Hårintegration

Hårintegration

Behandling af hårtab hos kvinder. Med en fleksibel hårintegration kan man få den naturlige fylde tilbage. Toppene findes i 100% ægte hår og fiber, i forskellige farver og modeller. Hårintegration tilpasses individuelt efter behov.

Topextensions er den optimale løsning til kvinder med ekstremt tyndt hår, som ønsker den naturlige volumen tilbage. Top extensions henvender sig til kvinder, som ønsker at anvende sit eget, naturlige hår i kombination med en teknisk hårløsning, dvs. en hårintegration.

Hårtab? Så let får du den naturlige volumen tilbage

Undersøgelser viser, at helt op mod 50% af alle kvinder oplever at miste hår, inden de fylder 50 år. Hos 10-15% vil hårtabet være betydeligt. Nogle kvinder oplever kraftig udtynding af håret - enten som hårtab, der umiddelbart kan sammenlignes med det mandlige, hormonelle hårtab koncentreret omkring issen, eller som kraftig udtynding af hele håret. Hårtab kan opleves som et stort kosmetisk problem. Dette problem kan løses med Toftild Topextension.

Top extensions - hårintegration med eget hår

Toppe til hårintegration er fremstillet som et net med hår, der fastgøres i og integreres med eget hår. Toppene findes i mange forskellige størrelser, længder og med forskellig hårtæthed. Topextensions findes både i 100% ægte hår og kunstfiber. Topextensions tilpasses individuelt og kan let justeres, hvis behovet ændrer sig. Du kan se et mindre udvalg af toppere på vores webshop

Fleksibel og enkel hårløsning

Hårintegrationen kan sættes fast med clips, så du nemt kan tage toppen af og på. En særdeles fleksibel løsning.
Alternativt kan toppen fastgøres, så den sidder permanent fast i en periode på cirka 4 uger. Toftild hårintegration er en meget fleksibel og enkel behandling af hårtab hos kvinder.Behandling til kvinder med hårtab - hårintegartion hos Toftild  Kvinde med hårtab - hårintegration/toupe til kvinde. Let og smertefri behandling til kvinder med hårtab hos Toftild  Behandling af hårtab - kvinde får toupe hos Toftild

 

     

Behandling af hårtab hos kvinder - hårintegration til kvinder med udtynding  Hårintegration - brug eget hår i kombination med en hårdel  Hårintegration - Toftild tilbyder individuelt tilpassede løsninger

 

Vil du vide mere om behandling af hårtab hos kvinder?

Toftild tilbyder faglig vurdering med skitsering af dine muligheder inden for hårintegration. Konsultationen er gratis og uforpligtende. Tidsbestilling anbefales.

Du kan booke din tid her

Det sker hos Toftild
Frisørkurser

Frisørkurser

Toftild tilbyder kurser for frisører. Vil du arbejde med parykker, herretoupe eller Hår for Livet by Toftild? Max 3-4 per hold.

Toftild Træning & Teknik
Læs mere om Toftild frisørkurser >> 

Hovedbeklædning til hårtab

Hovedbeklædning til hårtab

Hos Toftild finder du bløde bambushuer, turbans, kasketter, hyggehuer og tørklæder til hovedet. Kom ind og prøv de nye tørklæder - eller køb i Toftilds webshop.

Se flere tørklæder >>

Behandling af tyndt hår

Behandling af tyndt hår

Toftild topextensions - fleksibel løsning til kvinder med ekstremt tyndt hår. Toppen fastgøres med clips og bruges i kombination med eget hår. Findes i fiber og ægtehår.

Læs mere >>

Det siger vores kunder
Kristoffer

"Det her er ikke en 100% forbedring - det er en 300% forbedring!". Jeg synes jeg kan tillade mig mere som type nu. Før havde jeg langt skæg... Man kompenserer jo. "Kan du ikke få håret til at gro, kan du jo lade skægget stå". Nu har jeg hår på hovedet, og mit skæg er kort. Totalt fedt. Jeg er hooked.

Kristoffer, Hår for Livet toupe

Mikkel

"Efter 10 år med mindre og mindre hår på hovedet, havde jeg faktisk vænnet mig til det. Men nu kan jeg slet ikke forestille mig uden Hår for Livet. Jeg har været meget åben omkring at gå med top, så alle mine fordomme, om at folk ville blive forskrækkede over at se mig med hår, har jeg slet ikke oplevet. Tværtimod - kun positivitet og bemærkninger som "Du ser da 10 år yngre ud" - "Hold da op - det ser helt naturligt ud". Og frygten for, at håret ville ryge af i blæsevejr, eksisterer ikke længere - det sidder pisse godt fast"

Mikkel, 28 år
Se Mikkel uden hår

 

Anneli testimonials

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Anneli, parykbruger i 12 år
Læs mere >

Kirsten Skov

"Jeg har aldrig fået så mange komplimenter for mit hår som nu, hvor jeg bruger paryk - det er faktisk flottere end mit eget, og så er det lettere at sætte. I et langt behandlingsforløb er det en gave at få komplimenter for mit nye hår".

Kirsten, paryk pga. kemo

Søg tilskud til paryk
Søg tilskud til paryk

Hos Toftild kan du få hjælp til at søge økonomisk støtte til paryk, hvis du har et sygdomsbetinget hårtab, fx alopecia, ar efter operation eller stålebehandling. Vi har et godt samarbejde med kommuner landet over.

Læs mere om dine muligheder her >

Kontakt Toftild på tlf. 98 10 32 11

Toftild webshop

Her finder du et stort udvalg af tørklæder og plejeprodukter til paryk:

> Plejeprodukter > Paryk tilbehør > Tørklæder > Paryktape & lim

FRI FRAGT

ved køb over 500 kr