Top extensions

Behandling af hårtab hos kvinder. Med en fleksibel hårintegration kan man få den naturlige fylde tilbage. Top extensions findes i 100% ægte hår og fiber, i forskellige farver og modeller. Hårintegration tilpasses individuelt efter behov.
Book tidBesøg webshop
Top extensions er den optimale løsning til kvinder med ekstremt tyndt hår, som ønsker den naturlige volumen tilbage. Top extensions henvender sig til kvinder, som ønsker at anvende sit eget, naturlige hår i kombination med en teknisk hårløsning, dvs. en hårintegration.

Hårtab? Så let får du den naturlige volumen tilbage

Undersøgelser viser, at helt op mod 50% af alle kvinder oplever at miste hår, inden de fylder 50 år. Hos 10-15% vil hårtabet være betydeligt. Nogle kvinder oplever kraftig udtynding af håret - enten som hårtab, der umiddelbart kan sammenlignes med det mandlige, hormonelle hårtab koncentreret omkring issen, eller som kraftig udtynding af hele håret. Hårtab kan opleves som et stort kosmetisk problem. Dette problem kan løses med Toftild Topextension.

Top extensions - hårintegration med eget hår

Toppe til hårintegration er fremstillet som et net med hår, der fastgøres i og integreres med eget hår. Toppene findes i mange forskellige størrelser, længder og med forskellig hårtæthed. Topextensions findes både i 100% ægte hår og kunstfiber. Topextensions tilpasses individuelt og kan let justeres, hvis behovet ændrer sig. Du kan se et mindre udvalg af toppere på vores webshop.

Fleksibel og enkel hårløsning

Hårintegrationen kan sættes fast med clips, så du nemt kan tage toppen af og på. En særdeles fleksibel løsning.
Alternativt kan toppen fastgøres, så den sidder permanent fast i en periode på cirka 4 uger. Toftild hårintegration er en meget fleksibel og enkel behandling af hårtab hos kvinder.

Galleri top extensions

Oplev forskellen

Det siger vores kunder om deres oplevelse hos Toftild

Det er faktisk stærkt vanedannende at bruge toupe

"Det var vigtigt for mig, at det ikke skulle være besværligt. Og det er det på ingen måde. Jeg vasker og føntørrer håret hver dag, bruger både voks og andre produkter i håret, og det holder til min behandling. Det er bare blevet en del af min daglige pleje, og jeg nyder at have håret."

Toftild Alternativt Hår har ændret mit liv

"Hos Toftild får du en personlig og professionel behandling. De arbejder kreativt og tænker i løsninger. Jeg har endnu ikke forladt deres salon med andet end et stort smil på læben.
For mig ligger der en kæmpe portion identitet i hår. TAK til Toftild for hjælp til at mit ydre nu matcher mit indre."

Josefine Valentin

Den bedste løsning for mig, fordi parykken sidder på hele tiden

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Mikkel fik toupe efter 2 år med hårtab

"Efter 10 år med mindre og mindre hår på hovedet, havde jeg faktisk vænnet mig til det. Men nu kan jeg slet ikke forestille mig uden Hår for Livet. Jeg har været meget åben omkring at gå med toupe, så alle mine fordomme, om at folk ville blive forskrækkede over at se mig med hår, har jeg slet ikke oplevet. Tværtimod - kun positivitet og bemærkninger som "Du ser da 10 år yngre ud" - "Hold da op - det ser helt naturligt ud". Og frygten for, at håret ville ryge af i blæsevejr, eksisterer ikke længere - det sidder pisse godt fast"

Mikkel
Toftild Aalborg
Budolfi Plads 9
9000 Aalborg
Tlf: 98 10 32 11
aalborg@parykker.dk
Toftild Aahurs
Borggade 7
8000 Aarhus C
Tlf: 88 77 93 55
aarhus@parykker.dk
Toftild København
Frederiksberg Alle 50
1820 Frederiksberg C
Tlf: 71 74 91 71
frederiksberg@parykker.dk