Hår for Livet by Toftild®

Markedets mest naturtro hårløsning. Specialdesignet hårdel med perfekt pasform - helparyk, toupe eller hårdel - alt efter behov. Hår for Livet by Toftild® er det tætteste, du kommer på at have eget hår.
Book tid
98 10 32 11

Parykken fremstilles unikt til dig

Hår for Livet by Toftild® kan anvendes af mænd og kvinder i alle aldre. Parykken fremstilles oftest efter individuelle mål på fast hovedafstøbning. Parykken specialfremstilles i 100% ægte hår på en fin net- eller foliebund. Hår for Livet by Toftild® kan fremstilles som helparyk, toupe eller hårdel - alt efter behov, men princippet er det samme. Er der tale om en helparyk, eller større skaldede områder, laver vi en fast afstøbning af din hovedform og fremstiller parykken individuelt til dig. Dermed er du sikret 100% optimal pasform.

Fleksibel løsning tilpasset dit behov

Hår for Livet by Toftild® er et fleksibelt hårsystem, hvor du betaler for de antal hårdele og frisørbesøg, som du har behov for. Håret sidder fast på hovedbunden i en periode af gangen, typisk 4 uger. Herefter tages håret af, renses, sættes på igen og styles. Med Hår for Livet by Toftild® kan du sove med dit hår, svømme, dyrke sport og andre fysisk krævende aktiviteter. Det eneste tidspunkt, du ikke har hår på er, når du er til det månedlige besøg hos Toftild - eller en af vores Hår for Livet forhandlere.

Hår For Livet Galleri

Frit leverandørvalg

Husk du altid frit kan vælge, hvor du ønsker at købe din paryk - uanset hvilken leverandør din kommune har indgået aftale med. Tilskuddet følger dig, og det betyder, at du kan vælge Toftild, selvom der står en anden leverandør på din bevilling.

Plejeprodukter

Pas godt på din paryk. Med den rette pleje kan du forlænge parykkens holdbarhed, bevare hårets smidighed og naturlige udseende. Plejevejledningen afhænger af, hvilken type paryk du har. Du kan finde alle relevante plejeprodukter til både ægtehårsparykker og fiberhår i Toftilds webshop. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal pleje din paryk.
Køb produkter

Oplev forskellen

Det siger vores kunder om deres oplevelse hos Toftild

Det er faktisk stærkt vanedannende at bruge toupe

"Det var vigtigt for mig, at det ikke skulle være besværligt. Og det er det på ingen måde. Jeg vasker og føntørrer håret hver dag, bruger både voks og andre produkter i håret, og det holder til min behandling. Det er bare blevet en del af min daglige pleje, og jeg nyder at have håret."

Toftild Alternativt Hår har ændret mit liv

"Hos Toftild får du en personlig og professionel behandling. De arbejder kreativt og tænker i løsninger. Jeg har endnu ikke forladt deres salon med andet end et stort smil på læben.
For mig ligger der en kæmpe portion identitet i hår. TAK til Toftild for hjælp til at mit ydre nu matcher mit indre."

Josefine Valentin er smuk med sin paryk fra Toftild
Josefine Valentin

Den bedste løsning for mig, fordi parykken sidder på hele tiden

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Mikkel fik toupe efter 2 år med hårtab

"Efter 10 år med mindre og mindre hår på hovedet, havde jeg faktisk vænnet mig til det. Men nu kan jeg slet ikke forestille mig uden Hår for Livet. Jeg har været meget åben omkring at gå med toupe, så alle mine fordomme, om at folk ville blive forskrækkede over at se mig med hår, har jeg slet ikke oplevet. Tværtimod - kun positivitet og bemærkninger som "Du ser da 10 år yngre ud" - "Hold da op - det ser helt naturligt ud". Og frygten for, at håret ville ryge af i blæsevejr, eksisterer ikke længere - det sidder pisse godt fast"

Mikkel
Toftild Aalborg
Budolfi Plads 9
9000 Aalborg
Tlf: 98 10 32 11
aalborg@parykker.dk
Toftild Aahurs
Borggade 7
8000 Aarhus C
Tlf: 88 77 93 55
aarhus@parykker.dk
Toftild København
Frederiksberg Alle 50
1820 Frederiksberg C
Tlf: 71 74 91 71
frederiksberg@parykker.dk