Nyt hår - det tager kun to timer

Nyt hår - det tager kun to timer

Drømmer du om en flot og fyldig hårpragt? Toftild har forskellige hårløsninger til mænd, der oplever udtynding, høje tindinger og uønsket hårtab. Gratis konsultation i Aalborg, Aarhus og København

Toftild tilbyder markedets mest naturtro hårløsning til mænd med uønsket hårtab. Hår for Livet by Toftild® toupe er det tætteste, du kommer på at have dit eget hår. Det er nemt og smertefrit - og så tager det kun to timer at få mere hår!

   


Få det hår, som du drømmer om

Hos Toftild kan du få den hårløsning, der passer bedst til din livsstil og økonomi. Vi tilbyder alt fra standard toupeløsninger til individuelt fremstillede hårløsninger efter mål og afstøbning. Vi tilbyder forskellige monteringsmetoder. En klassisk, fleksibel toupe, hvor toupeen fastgøres med medicinsk tape eller clips, er blot én af vores løsninger.

Hår for Livet by Toftild

Ønsker du en mere permanent løsning, anbefaler vi Hår for livet by Toftild® - et system, hvor en ægtehårs toupe monteres med sikker hudlim. Det betyder, at håret sidder fast 24/7, du kan sove, bade og være fysisk aktiv med dit nye hår. Håret tages kun af i forbindelse med det månedlige frisørbesøg hos Toftild. Vi tilpasser toupéen til dig, din hårfarve og klipper den frisure, som du ønsker. Besøget tager 2 timer.

Sikker, fleksibel hårløsning med naturligt look

Vi laver hårløsninger til ethvert behov. Vi har et stort udvalg af standardtoupeer i mere end 60 farver. Mange af Toftilds kunder vælger en standardtoupe, der tilpasses individuelt. Andre foretrækker en specialfremstillet løsning, hvor hårdelen designes efter personlige mål og derfor har perfekt pasform. Størstedelen af vores toupeer er i ægte hår, men vi har også mulighed for at blande ægte hår og fiberhår - alt efter krav til slidstyrke og holdbarhed.

Hårtab hos mænd

Mandligt hårtab er oftest genetisk betinget og kan tage fart allerede i 20'erne med høje tindinger, udtynding af hårpragten og begyndende måne. Du kan kigge på mændene i din familie og få en idé om, hvordan din hårpragt udvikler sig.

Pris

Hår for Livet by Toftild toupe koster fra kr. 16.700,- om året. Løsningen inkluderer 3 stk. toupe og 12 besøg hos Toftild, hvor vi servicerer dit hår. Ingen abonnement - du betaler kun for det, som du har behov for. Vil du  afprøve om Hår for Livet toupe er noget for dig, pris fra kr. 3.625,-.

Gratis konsultation

Vi ved, at der kan være mange overvejelser og spørgsmål, inden man tager beslutning om lade sig behandle for hårtab. Derfor tilbyder vi gratis og uforpligtigende konsultation, hvor vi oplyser alt det væsentlige om vores hårløsninger. Vi vurderer dit hårtab, og sammen finder vi ud af, hvilken løsning, der er den rigtige for dig.

Book tid >>


Montering af toupe - Hår for Livet by Toftild®

Hovedbunden afrenses og gøres klar til montering af toupe. Toupeerne findes med forskellige base. Sammen finder vi den løsning, der passer bedst til dig.

Toupeen tilpasses individuelt, så integrationen med eget hår bliver optimal. Herefter påføres hudlim eller medicinsk tape - alt efter hvilken løsning, du ønsker.

Toupeen tilpasses omhyggeligt og monteres med hudklæber eller medicinsk tape.

Toupeen tilklippes i den ønskede frisure og styles.

Montering af toupe hos Toftild varer cirka 2 timer. Toftilds toupeer fremstilles på en meget fin og tynd base, så kanten ser helt naturlig ud.

Før / efter. Hår for Livet by Toftild® toupé løsning - det tætteste du kommer på at have dit eget hår.

Det sker hos Toftild
Frisørkurser

Frisørkurser

Toftild tilbyder kurser for frisører. Vil du arbejde med parykker, herretoupe eller Hår for Livet by Toftild? Max 3-4 per hold.

Toftild Træning & Teknik
Læs mere om Toftild frisørkurser >> 

Hovedbeklædning til hårtab

Hovedbeklædning til hårtab

Hos Toftild finder du bløde bambushuer, turbans, kasketter, hyggehuer og tørklæder til hovedet. Kom ind og prøv de nye tørklæder - eller køb i Toftilds webshop.

Se flere tørklæder >>

Behandling af tyndt hår

Behandling af tyndt hår

Toftild topextensions - fleksibel løsning til kvinder med ekstremt tyndt hår. Toppen fastgøres med clips og bruges i kombination med eget hår. Findes i fiber og ægtehår.

Læs mere >>

Det siger vores kunder
Kristoffer

"Det her er ikke en 100% forbedring - det er en 300% forbedring!". Jeg synes jeg kan tillade mig mere som type nu. Før havde jeg langt skæg... Man kompenserer jo. "Kan du ikke få håret til at gro, kan du jo lade skægget stå". Nu har jeg hår på hovedet, og mit skæg er kort. Totalt fedt. Jeg er hooked.

Kristoffer, Hår for Livet toupe

Mikkel

"Efter 10 år med mindre og mindre hår på hovedet, havde jeg faktisk vænnet mig til det. Men nu kan jeg slet ikke forestille mig uden Hår for Livet. Jeg har været meget åben omkring at gå med top, så alle mine fordomme, om at folk ville blive forskrækkede over at se mig med hår, har jeg slet ikke oplevet. Tværtimod - kun positivitet og bemærkninger som "Du ser da 10 år yngre ud" - "Hold da op - det ser helt naturligt ud". Og frygten for, at håret ville ryge af i blæsevejr, eksisterer ikke længere - det sidder pisse godt fast"

Mikkel, 28 år
Se Mikkel uden hår

 

Anneli testimonials

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Anneli, parykbruger i 12 år
Læs mere >

Kirsten Skov

"Jeg har aldrig fået så mange komplimenter for mit hår som nu, hvor jeg bruger paryk - det er faktisk flottere end mit eget, og så er det lettere at sætte. I et langt behandlingsforløb er det en gave at få komplimenter for mit nye hår".

Kirsten, paryk pga. kemo