Plejevejledninger

Find plejevejledninger og anbefalinger til specialprodukter til paryk og toupé her.
Book tidKøb plejeprodukter
Dit nye hår fra Toftild skal behandles skånsomt. Med den rette pleje kan du forlænge hårets holdbarhed. Her finder du trin-for-trin guide til en flot og velplejet paryk eller toupe. Med korrekt pleje kan du forlænge parykkens holdbarhed. Pleje og produkter afhænger af, hvilken type hår, hårdelen er fremstillet af. Alle specialprodukter og tilbehør til paryk / toupe kan købes i Toftilds butikker og webshop.

Parykker med fiberhår kan have en tendens til at falde sammen i frisuren, og fiberhåret kan kruse, hvis det slides gentagne gange op ad fx en jakkekrave. Vi anbefaler, at du går til frisøren med din paryk, hvis den mister sin fylde og frisure. Du kan booke tid til et "Opfrisk" , hvor vi løfter frisuren og genskaber fylde og evt. krøl.

Plejevejledninger til parykker

Oplev forskellen

Det siger vores kunder om deres oplevelse hos Toftild

Det er faktisk stærkt vanedannende at bruge toupe

"Det var vigtigt for mig, at det ikke skulle være besværligt. Og det er det på ingen måde. Jeg vasker og føntørrer håret hver dag, bruger både voks og andre produkter i håret, og det holder til min behandling. Det er bare blevet en del af min daglige pleje, og jeg nyder at have håret."

Toftild Alternativt Hår har ændret mit liv

"Hos Toftild får du en personlig og professionel behandling. De arbejder kreativt og tænker i løsninger. Jeg har endnu ikke forladt deres salon med andet end et stort smil på læben.
For mig ligger der en kæmpe portion identitet i hår. TAK til Toftild for hjælp til at mit ydre nu matcher mit indre."

Josefine Valentin

Den bedste løsning for mig, fordi parykken sidder på hele tiden

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Mikkel fik toupe efter 2 år med hårtab

"Efter 10 år med mindre og mindre hår på hovedet, havde jeg faktisk vænnet mig til det. Men nu kan jeg slet ikke forestille mig uden Hår for Livet. Jeg har været meget åben omkring at gå med toupe, så alle mine fordomme, om at folk ville blive forskrækkede over at se mig med hår, har jeg slet ikke oplevet. Tværtimod - kun positivitet og bemærkninger som "Du ser da 10 år yngre ud" - "Hold da op - det ser helt naturligt ud". Og frygten for, at håret ville ryge af i blæsevejr, eksisterer ikke længere - det sidder pisse godt fast"

Mikkel