Extensions

Extensions

Lad Toftild opfylde din hårdrøm. Vi har mange års erfaring med alternativt hår, parykker og påsætning af ægtehår. Vi har udvalgt to typer extensions, hvor påsætningsmetoden er særlig skånsom og hårkvaliteten helt i top.

Book tid her >>

Hairtalk Extensions

Hairtalk extensions er den mest skånsomme metode på markedet med et unikt patenteret tape-system. Hairtalk extensions er ultra tynde og fine, og tapen kan hverken ses eller mærkes i håret. Metoden er særlig skånsom mod dit eget hår, og med Hairtalk extensions vil du opleve at dit eget hår kommer i bedre stand måned for måned.

Vi laver Hairtalk Extensions i Aalborg, Aarhus og København

Ægtehår i topkvalitet

Hairtalk extensionshår er af den fineste kvalitet, 100% Remy, specielt udvalgt til det skandinaviske marked. Håret er ikke overfladebehandlet og det naturlige skællag er derved bevaret. Det betyder, at det ikke filtrer.

Få mere fylde eller ekstra længde

Alt efter behov kan dine nye extensions laves med de ultra fine PLUS pakker eller Standard pakkerne - eller i kombination for at opnå det mest optimale resultat. Har du tyndt hår, anbefaler vi Hairtalk extensions PLUS. På PLUS trenserne er tapen stort set helt usynlig og derfor ideelle at placere øverst i tyndt hår. Til fuld extension anbefaler vi 4 pakker Pro Line fra Hairtalk. Det vurderes fra person til person, hvor mange pakker, der skal bruges. 


Har du kraftigt hår, eller ønsker du ekstra meget hår, anbefaler vi 5 pakker.

Toftild er autoriseret Hairtalk Extension forhandler   Få drømmehår med Hairtalk Extensions - hos Toftild i Aalborg og Aarhus   Planlæg din extensionspåsætning - gratis hårkonsultaion hos Toftild

Hairtalk Extension - Toftild Alternativt Hår, aut. forhandler   Difust hårtab - få mere fylde og længde med extensions   Få mere fylde og længde med extensions - Toftild i Aalborg og Aarhus
Foto: Hairtalk©

Pris Hairtalk Extensions

 
Oprykning af fylde kr. 950,- 
Oprykning af fuld påsætning Kr. 1.250,-
Plejepakke lille Kr. 450,-
Plejepakke stor kr. 950,-
Fylde og Fuld Extensions, 2 længder 25 og 40 cm  
Pr. Pakke Fra kr. 1.260,-
Fylde 2 PK 25 cm Kr. 3.150,-
Fylde 2 PK 40 cm Kr. 3.750,-
Fuld Extension 4 PK 25 CM inkl. produkter (Stor plejepakke) Kr. 5.350,-
Fuld Extension 4 PK 40 CM inkl. produkter (Stor plejepakke) Kr. 6.550,-


Du betaler et depositum på kr. 1.200,- for dine extensions, når vi bestiller dem hjem til dig. Depositum modregnes naturligvis den samlede pris for dine extensions. Obs! Depositum tilbagebetales ikke ved udeblivelse fra din aftale eller manglende afbud mindre end 24 timer inden aftalt tid.

 

Hairtalk stor startpakke - tilbud

Tilbud Hairtalk plejeprodukter

Ved køb af din første extensionspåsætning hos Toftild får du rabat på Hairtalk produktpakker:

  • Stor produktpakke kr. 950,- (normalpris kr. 1.270,-)
  • Lille produktpakke kr. 450,-(normalpris kr. 675,-)

Husk Hairtalk plejeprodukter for korrekt pleje og garanti (6 måneder). Vi anbefaler  oprykning af extensions hver 6.-8. uge.

