Ekstensions Aalborg, Aarhus og København - ved Toftild

 

Vi laver ekstensions, og vi laver flere og flere af dem. Det er nemlig en af de muligheder der er for dit hår, udover muligheden for hårintegration, topper, og paryk. Med de mange muligheder vi tilbyder, kan vi altid sikre, at komme hele vejen rundt om dig, så du altid får den mest professionelle rådgivning, også når det gælder ekstensions. 

Ekstensions eller extensions

Ordet kan staves på begge måder, og derfor vil du også her igennem teksten se det blive stavet på begge måder. Nogle staver ordet Ekstensions og andre staver det extensions. For os er det vigtigt at yde den bedste service og give dig den helt rigtige vejledning i forbindelse med de extensions eller ekstensions du ønsker. 

Påsætning af extensions

Når du ønsker at få extensions sat på, er det vigtigt for dig at vide hvilke metoder der er mulighed for at få. Vi kører med extensions fra Hairtalk og Djarling extensions. De er blandt markedets bedste og derfor dem vi har valgt at køre med. Vil du gerne vide mere om Hairtalk extensions, så skal du læse videre med i artiklen her. 

Når du skal have påsat extensions er det selvfølgelig af vores specialuddannede frisører, der blandt andet har taget Hairtalks kurser i extensions. Dette gør vi igen for at sikre at vi altid er opdaterede og kan påsætte dine nye extensions på den helt rigtige måde. 

Er der forskel på påsætning af extensions

Ja der kan være stor forskel på hvordan extensions sættes på. Det er nemlig ud fra typen af extensions at påsætningen laves. Ved nogle metoder er det med flet og med andre metoder kan det være tape. Derfor kan det være vigtigt at tage en samtale med os først, før du vælger metode af extensions. Det kan ofte være nok med et telefonopkald, hvor mulighederne kan gennemgås, og har du tidligere haft extensions, ved du også hvilken form for påsætning du ønsker. 

Hår extensions

Vi laver som sagt extensions fra Hairtalk og via Djarling flette metoden, så nu ved du hvilke hår extensions vi kan byde ind med her ved Toftild. Et af de spørgsmål vi ofte får er hvor længe hår extensions holder. 

Hvor længe holder hår extensions

Holdbarhed på extensions til håret kan variere alt efter den kvalitet af extensions du har valgt. Når der tales om holdbarhed, er det også vigtigt at tænke den daglige brug med i overvejelserne. Der er stor forskel på en der sidder på kontor og en der arbejder udenfor med hårdt slid hver dag. 

Et af de punkter der er vigtige, er faktisk også hvad du gør ved dit hår ved sovetid, og hvor ofte du går det igennem for at undgå filtre, klotter og lignende, når det handler om extensions. 

Her vil det være godt at gå det igennem 1 gang om morgenen, og 1 gang om aftenen, for at holde det. 

Når du har haft extensions i håret i 5-7 uger, er det vigtigt at få det rykket op, eller gennemgået igen, for at være sikker på, at det ikke slider på dit eget hår, eller at dit eget hår ikke slider på dine extensions. 

Extensions og farver på håret

Vi kan godt forstå dig, hvis du føler at det er en kæmpe jungle at finde den rigtige farve til dine extensions. Dog er der altid mulighed for at få en frisør til her ved Toftild sammen med dig, at vælge den rigtige farve. Når vi taler Hairtalk Extensions, er det også muligt at bruge hjælp fra dem, til at finde frem til den rigtige farve. 

For mange er det vigtigt at farven er så naturligt som muligt, i forhold til ens egen hårfarve, og det er helt sikkert noget vi kan hjælpe med, når du gerne vil have extensions fra Toftild. 

Det hænder også, at vi oplever ønsker om farvespil eller lignende i håret i forhold til extensions, og for at være sikker på, at det er en løsning vi kan hjælpe med, er du uanset hvad, altid velkommen til en gratis konsultation her ved Toftild. 

Vil du gerne sende billeder af dit eget hår, i forbindelse med valg af extensions til håret, kan du sende en mail til info@parykker.dk - mrk. extensions hårfarve - så vil vi vende tilbage inden for 24 timer efter beskeden er modtaget på alle hverdage. 

Plejeprodukter til extensions

Plejeprodukter er en vigtig del af at vedligeholde sine extensions. Det er nemlig vigtigt at dine extensions får tildelt næring og fugt. Det er ikke dit eget hår, og når det ikke er det, får det ikke tilført de samme naturlige stoffer som olier mv. 

Det er vigtigt at give dine extensions, de rigtige plejemidler, og vælger du Hairtalk extensions, har de en hel række af produkter du kan bruge. Der findes både shampoo og balsam, og silvershampoo. 

En vigtig pointe at tage med, når det gælder plejeprodukter er det tørre klima vi har i norden. Det kan være med til at tørre håret hurtigere ud, hvilket igen beviser at behovet for plejeprodukter til dine extensions er vigtige. 

Når du skal i bad - med hår extensions

En af de ting du ikke kan undgå når du har extensions, eller hår, er at gå i bad Derfor kan det være meget fordelagtigt at købe en børste der er lavet til extensions. Der har vi blandt andet en børste fra Hairtalk, der er lavet til dette formål. Red gerne dit hår igennem inden du går i bad - det er sundt for dine extensions. 

