Da Helle valgte sin paryk

 

Helle har haft alopecia areata i 7 år – en autoimmun lidelse, hvor man taber håret helt eller delvist. Helle har netop fået sin første ægtehårs paryk hos Toftild.

Den første tid, hvor håret faldt, var lidt svær, fortæller Helle, men i dag hviler hun fuldstændig i at være skaldet. Til daglig bruger hun ofte en lille hue – eller ingenting. I stedet bruger hun store smykker og flot make-up, der understreger Helles skønne udstråling. I garderoben hænger også mange flere kjoler nu, end tidligere. For at understrege det feminine, smiler Helle.

I nogle situationer savner Helle sit hår, så hun har tidligere prøvet forskellige parykker, men synes ikke de sad godt. Den udfordring ville vi gerne tage op og vise Helle, at der findes mange muligheder med paryk. Sammen har vi fundet en paryk i ægtehår, næsten ligesom Helles eget, inden hun fik alopecia og mistede sit hår. Vi har valgt en standardparyk, som vi har tilpasset til Helles hovedform, dvs. parykken er syet lidt ind i nakken og isyet klæbeflader til tape, så den kan sidde godt fast. Stadig med stor fleksibilitet, så Helle selv kan tage den af og på efter behov.

Her er det vores frisør Tanja, som klipper parykken til og viser Helle, hvordan hun kan style parykken, sætte håret op og trække små totter ned over parykkanten, så frisuren ser naturlig ud. Skal håret sættes op, er det en god ide, at parykken sidder fast med paryktape.

Vi synes, Helle ser aldeles skøn ud. Både med hår og uden.

   Prøvning af paryk hos Toftild   Tilklipning af paryk

      Opsætning af paryk     

Styling af paryk med løs fletning   Paryk opsætning        

Læs mere om pletskaldet og alopecia universalis >>      

Det sker hos Toftild
Frisørkurser

Frisørkurser

Toftild tilbyder kurser for frisører. Vil du arbejde med parykker, herretoupe eller Hår for Livet by Toftild? Max 3-4 per hold.

Toftild Træning & Teknik
Læs mere om Toftild frisørkurser >> 

Hovedbeklædning til hårtab

Hovedbeklædning til hårtab

Hos Toftild finder du bløde bambushuer, turbans, kasketter, hyggehuer og tørklæder til hovedet. Kom ind og prøv de nye tørklæder - eller køb i Toftilds webshop.

Se flere tørklæder >>

Behandling af tyndt hår

Behandling af tyndt hår

Toftild topextensions - fleksibel løsning til kvinder med ekstremt tyndt hår. Toppen fastgøres med clips og bruges i kombination med eget hår. Findes i fiber og ægtehår.

Læs mere >>

Det siger vores kunder
Kristoffer

"Det her er ikke en 100% forbedring - det er en 300% forbedring!". Jeg synes jeg kan tillade mig mere som type nu. Før havde jeg langt skæg... Man kompenserer jo. "Kan du ikke få håret til at gro, kan du jo lade skægget stå". Nu har jeg hår på hovedet, og mit skæg er kort. Totalt fedt. Jeg er hooked.

Kristoffer, Hår for Livet toupe

Mikkel

"Efter 10 år med mindre og mindre hår på hovedet, havde jeg faktisk vænnet mig til det. Men nu kan jeg slet ikke forestille mig uden Hår for Livet. Jeg har været meget åben omkring at gå med top, så alle mine fordomme, om at folk ville blive forskrækkede over at se mig med hår, har jeg slet ikke oplevet. Tværtimod - kun positivitet og bemærkninger som "Du ser da 10 år yngre ud" - "Hold da op - det ser helt naturligt ud". Og frygten for, at håret ville ryge af i blæsevejr, eksisterer ikke længere - det sidder pisse godt fast"

Mikkel, 28 år
Se Mikkel uden hår

 

Anneli testimonials

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Anneli, parykbruger i 12 år
Læs mere >

Kirsten Skov

"Jeg har aldrig fået så mange komplimenter for mit hår som nu, hvor jeg bruger paryk - det er faktisk flottere end mit eget, og så er det lettere at sætte. I et langt behandlingsforløb er det en gave at få komplimenter for mit nye hår".

Kirsten, paryk pga. kemo

Søg tilskud til paryk
Søg tilskud til paryk

Hos Toftild kan du få hjælp til at søge økonomisk støtte til paryk, hvis du har et sygdomsbetinget hårtab, fx alopecia, ar efter operation eller stålebehandling. Vi har et godt samarbejde med kommuner landet over.

Læs mere om dine muligheder her >

Kontakt Toftild på tlf. 98 10 32 11

Toftild webshop

Her finder du et stort udvalg af tørklæder og plejeprodukter til paryk:

> Plejeprodukter > Paryk tilbehør > Tørklæder > Paryktape & lim

FRI FRAGT

ved køb over 500 kr