Tilbage til Hairytales

Vi forhandler Brazilian Bond Builders

Del historien:

Hos Toftild er vi blevet forhandlere af Brazilian Bond Builders repair serie 

Det er en serie bygget op omkring en helt speciel teknologi, som forebygger og reparerer skader i håret.

Vi har lige nu en trio på tilbud til 506,- med en normalpris på 804,-

Trioen består af shampoo, conditioner og leave i spray.

Shampooen renser håret samtidig med at den plejer og styrker hårfibrets styrke. Den kan bruges i alle ægtehårs produkter, og fungerer også til extensions og opløser ikke tapen på håret. Shampooen er desuden sulfatfri, du kan læse længere nede hvad sulfatet gør ved håret.

Den tilhørende conditioner er genopbyggende og reparerer håret. Den forstærker hårfibrets styrke, og forlænger hårets levetid. Conditioneren er silikonefri og kan bruges i extensions uden at opløse tapen.

Med i sættet er der en leave in spray, som modvirker misfarvning ved at reparere skader i håret. Leave in spray forbedrer din paryk, extensions eller dit eget hårs styrke. Den kan ligesom både shampoo og balsam bruges i extensions uden at tapen opløses.

Sådan bruges produkterne

repair trio

I vådt hår, påfør shampooen og massér det rundt i hår og hovedbund, skyl ud og brug B3 extension repair conditioner. Conditioneren påføres i håret, lad den virke 2-3 minutter inden den skylles ud.

Ønskes der intens pleje kan du bruge conditioneren som en maske og lade den sidde i 10 minutter og derefter skylle den ud.

Afslutningsvis omrystes leave in sprayen og sprayes i håndklædetørt hår.

Hvorfor skal man pleje sin paryk og extensions?

Har du et produkt med ægte hår er det vigtigt at pleje det godt, med den korrekte pleje kan dit hår holde længere og samtidig se pænere ud. Om du har extensions eller paryk er det vigtigt at være forsigtig når du vasker det, vær påpasselig med at håret ikke filtrer, dette er vigtigt for at håret ikke rykkes ud af bunden på enten paryk eller extension. Dette er også vigtigt når du reder håret og styler det.

Du kan finde vores plejeguides til de forskellige slags hår lige her.

Videnskaben bag b3

Bag b3’s plejeprodukter er der en hel videnskab. Hår er bygget op af keratin kæder og når håret bliver kemisk behandlet udskiller det et stof som nedbryder keratin kæderne i håret. B3s teknologi forebygger disse skader og reparere gamle skader i håret.

Kan jeg bruge b3 repair?

Repair serien fra b3 er skabt til ægte hår. Det vil sige at har du en paryk af ægte hår eller extensions af ægte hår kan du bruge produkterne. Produkterne er også gode til dig der vil give dit eget hår en god omgang pleje. Serien er specielt god til farvebehandlet hår, som vil nyde godt af de plejende og genopbyggende egenskaber.

Produkterne kan bruges i både glat og krøllet hår. Her kan du efter leave in sprayen bruge de produkter du normalt bruger for at opnå det look du ønsker.

trio 2

Hvorfor sulfatfri?

Måske har du aldrig tænkt over hvorfor det er vigtigt at bruge en sulfatfri shampoo. Sulfat er det stof der får din shampoo til at skumme op, men ingrediensen er ikke særlig god for håret. Her er en lille liste over fordelene ved at bruge en sulfatfri shampoo.

  • Mindre krus i håret
  • Håret bliver blødere
  • Skånsomt for miljøet
  • Mindre irritation af hud og hovedbund
  • Bedre holdbarhed på hårbehandlinger

Vores frisører er meget begejstrede for b3s plejeserie og bruger den flittigt til extensions og parykker i vores salon. Vi kan derfor varmt anbefale serien til dig der har extensions, paryk eller til dit eget hår.

Seneste indlæg

Toftild Aalborg
Budolfi Plads 9
9000 Aalborg
Tlf: 98 10 32 11
aalborg@parykker.dk
Toftild Aahurs
Borggade 7
8000 Aarhus C
Tlf: 88 77 93 55
aarhus@parykker.dk
Toftild København
Frederiksberg Alle 50
1820 Frederiksberg C
Tlf: 71 74 91 71
frederiksberg@parykker.dk
arrow-left