Kursusbetingelser

Toftild Træning & Teknik

Tilmelding og betaling

Når du tilmelder dig vores kurser, er sidste tilmeldingsfrist 14 dage før kursusstart. Vi anbefaler hurtig tilmelding, da der er begrænset antal pladser. Din tilmelding er bindende. Er deltagerantallet under minimum (fire deltagere), forbeholder vi os ret til at aflyse kurset.

Efter tilmelding, modtager du en bekræftelse på den e-mail, som du har oplyst ved tilmelding samt faktura med opkrævning af kursusgebyr. Tilmeldingen er først gældende, når Toftild har modtaget kursusgebyret.

Afmelding

Afmelder du kurset mere end 30 dage før kursusstart, tilbagebetales hele kursusgebyret.

Afmelder du kurset mellem 29-14 dage før kursusstart, tilbagebetales 50% af kursusbeløbet. Kursusbeløbet tilbagebetales ikke, hvis der afbestilles mellem 0-13 dage før kursusstart. Dette gælder også i tilfælde, hvor en deltager bliver forhindret i at deltage.

Overflytning til andet hold kan kun ske efter aftale med Toftild.

Aflysning af kursus

Toftild forbeholder sig retten til at aflyse eller sammenlægge kurser, der ikke opnår fornøden tilslutning. Kursister bliver naturligvis orienteret om dette. Tilmeldte kursister tilbydes ændring af kursusdato eller tilbagebetaling af kursusgebyret.

Er Toftild nødsaget til at aflyse et kursus pga. sygdom, tilbydes ny kursusdato efter aftale med kursisten, eller kursusbeløbet tilbagebetales.

Rettigheder

Alle rettigheder til kurser og kursusmateriale tilhører Toftild Alternativt Hår. Udleveret materiale er kun til personlig brug og må ikke kopieres, distribueres, deles eller benyttes i undervisningssammenhæng af nogen art.

Opbevaring af persondata

Ved tilmelding til et af Toftilds kurser bedes du oplyse e-mail, navn, firmanavn, adresse og telefonnummer. Samtidig giver du samtykke til, at vi opbevarer disse data. I modsat fald, skal du afmelde dig kurset og anmode om, at alle data bliver slettet (Se herunder). Oplysningerne bruges bl.a. til at fremsende bekræftelse, kursusmateriale, kursusbevis, nyhedsbreve og produkttilbud. Når kurset er afholdt, kan du til enhver tid bede om at få dine data slettet. Dette kan ske ved at sende en mail til: info@parykker.dk

Oplev forskellen

Det siger vores kunder om deres oplevelse hos Toftild

Det er faktisk stærkt vanedannende at bruge toupe

"Det var vigtigt for mig, at det ikke skulle være besværligt. Og det er det på ingen måde. Jeg vasker og føntørrer håret hver dag, bruger både voks og andre produkter i håret, og det holder til min behandling. Det er bare blevet en del af min daglige pleje, og jeg nyder at have håret."

Toftild Alternativt Hår har ændret mit liv

"Hos Toftild får du en personlig og professionel behandling. De arbejder kreativt og tænker i løsninger. Jeg har endnu ikke forladt deres salon med andet end et stort smil på læben.
For mig ligger der en kæmpe portion identitet i hår. TAK til Toftild for hjælp til at mit ydre nu matcher mit indre."

Josefine Valentin

Den bedste løsning for mig, fordi parykken sidder på hele tiden

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Mikkel fik toupe efter 2 år med hårtab

"Efter 10 år med mindre og mindre hår på hovedet, havde jeg faktisk vænnet mig til det. Men nu kan jeg slet ikke forestille mig uden Hår for Livet. Jeg har været meget åben omkring at gå med toupe, så alle mine fordomme, om at folk ville blive forskrækkede over at se mig med hår, har jeg slet ikke oplevet. Tværtimod - kun positivitet og bemærkninger som "Du ser da 10 år yngre ud" - "Hold da op - det ser helt naturligt ud". Og frygten for, at håret ville ryge af i blæsevejr, eksisterer ikke længere - det sidder pisse godt fast"

Mikkel
Toftild Aalborg
Budolfi Plads 9
9000 Aalborg
Tlf: 98 10 32 11
aalborg@parykker.dk
Toftild Aahurs
Borggade 7
8000 Aarhus C
Tlf: 88 77 93 55
aarhus@parykker.dk
Toftild København
Frederiksberg Alle 50
1820 Frederiksberg C
Tlf: 71 74 91 71
frederiksberg@parykker.dk