Paryk ved Toftild - hvad betyder det

Når du skal vælge Paryk er der flere muligheder og her vil vi gennemgå de muligheder vi har ved Toftild, for at du kan få den paryk, som passer til dig. En fordel ved at vælge paryk ved Toftild er at du altid får en hårdel som er 100% tilpasset dig. Find ud mere om alt det med parykker her. 

Parykker - hvad findes der 

I dag er en paryk ikke bare en hårdel du tager på. Der findes flere forskellige typer af parykker, og derfor er det også vigtigt for dig at få den rigtige model. Vi vil gennemgå de forskellige typer og hvad det betyder for dig, når du skal vælge paryk. 

En paryk i ægte hår

En af de typer af parykker der er på markedet er en paryk i ægte hår. Det vil sige at parykken er lavet med ægte hår og derfor føles den også meget naturligt og det kan være svært at se, at det er en paryk hvis man ikke ved det. Der findes flere forskellige typer af ægtehårsparykker, og derfor er det altid vigtigt at du kommer forbi en af vores afdelinger i enten Aarhus, Aalborg eller København, når du gerne vil have en paryk af ægte hår. 

Når du kommer til en konsultation gennemgår vi sammen de muligheder der er for en paryk i ægte hår, og typisk starter prisen ved ca. 6.000 kr. for en ægtehårsparyk. Her er der forskel på farven af håret, længden af håret og hvilken front parykken er lavet med. Det er vigtigt for os at finde lige præcis den model af en paryk i ægte hår, som passer til dig. 

Paryk i fiberhår

Når du gerne vil have en paryk i fiberhår, er der her også her mange muligheder. I forhold til styling er der ikke helt lige så mange muligheder med en paryk i fiberhår, som der er med en paryk i ægte hår. Dog har vi her ved Toftilden oplevelse af, at vi lige så vel kan få en paryk i fiberhår til at se meget naturlig ud - så det ikke er til at se, at det er en paryk. 

Hvad der er det rigtige er altid forskelligt fra person til person. En standard fiberhårsparyk kan lige så vel være det rigtige valg, som en paryk i ægte hår kan. Der findes rigtig gode plejeprodukter til fiberhårsparykker, der holder dem bløde og lækre. 

Parykker i naturlig farve

Et af de spørgsmål vi får igen og igen - er spørgsmålet om paryk  i ens eget hårfarve. Det har vi leveret rigtig mange gange. Både for os der er leverpostejfarvede og til dem der har mere farverigt hår. Herunder kan du se eksempler på parykker vi har farvet, hvor det har gjort en stor forskel. 

   

Her er det vigtigt at vide, at det er parykker i ægte hår, vi har mulighed for at farve. 

Parykker - hvorfor har man paryk


Der kan være mange grunde til at du går med paryk i dag. Kigger vi mod det store udland, er der mange kendte der tager paryk eller extensions på til bestemte begivenheder, og der har det fået så godt et tag, at det er mode at have paryk på. 

I Danmark er det blevet langt mere acceptabel at gå med paryk, uden at det er blevet et modefænomen. Dog har det tidligere været belagt med meget tabu at gå med hår, der ikke er ens eget, endnu mere for mænd, end for kvinder. 

Vi har sammen med vores kollegaer været med til at bryde de tabuer der har været, og har blandt andet selv gået forrest med #Toftildtabuknuser og #fratabutiltrend. Når det så stadigvæk kan være omgivet af en bestemt aura at gå med paryk, kan det ofte have noget at gøre med, at der kan være sygdom indblandet. 

Alopecia, kemoterapi, brandskader, ar efter operationer i hovedet og andre former for tyndt hår, hænger ofte sammen med valget om en paryk. Specielt alopecia og kemoterapi, altså personer der er ramt af kræft, er noget vi ser hver eneste dag i de tre afdelinger vi har her ved Toftild. 

Her kan det for mange være need to have, og et pusterum fra alt det med sygdom, fordi du så stadigvæk har noget der virker naturligt - nemlig en paryk. 

