Parykker til kvinder – et af de største udvalg af kvalitetsparykker

Hos Toftild møder du et team af specialuddannede frisører, som har stor erfaring med hårtab og parykker. Vælger du paryk hos Toftild, tilpasser vi parykken og klipper den til, så den passer til dig og hvilken som helst stil og farve, du kunne tænke dig.
Book tid
98 10 32 11
Hos Toftild finder du et stort udvalg af moderne parykker og hair toppere til kvinder. Vi har både løsninger i ægte hår og fiberhår. Vi tilbyder alt fra maskinlavede parykker til håndlavede modeller og speciallavede parykker efter afstøbning. Det er din garanti for, at du får et færdigt resultat, som passer 100% til din forestilling om at have naturligt hår igen. For vi har over 40 års erfaring i at style parykker til kvinder, der ikke ønsker at gå på kompromis med deres hår.

Og hvorfor skulle du også det? Hos Toftild ved vi, hvor meget det betyder for dig, at du selv kan definere din stil, når det kommer til dit hår. Vi er derfor dine specialister, der tilbyder en hel verden af forskellige parykker til kvinder. Vi importerer fra flere internationale samarbejdspartnere og råder altid over et stort lager af færdige parykker til kvinder. Det betyder, at du som regel kan få dit nye hår med dig samme dag, som du besøger os.

Paryk kataloger

Få det perfekte resultat, der varer ved

At købe paryk til kvinder hos Toftild er faktisk meget sammenlignelig med det at gå til frisør. Vi har dog specialuddannede frisører i alle vores afdelinger, der har en hel særlig passion for at hjælpe kvinder som dig med at få hår, som du kan være stolt af hver eneste dag. Vi kan ofte give dig lige det, du søger, lige med det samme. Og vi er også dem, der hjælper dig med at vedligeholde og style din paryk, så den kan blive ved med at give dig den personlige glæde, du fortjener.

Vi er en specialforretning med den nødvendige ekspertise og den værdifulde specialviden, der skal til, hvis du søger parykker til kvinder i den bedste kvalitet og med de største muligheder. Det kræver, at vi kerer os lidt om dit hår fra tid til anden – præcis som du måske har været vant til at besøge en frisør i ny og næ. På den måde sørger vi også for, at det føles så naturligt som muligt, samtidig med at du får det mest naturlige look, der er tilgængeligt på markedet.

For hos Toftild er vi et specialiseret frisørhus med flere årtiers erfaring med at skabe naturtro parykker til kvinder. Derfor er vi hele tiden på forkant med udviklingen for at kunne tilbyde selv de mest krævende kvinder den perfekte hårløsning. Og det kan vi. Det gælder uanset dine personlige behov for komfort, længde, stil, frisure og farve.

Kom til os, hvis du har brug for at få realiseret din drøm om en naturlig hårpragt. Vi glæder os til også at gøre livet lidt lettere for dig.

Oplev forskellen

Det siger vores kunder om deres oplevelse hos Toftild

Det er faktisk stærkt vanedannende at bruge toupe

"Det var vigtigt for mig, at det ikke skulle være besværligt. Og det er det på ingen måde. Jeg vasker og føntørrer håret hver dag, bruger både voks og andre produkter i håret, og det holder til min behandling. Det er bare blevet en del af min daglige pleje, og jeg nyder at have håret."

Toftild Alternativt Hår har ændret mit liv

"Hos Toftild får du en personlig og professionel behandling. De arbejder kreativt og tænker i løsninger. Jeg har endnu ikke forladt deres salon med andet end et stort smil på læben.
For mig ligger der en kæmpe portion identitet i hår. TAK til Toftild for hjælp til at mit ydre nu matcher mit indre."

Josefine Valentin er smuk med sin paryk fra Toftild
Josefine Valentin

Den bedste løsning for mig, fordi parykken sidder på hele tiden

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Mikkel fik toupe efter 2 år med hårtab

"Efter 10 år med mindre og mindre hår på hovedet, havde jeg faktisk vænnet mig til det. Men nu kan jeg slet ikke forestille mig uden Hår for Livet. Jeg har været meget åben omkring at gå med toupe, så alle mine fordomme, om at folk ville blive forskrækkede over at se mig med hår, har jeg slet ikke oplevet. Tværtimod - kun positivitet og bemærkninger som "Du ser da 10 år yngre ud" - "Hold da op - det ser helt naturligt ud". Og frygten for, at håret ville ryge af i blæsevejr, eksisterer ikke længere - det sidder pisse godt fast"

Mikkel
Toftild Aalborg
Budolfi Plads 9
9000 Aalborg
Tlf: 98 10 32 11
aalborg@parykker.dk
Toftild Aahurs
Borggade 7
8000 Aarhus C
Tlf: 88 77 93 55
aarhus@parykker.dk
Toftild København
Frederiksberg Alle 50
1820 Frederiksberg C
Tlf: 71 74 91 71
frederiksberg@parykker.dk