Hårtab og mænd - velkendt her hos Toftild

I de sidste 40 år, har der altid været mænd med ønsker om mere hår. Der kan være mange grunde til et hårtab, og flere af dem er arvelige, mens andre kan opstå pludseligt. Uanset hvilken form for hårtab du har - vil der være god viden og hjælp at hente her. 

Toupe eller parykker

Når vi kigger på de søgninger, der bliver lavet i forhold til Google ads - de betalte annoncer i toppen af Google - er der en meget stor nysgerrighed på om det mon hedder en toupe eller en paryk, når det er til en mand. Et mere moderne ord for det, er top extension til herrer, eller topper for herrer. 

Efter at have været  i landsdækkende medier, er det klassiske toupe igen kommet i fokus. Det har altid været et af de mest populære søgeudtryk, og kan blandt andet ses ved nogle af de søgninger vi ser hver måned, hvor netop ordet toupe indgår. 

  • Herre toupe
  • Toupe mænd
  • Toupe til mænd
  • Mande toupe

Det her er bare enkelte af de søgninger vi her ved Toftild bliver fundet på, når der bliver søgt efter mulighederne for mere hår. Har du selv oplevet hårtab, eller høje tindinger, har du måske også lavet søgninger på Google - hvor der indgår nogle af de ovenstående ord. 

I forhold til parykker, har vi også enkelte søgninger - dem kan de du se et par stykker af her. 

  • Paryk mænd
  • Paryk til mænd hårtab

Igen handler det om mere hår. Vi vil hele tiden gerne være med til at give mændene mere end et valg. Det skal ikke kun lade sig gøre at blive klippet helt kort, det skal også lade sig gøre at få den frisure man gerne vil, selv om håret som udgangspunkt ikke er til det. 

Ung eller ældre - vi har hårløsninger til mænd

Som du kan se på billederne herunder, er det lige meget om du er ung eller ældre, vi har mere hår, og toupeer til den løsning du har behov for. Du har mulighed for at få dem sat fast med tape, eller lim. 

Derfor vil det også være oplagt, når du er nysgerrig på muligheden for at få mere hår, vælger at booke en tid i en af vores afdelinger. Vi har afdelinger i Aalborg, Aarhus og København. Her vil det være en gratis konsultation du kommer til, hvor dine muligheder bliver gennemgået af vores professionelle frisører, der alle har flere års erfaring med mere hår til dem, der gerne vil have det. 

Du kan booke tid lige her - https://parykker.dk/services/booking/

Flere løsninger til dig, der ønsker det

Det falske hår, er også en søgning vi støder på i vores arbejde. Når du ønsker at få mere hår, er der både mulighed for at få det med ægte hår, og med kunstfiber. Det er her frisørerne igen sammen med dig, finder ud af hvad der passer bedst til dig. Det kan have noget at gøre med ønsker til frisure, om den skal speciallaves til dig, eller om du kan bruge en af dem vi er lagerførende på, hvor den bliver klippet til. 

Så er der også mulighed for at vælge tape, eller lim. Det kommer igen an på hvor aktiv du er, hvad du laver til daglig, og hvad der passer bedst til dig. 

Sidst men ikke mindst, er der også forskellig holdbarhed på de typer af touper, du har mulighed for at vælge. Her er der nogle som skal udskiftes hver 4-6 uge, og andre der kan holde op til 3 mdr. 

Her er det igen vigtigt at vælge et besøg her ved os, så vi kan finde ud af hvilken løsning der vil være den bedste til dig. 

Tiden er ikke til flyvende hårdele længere

Noget af det vi stadigvæk hører, når vi taler om en toupe, eller en paryk, er det her med blæsten og om den ikke falder af når det blæser. Det sker ikke mere. Der har været en stor udvikling indenfor dette felt, der netop er med til at sikre, at den bliver på sin plads. 

