Ofte stillede spørgsmål om toupé

Hvor hurtigt kan jeg få nyt hår?

Vi anbefaler, at du først kommer til en GRATIS hårkonsulation hos Toftild, hvor vi vurderer dit hårtab. Vi tager en uforpligtende snak om, hvilken hårløsning, der matcher dine ønsker og behov. Du vil få væsentlige informationer om vores løsninger, som er værd at vide forud for behandling.

Vi har et bredt udvalg af toupeer i mere end 60 standardfarver, hvilket betyder, at du hurtigt kan få nyt hår, når du har truffet din beslutning. Langt de fleste herrer kan bruge en standardtoupe, men Toftild laver også specialdesignede hårdele efter mål og afstøbning.

For at opnå en flot og naturlig integreret hårløsning, anbefaler vi, at dit eget hår har en vis længde, og du har fået foretaget en test af den hudlim, vi anvender til Hår for Livet by Toftild (udføres i forbindelse med første konsultation).

Selve behandlingen tager blot to timer, det er let og smertefrit.

Du har mulighed for at booke en tid i Aalborg, Aarhus og København.

Book tid

Hvor lang tid tager det at få nyt hår?

Det er hurtigt og nemt at få nyt hår hos Toftild. Behandlingen tager to timer. Det er let, smertefrit og ikke kirurgisk, så hvis du senere fravælger at bruge Hår for Livet, har du ingen mærker eller ar.

Første gang

Ved montering af ny toupe klippes hårdelen og dit eget hår sammen, så der opnås en flot og naturlig integration mellem eget hår og hårdelen. Håret styles, og du informeres om pleje og vedligehold.

Hår for Livet service

Hår for Livet skal serviceres cirka én gang om måneden. Ved service fjernes toupeen, og hovedbunden afrenses for lim- og tape. Hovedbunden peales og klargøres til montering af toupe igen. Toupeen monteres og håret tilklippes og styles.

Er toupeen lavet af ægte hår?

Hår for Livet toupe er fremstillet af 100% ægte hår.

Toftild tilbyder mere end 60 standardfarver, der spænder fra rene farver (sort til blond) til farver med et mix af grå hår. De grå hår er fremstillet af en særlig varmebestandig fiber.

Toftild forhandler og designer flere typer af toupeer. Disse tilpasses den enkeltes behov ud fra ønsker, holdbarhed og look.

Hvor lang tid holder en toupe?

Toftild tilbyder forskellige typer toupe løsninger. Nogle løsninger kræver, at du går til service hos Toftild en gang om måneden - andre løsninger med tape / clips er mere velegnet til "home use".

Hår for Livet by Toftild monteres med hudlim og kræver omsætning cirka en gang om måneden. En servicebehandling hos Toftild (eller hos en af Toftilds forhandlere), betyder, at din toupe og hovedbund renses og en ny sættes på.

Holdbarheden på hårdelen afhænger af flere forhold, bl.a. hvilken type toupe, der er tale om, hvordan du som bruger plejer hårdelen, din svedproduktion, brug af hat/arbejdshjelm, headset m.m.:

  • Hår for Livet toupe (netbund/foliebund): holdbarhed cirka 3-4 måneder.
  • Hår for Livet toupe (tynd foliebund): holdbarhed cirka 4-6 uger.
  • Klassisk toupe: holdbarhed cirka 6-12 måneder.

Ser det naturligt ud?

Ja, det gør det.

Hos Toftild bestræber vi os altid på at lave flotte integrerede hårløsninger, der ser naturlige ud i forhold til hårtæthed, bund og hårgrænse. Vi har mange års erfaring med at lave og designe hårdele til både mænd og kvinder.

Book tid

Gør det ondt at få foretaget behandlingen?

Nej, det er smertefrit at få monteret en toupe. Det kan nærmest sammenlignes med et almindeligt frisørbesøg.

Kan man bruge voks i en toupe?

Ja, man kan sagtens bruge voks og andre stylingprodukter i en ægtehårstoupe. Vi anbefaler vandopløselige stylingprodukter, som ikke påvirker monteringslimen. Tag gerne en snak med din frisør om produkter.

Brug aldrig silikone- eller fedtholdige produkter i hovedbunden, da det vil opløse limens bindeevne.

Du har også mulighed for at se vores produkter her

Kan jeg bade, svømme og være fysisk aktiv med Hår for Livet?

Ja, du kan både bade, svømme og være fysisk aktiv med Hår for Livet. Der er visse forholdsregler, du skal være opmærksom på, da limens bindeevne påvirkes ved vand/sved. Hvis du har et aktivt liv med træning og sveder meget, kan der være behov for, at du går til service oftere. Normalt anbefaler vi Hår for Livet service en gang om måneden, men det er individuelt efter behov og livsstil.

Værd at vide...

Når du vasker hår og bader med en toupe, der er limet på, skal du være opmærksom på, at limens bindeevne påvirkes i vand. Indtil limen samler sig og hærder, anbefaler vi, at du ikke rykker i hårdelen. Efter bad trykkes overskyende vand ud med et håndklæde - og hårdelen trykkes forsigtigt på plads. Der kan med fordel anvendes føntørrer. Derefter styles håret.

Hvad koster Hår for Livet?

Prisen på Hår for Livet Toupe er vejledende, da det er individuelt, hvor ofte man har behov for at få ny toupe, og hvor ofte man har behov for at gå til servicebehandling.

Toftild anbefaler Hår for Livet service minimum en gang om måneden, hvor håret renses, monteres, tilklippes og styles. Holdbarheden på hårdelen afhænger af, hvilken type toupe man vælger, samt hvor god man selv er til at vedligeholde den.

Hår for Livet Toupe

  • Inkl. 3 stk. toupe med net- eller foliebund
  • Inkl. 12 x servicebehandling (rens, montering, klip)

Se priser her

Jeg har stadig hår på hovedet. Kan jeg bruge Hår for Livet toupe?

Til første konsultation vurderer frisøren, om du har for meget hår til at bruge Hår For Livet, der monteres med hudlim.

Hvis du har for meget hår vil det give problemer med at få lim og hårdel til at binde på huden. Toftild tilbyder mange forskellige løsninger, og vi kan rådgive om en anden og bedre løsning, som er tilpasset specielt til dig.

Hvordan plejer man hårsystemet?

Hent plejevejledningen her.

Åbn plejevejledning
Se alle Toftilds FAQ’s
Toftild Aalborg
Budolfi Plads 9
9000 Aalborg
Tlf: 98 10 32 11
aalborg@parykker.dk
Toftild Aahurs
Borggade 7
8000 Aarhus C
Tlf: 88 77 93 55
aarhus@parykker.dk
Toftild København
Frederiksberg Alle 50
1820 Frederiksberg C
Tlf: 71 74 91 71
frederiksberg@parykker.dk