Tilbage til Hairytales

Stort udvalg af turbans og tørklæder

Del historien:

Hos Toftild har vi et stort udvalg af flotte turbans og tørklæder fra Christine Headwear

For os er det vigtigt at det vi bærer på hovedet er behageligt og fungerer i en travl hverdag. Derfor er alle de produkter vi sælger udvalgt af os, med tanke på de ønsker og krav vi selv og vores kunder har.

Vi har mange forskellige modeller, som har forskellige udtryk og stilarter. For personlig stil og smag er også vigtigt her hos Toftild. Efterårs og vinterkollektionen i år er vi selv helt vilde med, der er virkelig fokus på lækkert stof, flotte mønstre og farver.

Modellerne Yoga og Shakti

Yoga turban er vores bestseller model, den er behagelig, i det blødeste stof og nem at tage på. Den er lavet i 95% bambus og 5% spandex. Yoga turban findes i mange forskellige mønstre og farver så der findes noget til enhver smag.

Shakti er en lignende model i de samme mønstre. Den er i samme lækre kvalitet, men med et snoet bånd rundt om. Båndet giver dig mulighed for at skabe noget mere fylde omkring hovedet men kan også styles helt fladt til hovedet. Båndet er gråt på den ene side og print som resten af turbanen, så du kan ændre stilen alt efter hvad du er i humør til.

Det eksklusive look

pearl 1

Ønsker du et eksklusivt look, er vores Pearl turban i velour det perfekte bud. Den findes i to farver, en smuk safir grøn og en dyb mørk blå. Det lækre stof kombineret med de smukke farver skaber et stilfuld look. Pearl turbanen er nem at style, den er syet i en form med mange draperinger som skaber en flot form.

Vi har også fået en mørk blå baret i det blødeste stretchy denim. Den falder pænt på hovedet og skaber fylde. Den er stilfuld og skaber nærmest en eftårsstemning af Paris.

3

Pandora tryllebinder

turbans torklaeder

En anden model som skaber fylde er vores pandora kasket i det flotteste mørkeblå boucle med sorte glitter nister. Den er stilfuld og kan give et ekstra pift til dit look.

Scarlett Sapphire turbans

scarlett 1

Ønsker du en turban med lækkert mønster er enten vores Scarlett eller Sapphire turbans noget for dig. Sapphire fås i et smukt blomsterprint og ydersiden er lækker satin(agtigt) finish. Hertil kan der købes et bånd som kan skabe ekstra volumen, det knappes på med trykknapper så det ikke rykker sig, og derfor sidder fast på turbanen.

2

Scarlett turban har allerede monteret et bånd som kan knappes af og på. Denne turban fåes i en mørk model som har en ensfarvet hue med mønstret bånd eller i en smuk rosa, hvor både hue og bånd et mønstret. Vi er selv her hos Toftild meget vilde med denne model, som kan styles på så mange måder.

Seneste indlæg

Toftild Aalborg
Budolfi Plads 9
9000 Aalborg
Tlf: 98 10 32 11
aalborg@parykker.dk
Toftild Aahurs
Borggade 7
8000 Aarhus C
Tlf: 88 77 93 55
aarhus@parykker.dk
Toftild København
Frederiksberg Alle 50
1820 Frederiksberg C
Tlf: 71 74 91 71
frederiksberg@parykker.dk
arrow-left