Hårtab mænd

Hårtab mænd

Hårtab og mænd - vi giver det en #toftildtabuknuser

Hårtab mænd

Det har i mange år været et stor tabu at tale om mænd, høje tindinger og hårtab. Det er vi godt i gang med at lave om ved Toftild, hvor vores hashtag #Toftildtabuknuser, og #fratabutiltrend, flere gang er blevet brugt. 

Vi oplever meget med mænd og hårtab

Går vi flere år tilbage, var der ikke samme efterspørgsel som i dag på mere hår til mænd. Mandligt hårtab blev dengang klaret med at klippe sig helt kort over det hele, hvor vi faktisk ser flere og flere som gerne vil gøre noget lækkert med deres hår. 

Når vi skriver at vi oplever meget med mænd og hårtab, er det fordi vi gør det. Vi har mænd der kommer, som ikke har fortalt til nogen, at de har fået lavet noget ved deres hår. Det kan være de har haft meget høje tindinger som de har formået at skjule, og efter de er startet ved os, er det blevet endnu lettere at skjule det. 

Vi har også kvinder der kommer ved os, som heller ikke har fortalt det til nogen. Her har vi selvfølgelig tavshedspligt, og derfor kan vi aldrig fortælle hvem det er. Omvendt har vi også flere og flere mænd, der ikke er bange for at fortælle, at de går med toupé på grund af deres hårtab. 

Mandligt hårtab

Dr.dk har lavet en undersøgelse, der fortæller at 3 ud af 4 mænd taber håret, og det er ca. 20% der gør det i tyverne, 30% i trediverne, og 40% i fyrrerne. Når vi er oppe på ca. 75% af mænd, der taber håret, så er der også flere som gerne vil gøre noget ved det. 

For mange sidder der en del af ens identitet i håret, og det gør også at tab af håret kan have stor indvirkning på ens livskvalitet. Vi har flere mænd, der efter de er startet ved os, fortæller os at de har fået mere selvtillid, er blevet mere selvsikre igen, og at det har øget deres livskvalitet. Det er selvfølgelig noget vi er meget stolte af her ved Toftild - for så har lige præcis gjort det, der er vores mission. 

Vi ønsker at hjælpe den enkelte person, det sted i livet de befinder sig, og er det at hjælpe med mere hår, så er det vores vigtigste opgave at kunne gøre det.

Mandligt hårtab er altså yderst normalt, og alligevel er det ikke noget  mange mænd taler med hinanden om. Vi har dog oplevet et stort ryk inden for de sidste 2-3 år, hvor vi har fået flere og flere mænd, der gerne vil have vores løsninger. 

Toupé, Topper, Topextension til herre, eller blot mere hår

Her kommer udtrykket kært barn har mange navne til sin fulde ret. Der er et par af fraserne, som rent fordomsmæssigt rammer en i en mur af historik. Ordet toupé er et af dem. Her får vi stadigvæk kommentarer om den kan holde til blæsevejret, eller om den falder af når man bader. Til det kan vi kun sige nej, og vi har flere film der ganske flot beviser hvad mulighederne er med en toupé i dag. 

Der er fuldt ud mulighed for at arbejde, tage i svømmehallen, dyrke idræt og være yderst aktiv med en toupé. Her er det vigtigt at finde frem til hvilken type, der så passer dig bedst. Det er nemlig ofte modellen og din hovedbund, der er med til at afgøre det. 

I dag findes der løsninger hvor det er lim eller tape, der er med til at holde toupeen på plads indtil den skal skiftes, eller indtil den skal renses. For visse modeller er det hver 3 mdr. den ska skiftes, for andre er det hver 4. til 6. uge den skal skiftes. 

Om den bliver kaldt en topper, top extension til herrer, eller mere hår, så er du altid velkommen til et besøg i en af vores afdelinger - Aalborg, Aarhus eller København - du kan booke tid her

Høje tindinger og mænd

En af de ting vi har oplevet er at flere og flere mænd kommer tidligere til os, end for blot nogle år siden. Høje tindinger er der mange som spørger ind til, og for nogle er det for tidligt, mens det for andre er muligt at starte med en løsning fra Toftild. 

