fik toupe efter 2 år med hårtab

"Efter 10 år med mindre og mindre hår på hovedet, havde jeg faktisk vænnet mig til det. Men nu kan jeg slet ikke forestille mig uden Hår for Livet. Jeg har været meget åben omkring at gå med toupe, så alle mine fordomme, om at folk ville blive forskrækkede over at se mig med hår, har jeg slet ikke oplevet. Tværtimod - kun positivitet og bemærkninger som "Du ser da 10 år yngre ud" - "Hold da op - det ser helt naturligt ud". Og frygten for, at håret ville ryge af i blæsevejr, eksisterer ikke længere - det sidder pisse godt fast"

Mikkel

Specialister i at skabe et naturligt maskulint look

Går man tilbage i tiden, var der bestemte perioder, hvor det at gå med paryk som mand lod noget tilbage at ønske. Dengang havde parykker til mænd slet ikke den kvalitet, som de har i dag – og derfor måtte mange mænd opgive deres drøm om at få deres hår tilbage. Også selvom de havde forsøgt at gøre noget ved det.

Tiden i dag er heldigvis en anden, hvad dét angår. Moderne teknologi og en sund aftabuisering af parykker til mænd har løftet markedet op til en ny status, hvor det er muligt for dig at få en paryk, som ser 100% naturlig ud – og endda med det look, som passer lige nøjagtig til dig. For hos Toftild er vi de førende specialister i parykker til mænd og har et specialuddannet personale, som altid er klar til at hjælpe dig med at gøre dig tilfreds og tilpas med dit hår igen.

Kom ind og få en uforpligtende snak om, hvad vi er i stand til at gøre for dig i vores afdelinger i Aalborg, Århus eller København. Her vil vi sørge for, at du møder den tryghed og de kompetencer, du søger, hvis du er interesseret i at få hårpragten tilbage.

Effektive hårløsninger til den moderne mand

Vores parykker til mænd er ikke bare løsninger, der hjælper med at skjule tyndt hår, høje tindinger eller fuldkommen skaldethed. Det er professionelle produkter, der hjælper dig i præcis den retning, du ønsker med dit hår. Så tag kontakt til os, hvad enten du søger muligheden for en specifik hårstil, ønsker dig lidt mere volumen på toppen eller har behov for at få dækket dine skaldede pletter på en måde, der ser helt naturlig ud og er fuldstændig i overensstemmelse med tidens tendenser.

Se billederne og kontakt os endelig for at få os til at fortælle mere om, hvordan vi arbejder, når vi skaber den skræddersyede paryk, der passer til dig og din stil. Vi vil elske at hjælpe dig med at få selvtilliden tilbage via vores anerkendte kompetencer.
Toftild Aalborg
Budolfi Plads 9
9000 Aalborg
Tlf: 98 10 32 11
aalborg@parykker.dk
Toftild Aahurs
Borggade 7
8000 Aarhus C
Tlf: 88 77 93 55
aarhus@parykker.dk
Toftild København
Frederiksberg Alle 50
1820 Frederiksberg C
Tlf: 71 74 91 71
frederiksberg@parykker.dk