Alopecia og paryk

Alopecia er en autoimmun sygdom, som hvert år rammer flere danskere. Det vi oplever her ved Toftild er både unge og voksne, der er ramt af alopecia, som har behov for en paryk eller hårdel. 

Er man teenager kan det være en meget hård periode også at undvære sit hår. Her har vi for eksempel både Nanna og Malou som har været og er påvirket af Alopecia i enten mindre eller større grad. 


Nanna valgte sin paryk i vores afdeling i København, og det har du mulighed for at se mere om her - og herunder kan du se en video hvor Nanna fortæller om Alopecia og hendes hår. Vi tager hatten af for at være ung, og have så meget styrke, at der er overskud til at fortælle om noget, som for mange stadigvæk kan være tabu. 

Vi har mange forskellige kunder, der har haft alopecia gennem mange år, og nogle følger os hele livet. Det er ikke usædvanligt at opleve kunder der har haft deres paryk i både 20, 30 og helt op til 40 år her ved Toftild. 

Uanset hvem du er, eller hvordan du har det med din Alopecia, sørger vi altid for at skabe den løsning der passer til lige præcis dig, når du skal have en paryk her ved Toftild. Der er blandt andet mulighed for at booke tid her. 

Hvor tit skifter man paryk

Der kan være stor forskel på hvor lang tid en paryk kan holde. Vi oplever tilfælde hvor den holder i mere end et år, og vi har andre, hvor der helst skal skiftes 2-4 gange om året. Derfor er det svært at komme med en facitliste på hvor tit der skal skiftes paryk. 

Det kan have noget at gøre med ens aktivitetsniveau, hvor du er henne i livet, hvilket arbejde du har, og hvor god du selv er til at passe og pleje sin paryk og hvor tit du har den på. Alt dette er noget som vi sammen med dig finder ud af, når du kommer til en konsultation første gang herinde. Det giver os mulighed for at rådgive dig til den bedst egnede løsning til dig, når du skal bruge en paryk. 

Paryk når du har tyndt hår

En stor del af ens identitet kan være håret, og oplever du hårtab, får mere tyndt hår, eller lignende, kan der også her være mulighed for at få en paryk eller tilsvarende. Vi har nemlig extensions, mulighed for hårintegration, toupe og selvfølgelig parykker.

Det gør også at du altid har mulighed for at komme til en konsultation, hvor vi kan gennemgå de løsningsmuligheder der vil være de rigtige for dig på nuværende tidspunkt. Vi ønsker ikke at låse dig fast på et bestemt produkt, men ser det mere som en proces du er igennem, hvor vi hele tiden rådgiver dig ud fra hvad der er det rigtige for dig. 

Vi har flere med tyndt hår, som vi hjælper, hvor det ikke kun er parykker vi hjælper med. Alle frisørerne ved Toftild er for eksempel uddannet hos Hairtalk i forbindelse med extensions. Vil du vide mere om dine muligheder - skal du sætte en time af til en konsultation her ved Toftild, og så finder vi løsningen sammen. 

Parykker, tørklæder eller noget helt tredje

Er du på vej i et kemoterapiforløb, eller er du i et kemoterapiforløb, er der mulighed for her ved Toftild at få en paryk. Det er samtidig muligt at få tørklæder og turbans fra udvalgte samarbejdspartnere som Christine Headwear, Ghita Hatte og Gisela Mayer. Du har mulighed for at se de mange produkter på webshoppen når det handler om tørklæder og turbans, og du kan også finde et godt udvalg i vores 3 afdelinger i Aalborg, Aarhus og København. 

Ønsker du en paryk når du er i kemoterapiforløb, skal du besøge en af vores 3 afdelinger, hvor en af vores frisører sammen med dig, vil gennemgå de muligheder du har, og derfor også finde en unik løsning til dig. 

