Toftild Træning & Teknik

Her finder du en oversigt over Toftilds forskellige frisørkurser. Vi anbefaler, at du afholder kurset i Toftilds lokaler i Aalborg, men vi kommer også gerne til din salon og afholder kurserne, ligesom Toftild tilbyder skræddersyede kurser, hvis du har særlige ønsker og behov.

Parykkursus - Begynder

Vil du gerne arbejde med parykker i din salon, og ønsker du at vide alt om standardparykker, så er Toftilds grundkursus det oplagte valg for at komme trygt og godt i gang. Du får bl.a. indføring i de forskellige parykkategorier og -kvaliteter, gennemgang af fiber og farver, måltagning til paryk, klippeteknik i fiberhår, tilklipning, omforandring, indsyning og pleje af paryk - samt alle de små fif, der gør den store forskel.
Læs mere

Parykkursus - Videregående

På dette kursus lærer du at lave en præcis hovedafstøbning som grundlag for en individuelt fremstillet paryk eller toupe. Du lærer at bestille speciallavede parykker og toupeer - specialdesignet og tilpasset den enkeltes kundes behov og ønsker. På kurset gennemgås forskellige hårkvaliteter, mondurtyper, hårtæthed, krøltegning og medicinske klæbematerialer - herunder påsætning med hudlim og paryktape.
Læs mere

Herretoupe - Hår for livet by Toftild®

Få en grundig indføring i at kreere smart hår til de til mænd, der drømmer om at få sit hår tilbage - eller blot ønsker sig mere hår. Lær hvordan du vælger den rette toupe med hensyn til valg af korrekt farve, kvalitet og mondur. Skal kunden have folie, net eller micro thin skin? Og er kunden overhovedet egnet til toupe? Du lærer at tilpasse og tilklippe toupeen korrekt, gennemgang af montering med hudlim og tape, rensning af toupe, hudtest, pleje, vedligehold og vejledning af kunde.
Læs mere

Kursusbetingelser

Interesseret i et Toftild Træning & Teknik-kursus? 

Læs vores kursusbetingelser her.
Læs mere

Oplev forskellen

Det siger vores kunder om deres oplevelse hos Toftild

Det er faktisk stærkt vanedannende at bruge toupe

"Det var vigtigt for mig, at det ikke skulle være besværligt. Og det er det på ingen måde. Jeg vasker og føntørrer håret hver dag, bruger både voks og andre produkter i håret, og det holder til min behandling. Det er bare blevet en del af min daglige pleje, og jeg nyder at have håret."

Toftild Alternativt Hår har ændret mit liv

"Hos Toftild får du en personlig og professionel behandling. De arbejder kreativt og tænker i løsninger. Jeg har endnu ikke forladt deres salon med andet end et stort smil på læben.
For mig ligger der en kæmpe portion identitet i hår. TAK til Toftild for hjælp til at mit ydre nu matcher mit indre."

Josefine Valentin

Den bedste løsning for mig, fordi parykken sidder på hele tiden

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Mikkel fik toupe efter 2 år med hårtab

"Efter 10 år med mindre og mindre hår på hovedet, havde jeg faktisk vænnet mig til det. Men nu kan jeg slet ikke forestille mig uden Hår for Livet. Jeg har været meget åben omkring at gå med toupe, så alle mine fordomme, om at folk ville blive forskrækkede over at se mig med hår, har jeg slet ikke oplevet. Tværtimod - kun positivitet og bemærkninger som "Du ser da 10 år yngre ud" - "Hold da op - det ser helt naturligt ud". Og frygten for, at håret ville ryge af i blæsevejr, eksisterer ikke længere - det sidder pisse godt fast"

Mikkel
Toftild Aalborg
Budolfi Plads 9
9000 Aalborg
Tlf: 98 10 32 11
aalborg@parykker.dk
Toftild Aahurs
Borggade 7
8000 Aarhus C
Tlf: 88 77 93 55
aarhus@parykker.dk
Toftild København
Frederiksberg Alle 50
1820 Frederiksberg C
Tlf: 71 74 91 71
frederiksberg@parykker.dk