Kvalitetsparykker

Er du ramt af hårtab eller ekstremt tyndt hår? Vi kan vejlede om paryk og diverse hårløsninger, hvis håret mangler helt eller delvist. Toftild tilbyder markedets største udvalg af parykker og alternative hårløsninger.
Book tid
98 10 32 11

Naturlige parykker i høj kvalitet

Hos Toftild er vi specialister i at hjælpe mennesker med at leve et liv fri for bekymringer om deres hår. Er du ramt af hårtab eller ekstremt tyndt hår? Så sætter vi en ære i at finde den løsning, du fortjener.

Med over 40 år i branchen, kan vi give dig den bedste vejledning om parykker og andre optimale hårløsninger, uanset om dit hårtab er helt eller delvist. Vi tilbyder markedets største udvalg af parykker og alternative hårløsninger. Vi har en helt naturlig ekspertise i at finde den rette løsning til dig – uanset hvem du er, og hvilket behov, du har. Ring til os, hvis du har brug for den rigtige paryk eller ønsker svar på dine spørgsmål.

Galleri

Markedets bedste udvalg af parykker

Hos Toftild kan du stort set få opfyldt alle ønsker til frisure og farve. Vi tilbyder alt fra maskinfremstillede parykker til håndlavede og skridsikre letvægtsparykker. Vi har parykker og delparykker til både kvinder og mænd fra flere internationale kollektioner. På den måde har vi været i stand til at forbedre livskvaliteten markant for utallige mænd og kvinder de sidste årtier.

Har du lyst til at høre, hvad vi kan gøre for dig? Så ring til en af vores specialuddannede frisører, som giver dig venlig og personlig vejledning om parykker, der tager udgangspunkt i din situation. Den første konsultation er altid gratis og uforpligtende.

Få din paryk med det samme

Vi har et stort udvalg, og det betyder, at du som regel kan få din paryk med hjem samme dag, du besøger os. Vi importerer det bedste fra store udenlandske kollektioner. Hos Toftild finder du parykker i alle tænkelige variationer, kvaliteter og prisklasser. Parykker med fiberhår koster fra kr. 3.500, mens parykker med ægte hår koster fra kr. 6.500,-. De mange parykker findes i forskellige farver, længder og frisurer, der tilklippes og tilpasses, så parykken passer til dig.

Du kan læse mere om vores priser her.
Se vores priser

Sådan monteres en paryk

HUSK at den naturlige hårgrænse for en paryk - der hvor parykken sidder rigtigt i panden - findes ved at måle ca. 4 fingre fra øjenbrynet og op mod panden. Denne afstand passer generelt på de fleste. Du kan også rynke panden, og der hvor mimikken ikke er tydelig, er din naturlige hårgrænse. Her skal parykken sidde, så det ser naturligt ud. 

Sørg for at få vejledning i, hvordan du selv sætter parykken rigtigt på.

HUSK at det er en rigtig god ide, at ryste parykken lidt inden du tager den på og at anvende fingrene til at sætte håret i stedet for en børste. Det giver ofte en mere naturlig frisure, fordi håret på en paryk falder anderledes end dit eget hår.

Alle rådene er udarbejdet i samarbejde med kvinder, som selv har været ramt af hårtab, og mange af rådene er derfor baseret på individuelle og personlige erfaringer.

Du er altid velkommen til at kontakte os og bidrage med dine egne erfaringer eller stille yderligere spørgsmål. Så er vi sammen om at dele de gode råd.

Design din egen paryk

Vi er et unikt specialisthus med landets største ekspertise i individuelt fremstillede parykker og hårdele. Vores speciallavede hårløsninger designes individuelt efter mål og afstøbning, så hårdelens form, farve og frisure er fremstillet præcis til dig. Vi kalder konceptet Hår for Livet®.

Parykken kan fremstilles som helparyk, toupé eller mindre hårdel – alt efter omfanget af dit hårtab. Optimal pasform og et individuelt udtryk er nøgleord for os. Du møder et team af specialuddannede frisører der har en faglig og professionel tilgang til det at fremstille unikke og individuelle parykker. 

Vælg dit nye hår i trygge omgivelser

Når du prøver paryk hos Toftild, foregår det i et privat prøverum sammen med en af vores specialfrisører. Her får du mulighed for at prøve forskellige parykker – og tørklæder, hvis du ønsker et supplement til parykken. Vi afsætter god tid til dit besøg, og du er naturligvis velkommen til at tage en med, som kan støtte dig i valget.
Book tid

Parykker i ægte hår - stort udvalg til dig

Der kan være mange grunde til, at du gerne vil have en paryk i ægte hår. Vi har et stort udvalg, der gør det let for dig at vælge en ægtehårs paryk. Vi udvælger parykker fra flere internationale og anerkendte leverandører, som gør, at du altid kan finde en model, farve og længde, der passer til dine ønsker.

