Hår for Livet by Toftild®

Hår for Livet by Toftild®

Markedet mest naturtro hårløsning. Specialdesignet hårdel med perfekt pasform - helparyk, toupe eller hårdel - alt efter behov. Hår for Livet by Toftild® er det tætteste du kommer på at have eget hår. Vil du vide mere?

Kontakt os på tlf. 98 10 32 11 Aalborg

Kontakt os på tlf. 88 77 93 55 Aarhus

Kontakt os på tlf. 71 74 91 71 København

Har du mistet håret helt eller delvist pga. alopecia - pletskaldethed? Har du hårtab efter brandsår, operation eller strålebehandling? Hår For Livet by Toftild® er den optimale hårløsning til dig, som ønsker at kompensere for varigt hårtab på den mest fleksible, sikre og naturtro måde.

Parykken fremstilles unikt til dig

Hår for Livet by Toftild® kan anvendes af mænd og kvinder i alle aldre. Parykken fremstilles oftest efter individuelle mål på fast hovedafstøbning. Parykken specialfremstilles i 100% ægte hår på en fin net- eller foliebund. Hår for Livet by Toftild® kan fremstilles som helparyk, toupe eller hårdel - alt efter behov, men princippet er det samme. Er der tale om en helparyk, eller større skaldede områder, laver vi en fast afstøbning af din hovedform og fremstiller parykken individuelt til dig. Dermed er du sikret 100% optimal pasform.

Fleksibel løsning tilpasset dit behov

Hår for Livet by Toftild® er et fleksibelt hårsystem, hvor du betaler for de antal hårdele og frisørbesøg, som du har behov for. Håret sidder fast på hovedbunden i en periode af gangen, typisk 4 uger. Herefter tages håret af, renses, sættes på igen og styles. Med Hår for Livet by Toftild® kan du sove med dit hår, svømme, dyrke sport og andre fysisk krævende aktiviteter. Det eneste tidspunkt, du ikke har hår på er, når du er til det månedlige besøg hos Toftild - eller en af vores Hår for Livet forhandlere.

Øget livskvalitet med Hår for Livet

Med Hår for Livet by Toftild® får du en hårløsning, der frem for alt er sikker og meget naturtro. Denne hårløsning er det tætteste du kommer på at have dit eget hår. Hår for Livet® er livskvalitet - så enkelt beskriver mange af vores brugere det. Læs mere om kundernes oplevelse med Hår for Livet.

Tilskud til paryk

En paryk kan betragtes som er et "personligt, kropsbåret hjælpemiddel" i Serviceloven § 112. For dig, der søger bevilling til paryk, er det særligt kapitel 21, der er interessant. Her kan du læse mere om at søge tilskud. Har du har et sygdomsbetinget varigt hårtab, kan Toftild være behjælpelig med en faglig udredning af dit hårtab.

Frit leverandørvalg

Du har frit leverandørvalg i Danmark, når du køber hjælpemidler. Tilskuddet følger dig. Det betyder, at uanset hvem din kommune har indgået aftale med, kan du vælge Toftild - selvom der står noget andet på din bevilling.

Vil du vide mere om Hår for Livet by Toftild®, er du velkommen til at kontakte os.

Tlf. 98 10 32 11 Aalborg

Tlf. 88 77 93 55 Aarhus

Tlf. 71 74 91 71 København

Det sker hos Toftild
Frisørkurser

Frisørkurser

Toftild tilbyder kurser for frisører. Vil du arbejde med parykker, herretoupe eller Hår for Livet by Toftild? Max 3-4 per hold.

Toftild Træning & Teknik
Læs mere om Toftild frisørkurser >> 

Hovedbeklædning til hårtab

Hovedbeklædning til hårtab

Hos Toftild finder du bløde bambushuer, turbans, kasketter, hyggehuer og tørklæder til hovedet. Kom ind og prøv de nye tørklæder - eller køb i Toftilds webshop.

Se flere tørklæder >>

Behandling af tyndt hår

Behandling af tyndt hår

Toftild topextensions - fleksibel løsning til kvinder med ekstremt tyndt hår. Toppen fastgøres med clips og bruges i kombination med eget hår. Findes i fiber og ægtehår.

Læs mere >>

Det siger vores kunder
Kristoffer

"Det her er ikke en 100% forbedring - det er en 300% forbedring!". Jeg synes jeg kan tillade mig mere som type nu. Før havde jeg langt skæg... Man kompenserer jo. "Kan du ikke få håret til at gro, kan du jo lade skægget stå". Nu har jeg hår på hovedet, og mit skæg er kort. Totalt fedt. Jeg er hooked.

Kristoffer, Hår for Livet toupe

Mikkel

"Efter 10 år med mindre og mindre hår på hovedet, havde jeg faktisk vænnet mig til det. Men nu kan jeg slet ikke forestille mig uden Hår for Livet. Jeg har været meget åben omkring at gå med top, så alle mine fordomme, om at folk ville blive forskrækkede over at se mig med hår, har jeg slet ikke oplevet. Tværtimod - kun positivitet og bemærkninger som "Du ser da 10 år yngre ud" - "Hold da op - det ser helt naturligt ud". Og frygten for, at håret ville ryge af i blæsevejr, eksisterer ikke længere - det sidder pisse godt fast"

Mikkel, 28 år
Se Mikkel uden hår

 

Anneli testimonials

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Anneli, parykbruger i 12 år
Læs mere >

Kirsten Skov

"Jeg har aldrig fået så mange komplimenter for mit hår som nu, hvor jeg bruger paryk - det er faktisk flottere end mit eget, og så er det lettere at sætte. I et langt behandlingsforløb er det en gave at få komplimenter for mit nye hår".

Kirsten, paryk pga. kemo

Søg tilskud til paryk
Søg tilskud til paryk

Hos Toftild kan du få hjælp til at søge økonomisk støtte til paryk, hvis du har et sygdomsbetinget hårtab, fx alopecia, ar efter operation eller stålebehandling. Vi har et godt samarbejde med kommuner landet over.

Læs mere om dine muligheder her >

Kontakt Toftild på tlf. 98 10 32 11

Toftild webshop

Her finder du et stort udvalg af tørklæder og plejeprodukter til paryk:

> Plejeprodukter > Paryk tilbehør > Tørklæder > Paryktape & lim

FRI FRAGT

ved køb over 500 kr
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev