Paryk eller topper - vi kan hjælpe dig

 

Det første du møder, når du kommer ind i vores afdelinger, er et team af specialuddannede frisører, der alle har flere års erfaring med brug af parykker, topper og alt der har med mere hår at gøre. 

Hvordan kan du booke en tid til paryk

Der kan være flere forskellige grunde til behovet for en paryk. Derfor har vi også valgt at have flere muligheder i forhold til booking. Her vil vi fortælle om de forskellige muligheder for booking, og hvad det betyder for dig, når du booker. 

Paryk ved kemoterapi

Her er du i en eller anden form for kræftforløb, der kræver at du skal have kemoterapi. Ved Toftild sætter vi 1 ½ time af til en konsultation. Det betyder at vi kan komme hele vejen rundt, og giver dig mulighed for at finde den hårløsning der passer til dig. Vores specialuddannede frisører vil tage dig sikkert gennem valget af paryk, så du bliver tilfreds med den valgte løsning. 

Er det ikke på grund af kemoterapi du ønsker en paryk, har vi en anden konsultationsmulighed ved Toftild. 

Damekonsultation ifbm. hårtab

Det kan være du er blevet ramt af alopecia eller anden sygdom, der gør at du har mistet dit hår, eller er ved at miste dit hår. Ved Toftild har du mulighed for at få en gratis konsultation i forbindelse med valget af paryk, hvor der er sat 1 time af. Det oplever vi ofte er nok i forbindelse med dette. 

Her kommer vi igen hele vejen rundt i forhold til valget af parykken, og du får mulighed for at prøve flere modeller. Dette gælder ligeledes hvis det er en top/toupe du har behov for. 

Når du har valgt paryk - hvad så

Efter du har valgt paryk, er der flere muligheder. Du har mulighed for at komme til service, og her kan behovet være forskelligt alt efter hvilken paryk du har valgt. Er parykken af kunstfiber eller ægte hår. Hvor lang er den, og skal den sættes fast med tape, lim eller på en 3. måde? 

Det bliver aftalt individuelt hvor ofte du skal til service med parykken. Her er der også mulighed for at tale om hvilke muligheder der er for at style din nye hårdel. parykker i kunstfiber kræver ofte noget specielt for at kunne blive stylet, og det er noget vi har mulighed for ved Toftild. 

Er det en ægte hårs paryk du har valgt, har du flere stylingmuligheder, da det jo er ægte hår du har med at gøre. Her kan du blandt andet besøge vores webshop, hvor der er mulighed for at finde flere plejemidler. 

Herunder kan du se eksempler på nogle af de personer vi har været med til at give mere hår. Om det er en paryk eller toupe - så vil vi gerne hjælpe med at finde løsningen. 

Her er det tyndt hår som var udfordringen. Jette fra vores afdeling i Aarhus har fundet en løsning, der matcher rigtig godt med den naturlige hårfarve, og det giver en løsning som du ser på billedet længst til højre. 

Her er det en pige, der er ramt af alopecia, hvor vi har lavet en løsning med en flot lang paryk. Det har været muligt for hende at bruge den efter ønske. Det vil sige hun har haft mulighed for at tage den af og på som hun ønsker. 

Her er det efter en operation i hovedet, hvor der også var behov for at tænke en lidt utraditionel løsning ind. Igen kan det ikke ses, da den fuldstændig blender ind med den naturlige hårfarve kunden har. 

Er valget paryk eller toupe - er vi klar

Med vores specialuddannede frisører, er vi klar til at hjælpe dig med valget af din paryk eller toupe. Du skal være velkommen til at give os et kald eller sende os en mail på info@parykker.dk

Her kan du ringe til os og tale om paryk eller toupe

Vil du tale med Aarhus Tlf. nr. 88779355

Vil du tale med Aalborg Tlf. nr. 98321011

Vil du tale med KBH Tlf. nr. 71749174

Det sker hos Toftild
Frisørkurser

Frisørkurser

Toftild tilbyder kurser for frisører. Vil du arbejde med parykker, herretoupe eller Hår for Livet by Toftild? Max 3-4 per hold.

Toftild Træning & Teknik
Læs mere om Toftild frisørkurser >> 

Hovedbeklædning til hårtab

Hovedbeklædning til hårtab

Hos Toftild finder du bløde bambushuer, turbans, kasketter, hyggehuer og tørklæder til hovedet. Kom ind og prøv de nye tørklæder - eller køb i Toftilds webshop.

Se flere tørklæder >>

Behandling af tyndt hår

Behandling af tyndt hår

Toftild topextensions - fleksibel løsning til kvinder med ekstremt tyndt hår. Toppen fastgøres med clips og bruges i kombination med eget hår. Findes i fiber og ægtehår.

Læs mere >>

Det siger vores kunder
Kristoffer

"Det her er ikke en 100% forbedring - det er en 300% forbedring!". Jeg synes jeg kan tillade mig mere som type nu. Før havde jeg langt skæg... Man kompenserer jo. "Kan du ikke få håret til at gro, kan du jo lade skægget stå". Nu har jeg hår på hovedet, og mit skæg er kort. Totalt fedt. Jeg er hooked.

Kristoffer, Hår for Livet toupe

Mikkel

"Efter 10 år med mindre og mindre hår på hovedet, havde jeg faktisk vænnet mig til det. Men nu kan jeg slet ikke forestille mig uden Hår for Livet. Jeg har været meget åben omkring at gå med top, så alle mine fordomme, om at folk ville blive forskrækkede over at se mig med hår, har jeg slet ikke oplevet. Tværtimod - kun positivitet og bemærkninger som "Du ser da 10 år yngre ud" - "Hold da op - det ser helt naturligt ud". Og frygten for, at håret ville ryge af i blæsevejr, eksisterer ikke længere - det sidder pisse godt fast"

Mikkel, 28 år
Se Mikkel uden hår

 

Anneli testimonials

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Anneli, parykbruger i 12 år
Læs mere >

Kirsten Skov

"Jeg har aldrig fået så mange komplimenter for mit hår som nu, hvor jeg bruger paryk - det er faktisk flottere end mit eget, og så er det lettere at sætte. I et langt behandlingsforløb er det en gave at få komplimenter for mit nye hår".

Kirsten, paryk pga. kemo

Søg tilskud til paryk
Søg tilskud til paryk

Hos Toftild kan du få hjælp til at søge økonomisk støtte til paryk, hvis du har et sygdomsbetinget hårtab, fx alopecia, ar efter operation eller stålebehandling. Vi har et godt samarbejde med kommuner landet over.

Læs mere om dine muligheder her >

Kontakt Toftild på tlf. 98 10 32 11

Toftild webshop

Her finder du et stort udvalg af tørklæder og plejeprodukter til paryk:

> Plejeprodukter > Paryk tilbehør > Tørklæder > Paryktape & lim

FRI FRAGT

ved køb over 500 kr