Som du kan se herunder, kan det også i dag lade sig gøre at svømme med sin toupe på. Det betyder, at du har alle muligheder for at være aktiv og gøre som du plejer. 

Mere end 40 års erfaring - giver solide løsninger

Med de mange års erfaring vi har her ved Toftild - så er vi altid sikker på at levere en løsning der er af høj kvalitet. Vi oplever dagligt at få tilkendegivelser fra de herrer der vælger at få mere hår. 

Ofte er det selvtilliden, der oplever et kæmpe boost ved den enkelte person. Det er den vi oftest hører. Så måske er der noget om at selvtilliden sidder i håret. Vi ved en ting - vi laver gerne en #Toftildtabuknuser og giver endnu mere gas med #fratabutiltrend.

Det betyder nemlig at flere mænd tør stå frem og tage valget om mere hår - hvad med dig? 

Det sker hos Toftild
Frisørkurser

Frisørkurser

Toftild tilbyder kurser for frisører. Vil du arbejde med parykker, herretoupe eller Hår for Livet by Toftild? Max 3-4 per hold.

Toftild Træning & Teknik
Læs mere om Toftild frisørkurser >> 

Hovedbeklædning til hårtab

Hovedbeklædning til hårtab

Hos Toftild finder du bløde bambushuer, turbans, kasketter, hyggehuer og tørklæder til hovedet. Kom ind og prøv de nye tørklæder - eller køb i Toftilds webshop.

Se flere tørklæder >>

Behandling af tyndt hår

Behandling af tyndt hår

Toftild topextensions - fleksibel løsning til kvinder med ekstremt tyndt hår. Toppen fastgøres med clips og bruges i kombination med eget hår. Findes i fiber og ægtehår.

Læs mere >>

Det siger vores kunder
Kristoffer

"Det her er ikke en 100% forbedring - det er en 300% forbedring!". Jeg synes jeg kan tillade mig mere som type nu. Før havde jeg langt skæg... Man kompenserer jo. "Kan du ikke få håret til at gro, kan du jo lade skægget stå". Nu har jeg hår på hovedet, og mit skæg er kort. Totalt fedt. Jeg er hooked.

Kristoffer, Hår for Livet toupe

Mikkel

"Efter 10 år med mindre og mindre hår på hovedet, havde jeg faktisk vænnet mig til det. Men nu kan jeg slet ikke forestille mig uden Hår for Livet. Jeg har været meget åben omkring at gå med top, så alle mine fordomme, om at folk ville blive forskrækkede over at se mig med hår, har jeg slet ikke oplevet. Tværtimod - kun positivitet og bemærkninger som "Du ser da 10 år yngre ud" - "Hold da op - det ser helt naturligt ud". Og frygten for, at håret ville ryge af i blæsevejr, eksisterer ikke længere - det sidder pisse godt fast"

Mikkel, 28 år
Se Mikkel uden hår

 

Anneli testimonials

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Anneli, parykbruger i 12 år
Læs mere >

Kirsten Skov

"Jeg har aldrig fået så mange komplimenter for mit hår som nu, hvor jeg bruger paryk - det er faktisk flottere end mit eget, og så er det lettere at sætte. I et langt behandlingsforløb er det en gave at få komplimenter for mit nye hår".

Kirsten, paryk pga. kemo

Søg tilskud til paryk
Søg tilskud til paryk

Hos Toftild kan du få hjælp til at søge økonomisk støtte til paryk, hvis du har et sygdomsbetinget hårtab, fx alopecia, ar efter operation eller stålebehandling. Vi har et godt samarbejde med kommuner landet over.

Læs mere om dine muligheder her >

Kontakt Toftild på tlf. 98 10 32 11

Toftild webshop

Her finder du et stort udvalg af tørklæder og plejeprodukter til paryk:

> Plejeprodukter > Paryk tilbehør > Tørklæder > Paryktape & lim

FRI FRAGT

ved køb over 500 kr