Mere hår - det tager kun to timer

Drømmer du om en flot og fyldig hårpragt? Toftild har forskellige hårløsninger til alle mænd, der oplever udtynding, høje tindinger og uønsket hårtab. Vi tilbyder gratis e-mail konsultation. Send os et foto fra oven, fra siderne og forfra, så vender vi tilbage med dine muligheder.
Book en e-mail konsultation her!
98 10 32 11
Toftild tilbyder markedets mest naturtro og moderne hårløsning til mænd med uønsket hårtab. Hår for Livet by Toftild®-toupé til mænd er det tætteste, du kommer på at have dit eget hår. Det er nemt og smertefrit. Og så tager det kun to timer at give dig mere hår og livskvalitet – det tænker vi faktisk, er din tid værd, uanset hvem du er.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med mere hår. Hos os kan du få toupé og hår til mænd i et moderne og naturligt look.

Galleri toupe

Fra tabu til trend

Håret spiller en vigtig hovedrolle for mange af os. Ønsker du mere hår på hovedet, en hurtig og holdbar løsning uden kostbar kirurgi? Vi laver hår, der er naturligt og som sidder fast 24/7. Ikke noget med at tage håret af og på. Det hører fortiden til. Er du blevet mødt med holdningen om, at du bare kan barbere det resterende hår af, hvis hårpragten falder? Og savner du et reelt alternativ ? Hos os har du faktisk et valg. 

Kontakt os for at høre, hvad vi kan gøre for at hjælpe dig, hvis du selv vil bestemme. Også om hvor meget de dårlige hårdage skal fylde.

Hår for Livet by Toftild®

Ønsker du en mere permanent løsning, anbefaler vi Hår for livet by Toftild® – et professionelt hårsystem, hvor en toupé med ægte hår monteres med medicinsk hudlim. Det betyder, at håret sidder fast 24/7. Du kan sove, bade og være fysisk aktiv med dit nye hår – helt uden bekymringer. Håret tages kun af i forbindelse med det månedlige frisørbesøg hos Toftild. Vi tilpasser toupéen til dig og klipper den frisure, du ønsker.

Besøget tager kun to timer.

Se Dennis' forvandling

Dennis er en af de mange, som benytter sig af vores Hår for Livet by Toftild løsning. 
Se hans forvandling her.
Afspil video og se Dennis' forvandling

Sikker, fleksibel hårløsning med naturligt look

Vi laver hårløsninger til ethvert behov. Vi har et stort udvalg af standardtoupéer i mere end 60 farver. Mange af Toftilds kunder vælger en standardtoupé, der tilpasses individuelt. Andre foretrækker en specialfremstillet løsning, hvor hårdelen designes efter personlige mål og derfor har perfekt pasform. Størstedelen af vores toupéer er i ægte hår, men vi har også mulighed for at blande ægte hår og fiberhår – alt efter krav til slidstyrke og holdbarhed.

Få en gratis konsultation

Hårtab hos mænd er oftest genetisk betinget og kan tage fart allerede i 20'erne med høje tindinger, udtynding af hårpragten og begyndende måne. Du kan kigge på mændene i din familie og få en idé om, hvordan din hårpragt udvikler sig.

Vi ved, at der kan være mange overvejelser og spørgsmål, inden man tager beslutningen om at lade sig behandle for hårtab. Derfor tilbyder vi en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi oplyser alt det væsentlige om vores hårløsninger. Vi vurderer dit hårtab, og sammen finder vi ud af, hvilken løsning, der er den rigtige for dig.

Sådan foregår montering af en toupé hos Toftild

Processen bygger på vores ekspertise i at give dig den optimale følelse af frihed og muligheden for at kunne vælge hverdagsaktiviteter til, uden at du skal tænke på din toupé. Vores fokus er altid at skabe en løsning, hvor du ikke længere behøver at tænke på dit hår, men i stedet kan koncentrere dig om de ting, der giver dig langt større værdi i livet.

Her er, hvad vi gør:

  • Hovedbunden afrenses og gøres klar til montering af toupéen. Toupéerne findes med forskellig base – sammen finder vi den løsning, der passer bedst til dig.
  • Toupéen tilpasses individuelt, så integrationen med dit eget hår bliver optimal og 100% naturlig. Herefter påføres hudlim eller medicinsk tape – alt efter hvilken løsning, du ønsker.
  • Toupéen tilpasses omhyggeligt og monteres med medicinsk hudlim eller tape.
  • Toupéen tilklippes i den ønskede frisure og style.

Montering af en toupé hos Toftild varer cirka to timer. Toftilds toupéer fremstilles på en meget fin og tynd base, så kanten ser helt naturlig ud.

Nedenfor kan du se en film af hvordan en toupe monteres med lim.

Hår for Livet by Toftild® toupéløsning – det tætteste du kommer på at have dit eget hår. Kontakt os for at få det personlige udtryk, du ønsker. Vi glæder os til at hjælpe dig med at realisere dine drømme om mere hår.

Sådan monteres en toupe med lim

Dennis har lavet en rigtig fin film, hvor han viser hvordan han får monteret en toupe med lim. Han fortæller selv hvordan processen er undervejs.
Afspil video

Oplev forskellen

Det siger vores kunder om deres oplevelse hos Toftild

Det er faktisk stærkt vanedannende at bruge toupe

"Det var vigtigt for mig, at det ikke skulle være besværligt. Og det er det på ingen måde. Jeg vasker og føntørrer håret hver dag, bruger både voks og andre produkter i håret, og det holder til min behandling. Det er bare blevet en del af min daglige pleje, og jeg nyder at have håret."

Toftild Alternativt Hår har ændret mit liv

"Hos Toftild får du en personlig og professionel behandling. De arbejder kreativt og tænker i løsninger. Jeg har endnu ikke forladt deres salon med andet end et stort smil på læben.
For mig ligger der en kæmpe portion identitet i hår. TAK til Toftild for hjælp til at mit ydre nu matcher mit indre."

Josefine Valentin er smuk med sin paryk fra Toftild
Josefine Valentin

Den bedste løsning for mig, fordi parykken sidder på hele tiden

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Mikkel fik toupe efter 2 år med hårtab

"Efter 10 år med mindre og mindre hår på hovedet, havde jeg faktisk vænnet mig til det. Men nu kan jeg slet ikke forestille mig uden Hår for Livet. Jeg har været meget åben omkring at gå med toupe, så alle mine fordomme, om at folk ville blive forskrækkede over at se mig med hår, har jeg slet ikke oplevet. Tværtimod - kun positivitet og bemærkninger som "Du ser da 10 år yngre ud" - "Hold da op - det ser helt naturligt ud". Og frygten for, at håret ville ryge af i blæsevejr, eksisterer ikke længere - det sidder pisse godt fast"

Mikkel
Toftild Aalborg
Budolfi Plads 9
9000 Aalborg
Tlf: 98 10 32 11
aalborg@parykker.dk
Toftild Aahurs
Borggade 7
8000 Aarhus C
Tlf: 88 77 93 55
aarhus@parykker.dk
Toftild København
Frederiksberg Alle 50
1820 Frederiksberg C
Tlf: 71 74 91 71
frederiksberg@parykker.dk