Tilbage til Hairytales

Hvilke produkter skal jeg bruge til mit hår - Pur Hair

Del historien:

Hvilke produkter skal jeg bruge til mit hår

Her tager vi dig igennem 4 steps for at style dit hår. Det varierer alt efter hvilket hår du har og hvad du ønsker at opnå.

Denne guide er delt op i glat hår og krøllet hår. Vi har flere produkter fra Pur hair, som du kan tilføje til din rutine.

Her er en de basis steps som Toftilds frisører anbefaler.

Pur hairs produkter kan anvendes i ægtehårsparykker og i dit eget hår.

Step 1: Rens

Start med at vaske håret grundigt med Pur hair organic shampoo. Denne shampoo er sulfat og parabenfri og fyldt med keratin aminosyrer og ekstrakt fra grøn te, granatæble og rosmarin. Når håret er vådt påfører du shampooen i hele håret og masserer det indtil det skummer godt. Sørg for at komme ned til hovedbunden hvor håret er mest fedtet, vores frisør Tanja anbefaler at vaske håret to gange med denne shampoo. Første gang for at fjerne produkter og anden gang for at gøre håret helt rent, du vil også opleve at shampooen skummer meget mere ved anden vask. Vask til sidst produktet grundigt ud.

Step 2: Fugt

Efter shampoo er det vigtigt at tilføre håret noget fugt, her anbefaler vores frisører Pur Hair moisture treatment. Den reparerer samtidig med at den tilfører vitaminer og mineraler som er med til at bevare hårets fugtighed og glans. Kuren har lige som shampooen indhold af keratin aminosyrer, som er med til at styrke håret. Kuren påføres efter shampoo i vådt hår og vores frisører anbefaler at lade den sidde i 5-10 minutter, derefter skylles den ud.

Hvis du har krøllet hår:

Step 3A: Definition

Har du krøller eller fald i håret anbefaler vi at du bruger Beam me up som er en styling creme der giver spændstige krøller med volume og glans. Beam me up er også god mod statisk hår og kan bruges i både fugtigt og tørt hår. Beam me up påføres i håret ved at presse en lille mængde ud i hænderne, og fordel så produktet ud i hele håret, herefter styler du håret som du ønsker

Step 4A: Hold

For at skabe hold på dine krøller kan du bruge termination spray, som er en hårspray der giver langvarigt hold med god volumen. Hårsprayen giver medium hold uden at tynge og er nem at rede ud, hvis det ønskes. Pur hair termination hårspray skal bruges som det sidste step, og sprayes ud på den færdige frisure for hold og shine.

Hvis du har glat hår:

Step 3B: Blødgøring

For blødt og plejet hår, kan du bruge en leave in conditioner fra Pur hair, denne er uden silikone og parabener. Den gør at håret bliver lettere at rede ud og plejer samtidig håret . Produktet skal ikke skylles ud men fungerer som en leave in conditioner som giver håret glans uden at tynge. Pur hair leave in conditioner skal fordeles i håndklædetørt hår, og red derefter håret ud med en børste. Produktet er desuden varmebeskyttende og indeholder den blødgørende arganolie der er velegnet til at blødgøre håret.

Step 4B: Shine

Ønsker du endnu mere glans i håret har vi vores diamond drops, som giver ultimativ glans. Den er nem at blande med andre styling produkter eller bruge alene som det sidste step i dit hårs plejerutine. Brug en mængde der svarer til en ært og fordel det med hænderne rundt i håret . Diamond drop reparerer og nærer håret både i fugtig og tør tilstand.

Hvis du har spørgsmål til hvilke produkter er rigtig for dig er du velkommen til at skrive til os, så guider vi dig.

Mangler du plejeprodukter til fiberhår kan du se alle vores produkter lige her

Seneste indlæg

Toftild Aalborg
Budolfi Plads 9
9000 Aalborg
Tlf: 98 10 32 11
aalborg@parykker.dk
Toftild Aahurs
Borggade 7
8000 Aarhus C
Tlf: 88 77 93 55
aarhus@parykker.dk
Toftild København
Frederiksberg Alle 50
1820 Frederiksberg C
Tlf: 71 74 91 71
frederiksberg@parykker.dk
arrow-left