Hvad siger kunderne...

 

Større livskvalitet med nyt hår

Thomas er butikschef, og i en alder af 53 år syntes han, at det var for tidligt at acceptere en tiltagende "måne". "Jeg følte mig ældre, end jeg var, og det kunne jeg ikke forlige mig med. I selskab med jævnaldrende stak jeg ud og var anderledes, og det lagde helt sikkert en dæmper på mit humør. Det kan jeg mærke nu," udtaler Thomas.

Et vendepunkt

     
Kontakten med Toftild Alternativt Hår blev et vendepunkt for Thomas. Efter flere samtaler valgte han en løsning, der ligger så tæt op af hans eget hår så muligt. Thomas havde ideer og ønsker til det nye hår, og Toftild Alternativt Hår kunne give de med- og modspil, der resulterede i en løsning, som for alvor har ændret hverdagen for Thomas.

"Mit nye hår har forandret mig på den gode måde. Jeg har fået inspiration til også at ændre andre ting, fx har jeg fået nye briller og anlagt fuldskæg. Lige da jeg havde fået mit nye hår, kom én af mine kunder og spurgte efter min far! Så jeg tør godt sige, at håret har gjort en forskel."

Den ideelle løsning

Hår For Livet by Toftild® sidder helt fast og skal vaskes og styles som normalt hår. Derfor skal Thomas ikke tage specielle hensyn ved fx sportslige aktiviteter eller andet, der kan få en almindelig paryk til at falde af. "Det er simpelthen den ideelle løsning for mig", siger Thomas og fortsætter: "I dag føler jeg mig fuldstændig tryg ved håret. Cirka en gang om måneden skal jeg have mit hår vedligeholdt. Det foregår hos Toftild Alternativt Hår i en familiær og tillidsfuld atmosfære, så det ser jeg altid frem til".

Thomas har fået mange positive tilkendegivelser fra familie og venner, og i dag bryder han sig ikke længere om at se sig selv uden sit nye hår. "Jeg kan varmt anbefale Hår For Livet til andre med samme problemstilling. Det giver øget livskvalitet - intet mindre," slutter Thomas.
 


 

Den bedste løsning for mig, fordi parykken sidder på hele tiden

 

        Hår for livet by Toftild paryk, sidder fast 24/7Anneli er 30 år og har brugt paryk i mere end 10 år. Jeg har kun positivt at sige om det at bruge paryk. Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk – det er ligesom at have mit eget hår. Jeg sover og bader med mit hår – og så skal ikke ligge det på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart. På den måde er det en del af mig og min identitet. Hver dag bliver jeg mindet om mine senfølger fra kræften, bl.a. høretab, hukommelsestab, koncentrationsbesvær og at jeg ikke ligesom alle andre, men ved at have mit hår, som jo er en meget synlig ting, at man ikke skal tænke på det hele tiden, og dermed er det mere ens eget hår

”Der er slet ingen, der kan se det…”

Jeg er ikke flov at gå med paryk - og jeg fortæller gerne om det, også til folk jeg ikke kender så godt. Jeg er helt vildt glad for, at man ikke kan se, at det er en paryk – men jeg er heller ikke flov over det! Folk bliver overraskede over det, positivt overraskede. Kommer jeg tæt på folk, så kommer jeg til at fortælle dem det. Og folk siger, det ser bare så ægte ud – må jeg ha lov at røre ved dit hår. Og så kan jeg jo selv bestemme hvornår jeg skal være gråhåret, griner Anne Li. Det er fordele og ulemper ved alt…

Det sker hos Toftild
Frisørkurser

Frisørkurser

Toftild tilbyder kurser for frisører. Vil du arbejde med parykker, herretoupe eller Hår for Livet by Toftild? Max 3-4 per hold.

Toftild Træning & Teknik
Læs mere om Toftild frisørkurser >> 

Hovedbeklædning til hårtab

Hovedbeklædning til hårtab

Hos Toftild finder du bløde bambushuer, turbans, kasketter, hyggehuer og tørklæder til hovedet. Kom ind og prøv de nye tørklæder - eller køb i Toftilds webshop.

Se flere tørklæder >>

Behandling af tyndt hår

Behandling af tyndt hår

Toftild topextensions - fleksibel løsning til kvinder med ekstremt tyndt hår. Toppen fastgøres med clips og bruges i kombination med eget hår. Findes i fiber og ægtehår.

Læs mere >>

Det siger vores kunder
Kristoffer

"Det her er ikke en 100% forbedring - det er en 300% forbedring!". Jeg synes jeg kan tillade mig mere som type nu. Før havde jeg langt skæg... Man kompenserer jo. "Kan du ikke få håret til at gro, kan du jo lade skægget stå". Nu har jeg hår på hovedet, og mit skæg er kort. Totalt fedt. Jeg er hooked.

Kristoffer, Hår for Livet toupe

Mikkel

"Efter 10 år med mindre og mindre hår på hovedet, havde jeg faktisk vænnet mig til det. Men nu kan jeg slet ikke forestille mig uden Hår for Livet. Jeg har været meget åben omkring at gå med top, så alle mine fordomme, om at folk ville blive forskrækkede over at se mig med hår, har jeg slet ikke oplevet. Tværtimod - kun positivitet og bemærkninger som "Du ser da 10 år yngre ud" - "Hold da op - det ser helt naturligt ud". Og frygten for, at håret ville ryge af i blæsevejr, eksisterer ikke længere - det sidder pisse godt fast"

Mikkel, 28 år
Se Mikkel uden hår

 

Anneli testimonials

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Anneli, parykbruger i 12 år
Læs mere >

Kirsten Skov

"Jeg har aldrig fået så mange komplimenter for mit hår som nu, hvor jeg bruger paryk - det er faktisk flottere end mit eget, og så er det lettere at sætte. I et langt behandlingsforløb er det en gave at få komplimenter for mit nye hår".

Kirsten, paryk pga. kemo

Søg tilskud til paryk
Søg tilskud til paryk

Hos Toftild kan du få hjælp til at søge økonomisk støtte til paryk, hvis du har et sygdomsbetinget hårtab, fx alopecia, ar efter operation eller stålebehandling. Vi har et godt samarbejde med kommuner landet over.

Læs mere om dine muligheder her >

Kontakt Toftild på tlf. 98 10 32 11

Toftild webshop

Her finder du et stort udvalg af tørklæder og plejeprodukter til paryk:

> Plejeprodukter > Paryk tilbehør > Tørklæder > Paryktape & lim

FRI FRAGT

ved køb over 500 kr