Tørklæder og turbans til hårtab

Har du brug for et tørklæde, en turban eller en paryk i forbindelse med hårtab? Måske er du interesseret i begge dele for at kunne variere din stil og dit personlige udtryk. Mange kvinder med hårtab vælger i dag at supplere deres paryk med et tørklæde, en turban eller en hue i bambus.
Book tidKøb tørklæder
Hos Toftild finder du et stort udvalg af hovedbeklædning som for eksempel tørklæder til hårtab. Tørklæderne kan naturligvis også sagtens bæres af kvinder med hår – de er så smukke og udført i nogle af de blødeste materialer, der findes. Det giver dig en optimal følelse af velvære baseret på moderne og stilfulde design. Gå på opdagelse i vores sortiment af flotte accessories, hvis du har lyst til at forkæle dig selv med nogle af de bedste tørklæder til hårtab.

Se de smarte tørklæder

Her viser Charlotte Zaza et udvalg af vores smukke tørklæder og turbans fra Christine Headwear frem. Mange forskellige designs og mønstre
- både til hverdag og fest.
Afspil video og bliv inspireret

Specialdesignet hovedbeklædning til kvinder med hårtab

Har du mistet håret efter kemobehandling, en operation eller pga. alopecia? Så er det en rigtigt god idé at passe særligt godt på din hovedbund. For dit hoved, der kan være særligt udsat for kulde og solens stråler, har brug for det ekstra lag beskyttelse, når du færdes i det fri til hverdag. Toftild har udvalgt den bedste hovedbeklædning til dig i stilfuldt dansk design fra Christine Headwear, der har specialiseret sig i moderigtige tørklæder og turbans til kvinder med hårtab – men som også har vakt stor interesse hos den øvrige del af befolkningen. Alle tørklæder fra Christine Headwear er CE-mærkede og godkendt som medicinsk udstyr.

Tørklæderne er alle designet med den ultimative komfort for øje. Det betyder, at hvert enkelt tørklæde er fremstillet i et let og yderst åndbart materiale, der giver dig en behagelig fornemmelse af frihed. Og der er også masser af frihed til at vælge den stil, der passer dig bedst. For udvalget af tørklæder og huer fra Christine Headwear er meget omfattende og kommer i et væld af forskellige farver, design og mønstre.

Tørklæder til kræftramte kvinder eller kvinder med ufrivilligt hårtab

Vælg mellem smukke tørklæder, bløde turbans, hyggehuer, lune nathuer, kasketter og huer til hårtab. Hos Toftild finder du et stort udvalg til hårtab fra danske Christine Headwear. Kig forbi Toftild i Aalborg, Aarhus eller København, hvor du kan prøve tørklæderne, og vi kan vejlede dig i at vælge den rigtige hovedbeklædning. Eller sæt dig godt til rette og køb tørklæder til hårtab i Toftilds webshop – vi leverer direkte til døren.
Køb tørklæder

Tørklæder fra Christine Headwear

Inspiration til valg af hovedbeklædning

Lad dig inspirere og se de nye styles i tørklæder og huer i videoen her eller download de seneste nye kataloger fra Christine Headwear og gå på opdagelse i en verden af stilfuld hovedbeklædning fra et af de førende modehuse fra Danmark med speciale i tørklæder og huer til hårtab i højeste kvalitet og bæredygtigt design.
Se katalog
Besøg webshop

Christine Headwear bindevejledning

Vil du gerne lære at binde dit nye tørklæde fra Christine Headwear, er det lige her du finder en bindevejledning.

Der findes mange forskellige typer af Christine Headwear tørklæder og turbans, og en del af dem har bindebånd, der kan bruges på flere måder.

Følg bindevejledningen herunder og kom godt i gang med dit nye tørklæde fra Christine Headwear.
Se bindevejledning her

Køb tørklæder på rekvisition

Mange kvinder vælger at supplere parykken med et tørklæde, en turban eller en nathue. Du kan style din paryk med tørklædet eller have det på uden paryk.  

I 2022 er tilskuddet 1.486 kr. På vores webshop kan du let shoppe med rekvisition. Overskrider du beløbet, betaler du blot selv differencen.
Køb tørklæder

Oplev forskellen

Det siger vores kunder om deres oplevelse hos Toftild

Det er faktisk stærkt vanedannende at bruge toupe

"Det var vigtigt for mig, at det ikke skulle være besværligt. Og det er det på ingen måde. Jeg vasker og føntørrer håret hver dag, bruger både voks og andre produkter i håret, og det holder til min behandling. Det er bare blevet en del af min daglige pleje, og jeg nyder at have håret."

Toftild Alternativt Hår har ændret mit liv

"Hos Toftild får du en personlig og professionel behandling. De arbejder kreativt og tænker i løsninger. Jeg har endnu ikke forladt deres salon med andet end et stort smil på læben.
For mig ligger der en kæmpe portion identitet i hår. TAK til Toftild for hjælp til at mit ydre nu matcher mit indre."

Josefine Valentin er smuk med sin paryk fra Toftild
Josefine Valentin

Den bedste løsning for mig, fordi parykken sidder på hele tiden

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Mikkel fik toupe efter 2 år med hårtab

"Efter 10 år med mindre og mindre hår på hovedet, havde jeg faktisk vænnet mig til det. Men nu kan jeg slet ikke forestille mig uden Hår for Livet. Jeg har været meget åben omkring at gå med toupe, så alle mine fordomme, om at folk ville blive forskrækkede over at se mig med hår, har jeg slet ikke oplevet. Tværtimod - kun positivitet og bemærkninger som "Du ser da 10 år yngre ud" - "Hold da op - det ser helt naturligt ud". Og frygten for, at håret ville ryge af i blæsevejr, eksisterer ikke længere - det sidder pisse godt fast"

Mikkel
Toftild Aalborg
Budolfi Plads 9
9000 Aalborg
Tlf: 98 10 32 11
aalborg@parykker.dk
Toftild Aahurs
Borggade 7
8000 Aarhus C
Tlf: 88 77 93 55
aarhus@parykker.dk
Toftild København
Frederiksberg Alle 50
1820 Frederiksberg C
Tlf: 71 74 91 71
frederiksberg@parykker.dk