 

Hairband by Hairtalk

Få mere fylde og længde i dit hår - hurtigt og nemt med Hairband. Denne nyhed fra Hairtalk passer perfekt til dig, som ikke ønsker en permanent extensions løsning.
Du kan tage Hairband på til lejligheder, hvor du ønsker ekstra volumen. Trenserne er opbygget i et forskudt mønster og påsyet et elastisk bånd. Det betyder, at håret falder naturligt og smukt i med dit eget hår. Det elastiske bånd sidder tæt til hovedet og føles sikkert og godt at have på. Håret er den velkendte kvalitet, 100% remy hår og findes i 19 farver. Kom ind til Toftild og lad os sammen finde din farve.

Nem extensions - Hairtalk Hairband, Toftild Aalborg   Mere fylde og længde - Hairtalk extensions hos Toftild   Hairband fra Hairtalk - få mere fylde og længde med et snuptag

Let montering af Hairband fra Hairtalk   Nem løsning til tyndt hår, Hairband fra Hairtalk

Pris Hairband

 
Hairband, længde 25 cm kr. 2.450,-
Hairband, længde 40 cm kr. 3.200,-

 

Det sker hos Toftild
Frisørkurser

Frisørkurser

Toftild tilbyder kurser for frisører. Vil du arbejde med parykker, herretoupe eller Hår for Livet by Toftild? Max 3-4 per hold.

Toftild Træning & Teknik
Læs mere om Toftild frisørkurser >> 

Hovedbeklædning til hårtab

Hovedbeklædning til hårtab

Hos Toftild finder du bløde bambushuer, turbans, kasketter, hyggehuer og tørklæder til hovedet. Kom ind og prøv de nye tørklæder - eller køb i Toftilds webshop.

Se flere tørklæder >>

Behandling af tyndt hår

Behandling af tyndt hår

Toftild topextensions - fleksibel løsning til kvinder med ekstremt tyndt hår. Toppen fastgøres med clips og bruges i kombination med eget hår. Findes i fiber og ægtehår.

Læs mere >>

Det siger vores kunder
Kristoffer

"Det her er ikke en 100% forbedring - det er en 300% forbedring!". Jeg synes jeg kan tillade mig mere som type nu. Før havde jeg langt skæg... Man kompenserer jo. "Kan du ikke få håret til at gro, kan du jo lade skægget stå". Nu har jeg hår på hovedet, og mit skæg er kort. Totalt fedt. Jeg er hooked.

Kristoffer, Hår for Livet toupe

Mikkel

"Efter 10 år med mindre og mindre hår på hovedet, havde jeg faktisk vænnet mig til det. Men nu kan jeg slet ikke forestille mig uden Hår for Livet. Jeg har været meget åben omkring at gå med top, så alle mine fordomme, om at folk ville blive forskrækkede over at se mig med hår, har jeg slet ikke oplevet. Tværtimod - kun positivitet og bemærkninger som "Du ser da 10 år yngre ud" - "Hold da op - det ser helt naturligt ud". Og frygten for, at håret ville ryge af i blæsevejr, eksisterer ikke længere - det sidder pisse godt fast"

Mikkel, 28 år
Se Mikkel uden hår

 

Anneli testimonials

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Anneli, parykbruger i 12 år
Læs mere >

Kirsten Skov

"Jeg har aldrig fået så mange komplimenter for mit hår som nu, hvor jeg bruger paryk - det er faktisk flottere end mit eget, og så er det lettere at sætte. I et langt behandlingsforløb er det en gave at få komplimenter for mit nye hår".

Kirsten, paryk pga. kemo

Søg tilskud til paryk
Søg tilskud til paryk

Hos Toftild kan du få hjælp til at søge økonomisk støtte til paryk, hvis du har et sygdomsbetinget hårtab, fx alopecia, ar efter operation eller stålebehandling. Vi har et godt samarbejde med kommuner landet over.

Læs mere om dine muligheder her >

Kontakt Toftild på tlf. 98 10 32 11

Toftild webshop

Her finder du et stort udvalg af tørklæder og plejeprodukter til paryk:

> Plejeprodukter > Paryk tilbehør > Tørklæder > Paryktape & lim

FRI FRAGT

ved køb over 500 kr