Er du kemopatient?

 

Skal du i gang - eller er du allerede igang med behandling mod kræft, der betyder, at du mister håret? Du kan få tilskud til paryk eller tørklæder via dit sygehus / region som led i din behandling. Vælger du at købe paryk hos Toftild, vil tilskuddet i langt de fleste tilfælde dække udgiften til parykken.

Få parykken med hjem samme dag

Når hårtabet er midlertidigt og skyldes kemo- eller strålebehandling, arbejder vi som regel med standardparykker af fiberhår. Det betyder, at parykken allerede er fremstillet og på lager, så du hurtigt kan få dit nye hår. Ønsker du en paryk af ægtehår er det også muligt, du skal blot forvente en egenbetaling.
Hos Toftild sætter vi god tid af til dit besøg. Du vil få mulighed for at prøve forskellige parykker - og tørklæder, hvis du ønsker et supplement til parykken. Oftest kan man få sit nye hår med hjem samme dag, man besøger Toftild. Vi tilklipper og tilpasser parykken individuelt, så den passer til dig. Du er naturligvis velkommen til at tage en med, som kan støtte dig i valget.

Stort udvalg af kvalitetsparykker

Hos Toftild finder du et et stort udvalg af moderne, naturtro parykker. Parykkerne er af høj kvalitet. Parykkerne er udført i let materiale, de fleste med transperant front og bund. Det giver et naturligt udseende og god bærekomfort, hvor du undgår tyk bund og kompakt hårgrænse. Her finder du et stort udvalg af parykker med forskellige frisurer, farver og størrelser. Vi tilbyder parykker i fiberhår og ægte hår, til både damer og herrer samt en mindre børnekollektion.

Køb din paryk, hvor du vil

I Danmark er der frit leverandørvalg. Det betyder, at du kan vælge at købe din paryk hos Toftild - uanset hvor du bor. Det gælder også, selvom din kommune har indgået aftale med en anden leverandør. Du har mulighed for at besøge Toftild i Aalborg, Aarhus eller København - samtidig har vi en lang række af forhandlere du kan finde her - Toftilds forhandlere

Tørklæder, huer og kasketter til hårtab

Toftild tilbyder et stort udvalg af specialdesignet hovedbeklædning fra bl.a. Christine Headwear og LIDO, der er designet til hårtab, hvor alle modeller er blødt foret for maksimum velvære. Vælg mellem smukke tørklæder, smarte kasketter og en behagelig softline-serie med bambusturbans og nathuer. Du finder kollektionen i Toftilds butikker og webshop. Køb tørklæder her >>

Gode råd om kemoterapi

Toftild modtager ofte spørgsmål omkring hårtab fra kvinder, der står over for kemo- eller strålebehandling. Vi har samlet nogle af disse spørgsmål i en lille folder, som du kan downloade her.

Det sker hos Toftild
Frisørkurser

Frisørkurser

Toftild tilbyder kurser for frisører. Vil du arbejde med parykker, herretoupe eller Hår for Livet by Toftild? Max 3-4 per hold.

Toftild Træning & Teknik
Læs mere om Toftild frisørkurser >> 

Hovedbeklædning til hårtab

Hovedbeklædning til hårtab

Hos Toftild finder du bløde bambushuer, turbans, kasketter, hyggehuer og tørklæder til hovedet. Kom ind og prøv de nye tørklæder - eller køb i Toftilds webshop.

Se flere tørklæder >>

Behandling af tyndt hår

Behandling af tyndt hår

Toftild topextensions - fleksibel løsning til kvinder med ekstremt tyndt hår. Toppen fastgøres med clips og bruges i kombination med eget hår. Findes i fiber og ægtehår.

Læs mere >>