Extensions i hele landet

Vi kan nu præsentere at lave extensions i alle vores 3 afdelinger. Det betyder at du nu kan få lavet Hairtalk extensions i Aalborg, Aarhus og København. Udover alle de andre services så som parykker og toupeer, har vi også extensions vi kan tilbyde dig, der gerne vil have mere hår. 

Extensions i Aalborg

I vores afdeling i Aalborg, har vi mulighed for at tilbyde både Hairtalk extensions, og Djarling extensions. Det giver dig valgmuligheden mellem tape extensions og flettemetoden. Vi har flere frisører i Aalborg, som er uddannede i Hairtalk og enkelte som er uddannede i Djarlingmetoden. 

Vil du vide mere om dine muligheder for extensions i Aalborg, er du altid velkommen til at booke en tid online eller ringe på 98103211 og spørge efter Mathilde eller Sandra. 

Extensions i Aarhus

I vores afdeling i Aarhus har du også mulighed for at få lavet Hairtalk extensions, og der er altid mulighed for at booke online her også. Vil du hellere ringe og aftale en tid med en af frisørerne, er der mulighed for at ringe på 88779355. Toftild Aarhus ligger meget centralt i Aarhus i Borggade - adressen er Borggade 7 8000 Aarhus C. 

Extensions i København - på Frederiksberg Allé

Toftild i København ligger på Frederiksberg Allé og har mulighed for at hjælpe dig, når du gerne vil have Hairtalk extensions. Frisørerne er altid klar med et smil på læben og har begge mange års erfaring i frisørfaget. Her har du også mulighed for at booke tid online eller give et kald på tlf. nr. 71749171. 

Extensions i vores 3 afdelinger

Ønsker du påsætning af extensions, er vi altså til rådighed i alle 3 afdelinger. For dig handler det om at finde ud af om det må være påsætning af tape extensions, eller om det skal være flettemetoden i forbindelse med Djarling. Tape extensions, kan vi klare i alle 3 afdelinger - som vi lige har beskrevet ovenover her. 

Har du uddybende spørgsmål i forbindelse med extensions, er du altid velkommen til at sende os en mail på info@parykker.dk - hvor vi forsøger at vende tilbage inden for 24 timer efter din mail er afsendt fra mandag til fredag. I weekenden kan der påregnes ekstra svartid.

Husk også Hairtalk hairband 

Den hurtige vej til at få mere volumen i dit hår, kan være Hairtalk hairband, som er en løsning vi også kan hjælpe dig med i alle 3 afdelinger. Et Hairband er den hurtige løsning, der kan laves på kort tid, og derfor også hurtig kan tages af igen.

Hvordan fungerer et Hairtalk Hairband

Et Hairband fra Hiartalk er et stykke ægte hår, der er sat på et gennemsigtigt elastikbånd som former sig efter dit hoved. Når du vælger et Hairband, føles det naturligt at have og man kan ikke se båndet. Der er mulighed for at justere elastikbåndet i størrelsen. 

Vil du gerne have længere og mere fyldigt hår, kan hairband være en rigtig god løsning, der er klar på ganske kort tid til dig. Vi oplever at kvaliteten er meget høj og det findes i mange farver. 

Når vi kigger på fordele ved et hairband, er at det hurtigt kan tages på, og tages af igen. Det vil sige, at det kan bruges kun ved festlige lejligheder, eller hvis du ønsker at få mere volumen i håret. 

Valget er helt dit, og det er netop en af grundene til at Hairband er en god, hurtig løsning. 

Extensions giver dig flere muligheder

Når du tænker mere hår, og extensions, giver du dig selv muligheder for at skabe et mere fyldigt hår, og kan arbejde med de mange forskellige farver Hairtalk har. Det vil sige at du i løbet af år, som det passer ind i årstiden kan veksle med farverne og gøre dit hår lysere om sommeren og mørkere om vinteren. 

Extensions fås også i flere længder og derfor kan du også få hår som er markant længere end dit eget, og derved skabe en helt anden frisure end du almindeligvis har. Selv når du har extensions på, kan du også bruge et hairband. 