Toftild - mere end 40 år med parykker

Vil du kigge på erfaringen, er der ingen tvivl om at vi med mere end 40 år i branchen og 3 afdelinger fordelt på Aalborg, Aarhus og København, kan tilbyde en unik viden om parykker og hvad vi kan gøre med dit hårtab. Kort sagt så hjælper vi dem, der savner deres eget hår. 

Vi ønsker altid at yde en god service og at skabe de trygge rammer for dig, der kan være i en svær periode af dit liv, hvor en paryk kan være en nødvendighed. For mange af vores kunder kan det være for resten af livet og for andre, noget som de kan kigge tilbage på med forhåbentlig gode minder også. 

Vi ønsker altid at skabe de bedste rammer og de bedste muligheder for dig, der ønsker at få en paryk, toupe eller extensions - ja til dig der savner mere hår. Book derfor allerede din tid i dag - så vi her ved Toftild kan hjælpe dig. 

Det sker hos Toftild
Frisørkurser

Frisørkurser

Toftild tilbyder kurser for frisører. Vil du arbejde med parykker, herretoupe eller Hår for Livet by Toftild? Max 3-4 per hold.

Toftild Træning & Teknik
Læs mere om Toftild frisørkurser >> 

Hovedbeklædning til hårtab

Hovedbeklædning til hårtab

Hos Toftild finder du bløde bambushuer, turbans, kasketter, hyggehuer og tørklæder til hovedet. Kom ind og prøv de nye tørklæder - eller køb i Toftilds webshop.

Se flere tørklæder >>

Behandling af tyndt hår

Behandling af tyndt hår

Toftild topextensions - fleksibel løsning til kvinder med ekstremt tyndt hår. Toppen fastgøres med clips og bruges i kombination med eget hår. Findes i fiber og ægtehår.

Læs mere >>

Det siger vores kunder
Kristoffer

"Det her er ikke en 100% forbedring - det er en 300% forbedring!". Jeg synes jeg kan tillade mig mere som type nu. Før havde jeg langt skæg... Man kompenserer jo. "Kan du ikke få håret til at gro, kan du jo lade skægget stå". Nu har jeg hår på hovedet, og mit skæg er kort. Totalt fedt. Jeg er hooked.

Kristoffer, Hår for Livet toupe

Mikkel

"Efter 10 år med mindre og mindre hår på hovedet, havde jeg faktisk vænnet mig til det. Men nu kan jeg slet ikke forestille mig uden Hår for Livet. Jeg har været meget åben omkring at gå med top, så alle mine fordomme, om at folk ville blive forskrækkede over at se mig med hår, har jeg slet ikke oplevet. Tværtimod - kun positivitet og bemærkninger som "Du ser da 10 år yngre ud" - "Hold da op - det ser helt naturligt ud". Og frygten for, at håret ville ryge af i blæsevejr, eksisterer ikke længere - det sidder pisse godt fast"

Mikkel, 28 år
Se Mikkel uden hår

 

Anneli testimonials

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Anneli, parykbruger i 12 år
Læs mere >

Kirsten Skov

"Jeg har aldrig fået så mange komplimenter for mit hår som nu, hvor jeg bruger paryk - det er faktisk flottere end mit eget, og så er det lettere at sætte. I et langt behandlingsforløb er det en gave at få komplimenter for mit nye hår".

Kirsten, paryk pga. kemo

Søg tilskud til paryk
Søg tilskud til paryk

Hos Toftild kan du få hjælp til at søge økonomisk støtte til paryk, hvis du har et sygdomsbetinget hårtab, fx alopecia, ar efter operation eller stålebehandling. Vi har et godt samarbejde med kommuner landet over.

Læs mere om dine muligheder her >

Kontakt Toftild på tlf. 98 10 32 11

Toftild webshop

Her finder du et stort udvalg af tørklæder og plejeprodukter til paryk:

> Plejeprodukter > Paryk tilbehør > Tørklæder > Paryktape & lim

FRI FRAGT

ved køb over 500 kr