Nu er det ikke kun mænd, der oplever høje tindinger. Det sker også for kvinder, og vi har selvfølgelig løsninger til alle.

Vi ønsker at alle får et valg, og ikke kun har en løsning i forhold til håret. Vi har lavet flere løsninger, hvor du ikke kan se, at det er en topper der sidder på. Når vi får den besked fra en af vores kunder, er vi igen meget glade. Det kan betyde rigtig meget for dem, og derfor er det en fornøjelse at høre det. 

Har du høje tindinger, har du måne, eller vil du bare gerne have mere hår, så har vi helt sikkert en løsning til dig. Se vores mange herre toupe løsninger her

Det sker hos Toftild
Frisørkurser

Frisørkurser

Toftild tilbyder kurser for frisører. Vil du arbejde med parykker, herretoupe eller Hår for Livet by Toftild? Max 3-4 per hold.

Toftild Træning & Teknik
Læs mere om Toftild frisørkurser >> 

Hovedbeklædning til hårtab

Hovedbeklædning til hårtab

Hos Toftild finder du bløde bambushuer, turbans, kasketter, hyggehuer og tørklæder til hovedet. Kom ind og prøv de nye tørklæder - eller køb i Toftilds webshop.

Se flere tørklæder >>

Behandling af tyndt hår

Behandling af tyndt hår

Toftild topextensions - fleksibel løsning til kvinder med ekstremt tyndt hår. Toppen fastgøres med clips og bruges i kombination med eget hår. Findes i fiber og ægtehår.

Læs mere >>

Det siger vores kunder
Kristoffer

"Det her er ikke en 100% forbedring - det er en 300% forbedring!". Jeg synes jeg kan tillade mig mere som type nu. Før havde jeg langt skæg... Man kompenserer jo. "Kan du ikke få håret til at gro, kan du jo lade skægget stå". Nu har jeg hår på hovedet, og mit skæg er kort. Totalt fedt. Jeg er hooked.

Kristoffer, Hår for Livet toupe

Mikkel

"Efter 10 år med mindre og mindre hår på hovedet, havde jeg faktisk vænnet mig til det. Men nu kan jeg slet ikke forestille mig uden Hår for Livet. Jeg har været meget åben omkring at gå med top, så alle mine fordomme, om at folk ville blive forskrækkede over at se mig med hår, har jeg slet ikke oplevet. Tværtimod - kun positivitet og bemærkninger som "Du ser da 10 år yngre ud" - "Hold da op - det ser helt naturligt ud". Og frygten for, at håret ville ryge af i blæsevejr, eksisterer ikke længere - det sidder pisse godt fast"

Mikkel, 28 år
Se Mikkel uden hår

 

Anneli testimonials

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Anneli, parykbruger i 12 år
Læs mere >

Kirsten Skov

"Jeg har aldrig fået så mange komplimenter for mit hår som nu, hvor jeg bruger paryk - det er faktisk flottere end mit eget, og så er det lettere at sætte. I et langt behandlingsforløb er det en gave at få komplimenter for mit nye hår".

Kirsten, paryk pga. kemo

Søg tilskud til paryk
Søg tilskud til paryk

Hos Toftild kan du få hjælp til at søge økonomisk støtte til paryk, hvis du har et sygdomsbetinget hårtab, fx alopecia, ar efter operation eller stålebehandling. Vi har et godt samarbejde med kommuner landet over.

Læs mere om dine muligheder her >

Kontakt Toftild på tlf. 98 10 32 11

Toftild webshop

Her finder du et stort udvalg af tørklæder og plejeprodukter til paryk:

> Plejeprodukter > Paryk tilbehør > Tørklæder > Paryktape & lim

FRI FRAGT

ved køb over 500 kr