Vi ønsker, at du i alle vores afdelinger har mulighed for at finde lige præcis den paryk, du gerne vil have. Om den skal være kort eller langhåret, grå eller lys, sort eller kastanje, så er der mange muligheder. Når vi taler parykker i ægte hår, er der også her flere muligheder for at få dem farvet.

Der har vores specialuddannede frisører nemlig også stor erfaring, og det giver dig mulighed for at få en helt unik tilpasset ægte paryk. Book en tid for at se de parykker i ægte hår, vi har mulighed for at tilpasse til dig.
Book tid

Vil du gerne style din nye paryk

Det er meget forskelligt, hvad ønskerne er, når vi udleverer en paryk eller har én inde til et servicebesøg. Der er nogle, som gerne vil have mulighed for at style deres paryk, og andre lader os sætte den, så den passer til dem. På den måde kan det godt siges, at det er svært at have en dårlig hårdag, når du vælger et samarbejde med os.

Vi oplever også folk, der spørger ind til, om deres paryk kan styles, hvis de skal til en større begivenhed, eller selv er midtpunktet i et bryllup mv. Det er også noget, vi har mulighed for at hjælpe med ved Toftild.

Her kommer vores mangeårige erfaring med ægte parykker nemlig flot til udtryk. Vi har den viden og de dygtige frisører, der ved lige præcis, hvad de kan gøre ved den enkelte paryk, så den får det udtryk, du gerne vil have. Der er altid flere muligheder for styling, når det er en paryk af ægte hår i forhold til en paryk i kunstfiber.

Kontakt Toftild for en snak om dine muligheder, så vi kan vejlede dig i dit valg af paryk.

Hvor finder du Toftilds parykker?

Når du er på udkig efter de ægte parykker i den gode kvalitet, er der mulighed for at vælge mellem alle tre afdelinger. Vi har specialiserede afdelinger i Aalborg, Aarhus og København. Her vil det være muligt først at booke en tid til en konsultation, hvor du sammen med en af vores specialuddannede frisører gennemgår dine muligheder – og efterfølgende bliver der aftalt en tid, hvor du får parykken.

Vi ønsker altid at tilpasse den unikt til dig, så du får en paryk, der sidder godt på dig, og som passer til din hovedform. Der har vi forskellige muligheder, som vi sammen med dig gennemgår, når du skal finde den paryk, der passer bedst til dig. Hos Toftild får du derfor de allerbedste forudsætninger for aldrig at skulle bekymre dig om dit hår igen. Det er en frihed, som vi synes, at alle fortjener.

Oplev forskellen

Det siger vores kunder om deres oplevelse hos Toftild

Det er faktisk stærkt vanedannende at bruge toupe

"Det var vigtigt for mig, at det ikke skulle være besværligt. Og det er det på ingen måde. Jeg vasker og føntørrer håret hver dag, bruger både voks og andre produkter i håret, og det holder til min behandling. Det er bare blevet en del af min daglige pleje, og jeg nyder at have håret."

Toftild Alternativt Hår har ændret mit liv

"Hos Toftild får du en personlig og professionel behandling. De arbejder kreativt og tænker i løsninger. Jeg har endnu ikke forladt deres salon med andet end et stort smil på læben.
For mig ligger der en kæmpe portion identitet i hår. TAK til Toftild for hjælp til at mit ydre nu matcher mit indre."

Josefine Valentin er smuk med sin paryk fra Toftild
Josefine Valentin

Den bedste løsning for mig, fordi parykken sidder på hele tiden

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Mikkel fik toupe efter 2 år med hårtab

"Efter 10 år med mindre og mindre hår på hovedet, havde jeg faktisk vænnet mig til det. Men nu kan jeg slet ikke forestille mig uden Hår for Livet. Jeg har været meget åben omkring at gå med toupe, så alle mine fordomme, om at folk ville blive forskrækkede over at se mig med hår, har jeg slet ikke oplevet. Tværtimod - kun positivitet og bemærkninger som "Du ser da 10 år yngre ud" - "Hold da op - det ser helt naturligt ud". Og frygten for, at håret ville ryge af i blæsevejr, eksisterer ikke længere - det sidder pisse godt fast"

Mikkel
Toftild Aalborg
Budolfi Plads 9
9000 Aalborg
Tlf: 98 10 32 11
aalborg@parykker.dk
Toftild Aahurs
Borggade 7
8000 Aarhus C
Tlf: 88 77 93 55
aarhus@parykker.dk
Toftild København
Frederiksberg Alle 50
1820 Frederiksberg C
Tlf: 71 74 91 71
frederiksberg@parykker.dk