En anden vigtig ting, er at dine hårstrå er svagere når de er våde, og derfor må du aldrig børste i vådt hår. Når du bruger shampoo kan du med fordel vælge at massere shampooen ind i hårbunden. Efterfølgende kan du lade shampooen løbe ud i spidsen af håret og så slutte af med at skylle det ud. Ved brug af balsam, skal det ikke ind i hårbunden. Det er med til at gøre håret tungt og kan irritere hovedbunden på flere måder. Her er det vigtigt at du bruger det ude ved hårspidserne og skyller grundigt. 

En sidste men vigtig ting, er også at lade håret selvtørre, eller at tørre det på lav varme med en føntørrer. Når dine extensions er helt tørre, så red håret igennem igen og børst og style det til den ønskede frisure. 

Hår, tape extensions og bad

Det er vigtigt at du venter 48 timer med at gå i bad, når du har fået tape extensions i. Uanset hvilken form for extensions du vælger, vil det altid være fordelagtigt at vente med at gå i bad, til der er gået 48 timer. 

Mit eget hår og extensions

Langt de fleste kan få extensions, og så er det alligevel vigtigt at have bare en smule længde på sit eget hår. For at få en god overgang mellem dit eget hår og extensionhåret, er det vigtigt med ca. 10 cm’s længde. 

En anden vigtig ting, når det er dit eget hår, og du ønsker at få extensions i det, er plejen af det. Det kræver pleje at gå med extensions, og er du slet ikke til det, skal du meget grundig overveje om hår extensions er noget for dig. 

Hvad koster det at få extensions

Når du ønsker at få extensions ved Toftild, har vi en side, hvor vores priser er synlige. Der har du mulighed for at se de forskellige længder du kan få det extensions i, og hvilke metoder du har mulighed for at få her. 

Er du i tvivl om hvilken type extensions, eller om extensions, er noget for dig, er du altid velkommen til at booke en uforpligtende konsultation ved en af vores frisører.

Prisen afhænger meget af længde, og hvor meget du skal have gjort ved dit hår, og derfor kan vi ikke skrive en direkte pris her. 

Vi ser frem til at se dig her ved Toftild.

Det sker hos Toftild
Frisørkurser

Frisørkurser

Toftild tilbyder kurser for frisører. Vil du arbejde med parykker, herretoupe eller Hår for Livet by Toftild? Max 3-4 per hold.

Toftild Træning & Teknik
Læs mere om Toftild frisørkurser >> 

Hovedbeklædning til hårtab

Hovedbeklædning til hårtab

Hos Toftild finder du bløde bambushuer, turbans, kasketter, hyggehuer og tørklæder til hovedet. Kom ind og prøv de nye tørklæder - eller køb i Toftilds webshop.

Se flere tørklæder >>

Behandling af tyndt hår

Behandling af tyndt hår

Toftild topextensions - fleksibel løsning til kvinder med ekstremt tyndt hår. Toppen fastgøres med clips og bruges i kombination med eget hår. Findes i fiber og ægtehår.

Læs mere >>

Det siger vores kunder
Kristoffer

"Det her er ikke en 100% forbedring - det er en 300% forbedring!". Jeg synes jeg kan tillade mig mere som type nu. Før havde jeg langt skæg... Man kompenserer jo. "Kan du ikke få håret til at gro, kan du jo lade skægget stå". Nu har jeg hår på hovedet, og mit skæg er kort. Totalt fedt. Jeg er hooked.

Kristoffer, Hår for Livet toupe

Mikkel

"Efter 10 år med mindre og mindre hår på hovedet, havde jeg faktisk vænnet mig til det. Men nu kan jeg slet ikke forestille mig uden Hår for Livet. Jeg har været meget åben omkring at gå med top, så alle mine fordomme, om at folk ville blive forskrækkede over at se mig med hår, har jeg slet ikke oplevet. Tværtimod - kun positivitet og bemærkninger som "Du ser da 10 år yngre ud" - "Hold da op - det ser helt naturligt ud". Og frygten for, at håret ville ryge af i blæsevejr, eksisterer ikke længere - det sidder pisse godt fast"

Mikkel, 28 år
Se Mikkel uden hår

 

Anneli testimonials

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Anneli, parykbruger i 12 år
Læs mere >

Kirsten Skov

"Jeg har aldrig fået så mange komplimenter for mit hår som nu, hvor jeg bruger paryk - det er faktisk flottere end mit eget, og så er det lettere at sætte. I et langt behandlingsforløb er det en gave at få komplimenter for mit nye hår".

Kirsten, paryk pga. kemo

Søg tilskud til paryk
Søg tilskud til paryk

Hos Toftild kan du få hjælp til at søge økonomisk støtte til paryk, hvis du har et sygdomsbetinget hårtab, fx alopecia, ar efter operation eller stålebehandling. Vi har et godt samarbejde med kommuner landet over.

Læs mere om dine muligheder her >

Kontakt Toftild på tlf. 98 10 32 11

Toftild webshop

Her finder du et stort udvalg af tørklæder og plejeprodukter til paryk:

> Plejeprodukter > Paryk tilbehør > Tørklæder > Paryktape & lim

FRI FRAGT

ved køb over 500 kr