Parykkursus - begynder

Toftild Træning & Teknik er kurser for frisører, som ønsker at arbejde med toupe, standardparykker eller Hår for Livet by Toftild. Ønsker du en grundlæggende indføring i at arbejde med parykker, toupe eller Hår for Livet - så tjek Toftilds kursusplan her.
Dette grundlæggende parykkursus for frisører hos Toftild er for dig, der vil lære alt om standardparykker. Vi gennemgår de forskellige parykkategorier og -kvaliteter. På parykkurset får du et samlet produktoverblik med gennemgang af farver, fibre og hårkvaliteter, måltagning, pleje og vedligehold, tilretning, tilklipning, omforandring, indsyning, klippeteknik i fiberhår, korrekt vejledning til kunden. Og alle de små fif, der gør den store forskel.

Pris

Dagskursus kr. 3.500,- ex. moms. Inklusiv kursusmateriale og forplejning.
Du har mulighed for at bestille en opstartspakke til en fordelagtig rabatpris, når du har deltaget i kurset.

Praktisk

Tid: 9.00-15.00
Sted: Toftild, Budolfi Plads 9, 9000 Aalborg.
Fuld forplejning dagen igennem.

  • Kursusgebyr betales forud.
  • Inden kurserne fremsendes detaljeret kursusplan.
  • Du modtager et kursusdiplom efter hvert kursus.

Spørgsmål

Kontakt Toftild på info@parykker.dk eller tlf. 98 10 32 11 for yderligere information.

Interesseret i kurset?

Tag kontakt til Toftild på følgende måder:
Skriv mail til info@parykker.dk - med ønsket antal deltagere og hvilket kursus du ønsker at komme på.
eller
Ring på 98103211 - med ønsket antal deltagere og hvilket kursus du ønsker at komme på.

Oplev forskellen

Det siger vores kunder om deres oplevelse hos Toftild

Det er faktisk stærkt vanedannende at bruge toupe

"Det var vigtigt for mig, at det ikke skulle være besværligt. Og det er det på ingen måde. Jeg vasker og føntørrer håret hver dag, bruger både voks og andre produkter i håret, og det holder til min behandling. Det er bare blevet en del af min daglige pleje, og jeg nyder at have håret."

Toftild Alternativt Hår har ændret mit liv

"Hos Toftild får du en personlig og professionel behandling. De arbejder kreativt og tænker i løsninger. Jeg har endnu ikke forladt deres salon med andet end et stort smil på læben.
For mig ligger der en kæmpe portion identitet i hår. TAK til Toftild for hjælp til at mit ydre nu matcher mit indre."

Josefine Valentin

Den bedste løsning for mig, fordi parykken sidder på hele tiden

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Mikkel fik toupe efter 2 år med hårtab

"Efter 10 år med mindre og mindre hår på hovedet, havde jeg faktisk vænnet mig til det. Men nu kan jeg slet ikke forestille mig uden Hår for Livet. Jeg har været meget åben omkring at gå med toupe, så alle mine fordomme, om at folk ville blive forskrækkede over at se mig med hår, har jeg slet ikke oplevet. Tværtimod - kun positivitet og bemærkninger som "Du ser da 10 år yngre ud" - "Hold da op - det ser helt naturligt ud". Og frygten for, at håret ville ryge af i blæsevejr, eksisterer ikke længere - det sidder pisse godt fast"

Mikkel