De mange valgmuligheder gør at extensions kan være et godt valg, hvis du ønsker mere hår, mere volume og farvespil. 

Tape extensions fra Hairtalk

Når du vælger tape extensions fra Hairtalk, er det en metode som rigtig mange bruger i dag, og lige præcis fra Hairtalk føler vi, at vi får det bedste produkt når vi taler extensions. En af de andre ting ved Hairtalk extensions er at de kan bruges i skadet og kort hår, uden at det bliver synligt. 

Der kan være stor forskel på at sætte tape extensions på hjemme og ved en frisør, der har stor erfaring i at arbejde med hår. Derfor anbefaler vi altid at du starter med en gratis konsultation ved os, hvor vi kan se hvilke muligheder det giver for dig, når du ønsker at få hairtalk tape extensions i. 

 

Book din tid allerede i dag.

Det sker hos Toftild
Frisørkurser

Frisørkurser

Toftild tilbyder kurser for frisører. Vil du arbejde med parykker, herretoupe eller Hår for Livet by Toftild? Max 3-4 per hold.

Toftild Træning & Teknik
Læs mere om Toftild frisørkurser >> 

Hovedbeklædning til hårtab

Hovedbeklædning til hårtab

Hos Toftild finder du bløde bambushuer, turbans, kasketter, hyggehuer og tørklæder til hovedet. Kom ind og prøv de nye tørklæder - eller køb i Toftilds webshop.

Se flere tørklæder >>

Behandling af tyndt hår

Behandling af tyndt hår

Toftild topextensions - fleksibel løsning til kvinder med ekstremt tyndt hår. Toppen fastgøres med clips og bruges i kombination med eget hår. Findes i fiber og ægtehår.

Læs mere >>

Det siger vores kunder
Kristoffer

"Det her er ikke en 100% forbedring - det er en 300% forbedring!". Jeg synes jeg kan tillade mig mere som type nu. Før havde jeg langt skæg... Man kompenserer jo. "Kan du ikke få håret til at gro, kan du jo lade skægget stå". Nu har jeg hår på hovedet, og mit skæg er kort. Totalt fedt. Jeg er hooked.

Kristoffer, Hår for Livet toupe

Mikkel

"Efter 10 år med mindre og mindre hår på hovedet, havde jeg faktisk vænnet mig til det. Men nu kan jeg slet ikke forestille mig uden Hår for Livet. Jeg har været meget åben omkring at gå med top, så alle mine fordomme, om at folk ville blive forskrækkede over at se mig med hår, har jeg slet ikke oplevet. Tværtimod - kun positivitet og bemærkninger som "Du ser da 10 år yngre ud" - "Hold da op - det ser helt naturligt ud". Og frygten for, at håret ville ryge af i blæsevejr, eksisterer ikke længere - det sidder pisse godt fast"

Mikkel, 28 år
Se Mikkel uden hår

 

Anneli testimonials

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Anneli, parykbruger i 12 år
Læs mere >

Kirsten Skov

"Jeg har aldrig fået så mange komplimenter for mit hår som nu, hvor jeg bruger paryk - det er faktisk flottere end mit eget, og så er det lettere at sætte. I et langt behandlingsforløb er det en gave at få komplimenter for mit nye hår".

Kirsten, paryk pga. kemo

Søg tilskud til paryk
Søg tilskud til paryk

Hos Toftild kan du få hjælp til at søge økonomisk støtte til paryk, hvis du har et sygdomsbetinget hårtab, fx alopecia, ar efter operation eller stålebehandling. Vi har et godt samarbejde med kommuner landet over.

Læs mere om dine muligheder her >

Kontakt Toftild på tlf. 98 10 32 11

Toftild webshop

Her finder du et stort udvalg af tørklæder og plejeprodukter til paryk:

> Plejeprodukter > Paryk tilbehør > Tørklæder > Paryktape & lim

FRI FRAGT

ved køb over 500 kr