Extensions

Vi laver extensions, og vi laver flere og flere af dem. Det er nemlig en af de muligheder der er for dit hår, udover muligheden for hårintegration, top extension og paryk. Med de mange muligheder vi tilbyder, kan vi altid sikre, at komme hele vejen rundt om dig, så du altid får den mest professionelle rådgivning, også når det gælder extensions.
Book tid
98 10 32 11

Påsætning af extensions

Når du ønsker at få extensions sat på, er det vigtigt for dig at vide hvilke metoder der er mulighed for at få. Vi kører med extensions fra Hairtalk og Djarling extensions. De er blandt markedets bedste og derfor dem vi har valgt at køre med. Vil du gerne vide mere om Hairtalk extensions, så skal du læse videre med i artiklen her.

Når du skal have påsat extensions er det selvfølgelig af vores specialuddannede frisører, der blandt andet har taget Hairtalks kurser i extensions. Dette gør vi igen for at sikre at vi altid er opdaterede og kan påsætte dine nye extensions på den helt rigtige måde.

Er der forskel på påsætning af extensions?

Ja, der kan være stor forskel på hvordan extensions sættes på. Det er nemlig ud fra typen af extensions at påsætningen laves. Ved nogle metoder er det med flet og med andre metoder kan det være tape. Derfor kan det være vigtigt at tage en samtale med os først, før du vælger metode af extensions. Det kan ofte være nok med et telefonopkald, hvor mulighederne kan gennemgås, og har du tidligere haft extensions, ved du også hvilken form for påsætning du ønsker.

Holdbarhed på extensions

Holdbarhed på extensions til håret kan variere alt efter den kvalitet af extensions du har valgt. Når der tales om holdbarhed, er det også vigtigt at tænke den daglige brug med i overvejelserne. Der er stor forskel på en der sidder på kontor og en der arbejder udenfor med hårdt slid hver dag.

Et af de punkter der er vigtige, er faktisk også hvad du gør ved dit hår ved sovetid, og hvor ofte du går det igennem for at undgå filtre, klotter og lignende, når det handler om extensions. 

Her vil det være godt at gå det igennem 1 gang om morgenen, og 1 gang om aftenen, for at holde det.

Når du har haft extensions i håret i 5-7 uger, er det vigtigt at få det rykket op, eller gennemgået igen, for at være sikker på, at det ikke slider på dit eget hår, eller at dit eget hår ikke slider på dine extensions.

Extensions og farver på håret

Vi kan godt forstå dig, hvis du føler at det er en kæmpe jungle at finde den rigtige farve til dine extensions. Dog er der altid mulighed for at få en frisør til her ved Toftild sammen med dig, at vælge den rigtige farve. Når vi taler Hairtalk Extensions, er det også muligt at bruge hjælp fra dem, til at finde frem til den rigtige farve.

For mange er det vigtigt at farven er så naturligt som muligt, i forhold til ens egen hårfarve, og det er helt sikkert noget vi kan hjælpe med, når du gerne vil have extensions fra Toftild.

Det hænder også, at vi oplever ønsker om farvespil eller lignende i håret i forhold til extensions, og for at være sikker på, at det er en løsning vi kan hjælpe med, er du uanset hvad, altid velkommen til en gratis konsultation her ved Toftild.

Vil du gerne sende billeder af dit eget hår, i forbindelse med valg af extensions til håret, kan du sende en mail til info@parykker.dk - mrk. extensions hårfarve - så vil vi vende tilbage inden for 24 timer efter beskeden er modtaget på alle hverdage.

Plejeprodukter til extensions

Plejeprodukter er en vigtig del af at vedligeholde sine extensions. Det er nemlig vigtigt at dine extensions får tildelt næring og fugt. Det er ikke dit eget hår, og når det ikke er det, får det ikke tilført de samme naturlige stoffer som olier mv.

Det er vigtigt at give dine extensions, de rigtige plejemidler, og vælger du Hairtalk extensions, har de en hel række af produkter du kan bruge. Der findes både shampoo og balsam, og silvershampoo.

En vigtig pointe at tage med, når det gælder plejeprodukter er det tørre klima vi har i norden. Det kan være med til at tørre håret hurtigere ud, hvilket igen beviser at behovet for plejeprodukter til dine extensions er vigtige.
Køb plejeprodukter

Når du skal i bad - med hår extensions

Inden du skal i bad, er det fordelagtigt at rede håret igennem med en extensionsbørste, det er sundt for dine extensions. Hårstrå er nemlig svagere når de er våde, og derfor må du aldrig børste i vådt hår. 

Når du bruger shampoo kan du med fordel vælge at massere shampooen ind i hovedbunden. Efterfølgende kan du lade shampooen løbe ud i spidsen af håret og så slutte af med at skylle det ud. Brug en fugtgivende conditioner for at pleje dine extensions, men aldrig i hovedbunden. Det er med til at gøre håret tungt og kan irritere hovedbunden på flere måder. Her er det vigtigt at du bruger det ude ved hårspidserne og skyller grundigt.

En sidste men vigtig ting er også at lade håret selvtørre, eller at tørre det på lav varme med en føntørrer. Når dine extensions er helt tørre, kan du rede håret igennem igen og style det som ønsket.

Hår, tape extensions og bad

Det er vigtigt at du venter 48 timer med at gå i bad, når du har fået tape extensions i. Uanset hvilken form for extensions du vælger, vil det altid være fordelagtigt at vente med at gå i bad, til der er gået 48 timer.

Mit eget hår og extensions

Langt de fleste kan få extensions, og så er det alligevel vigtigt at have bare en smule længde på sit eget hår. For at få en god overgang mellem dit eget hår og extensionhåret, er det vigtigt med ca. 10 cm’s længde.

En anden vigtig ting, når det er dit eget hår, og du ønsker at få extensions i det, er plejen af det. Det kræver pleje at gå med extensions, og er du slet ikke til det, skal du meget grundig overveje om hår extensions er noget for dig.

Hvad koster det at få extensions?

Er du i tvivl om hvilken type extensions, eller om extensions, er noget for dig, er du altid velkommen til at booke en uforpligtende konsultation ved en af vores frisører.

Prisen afhænger meget af længde, og hvor meget du skal have gjort ved dit hår, og derfor kan vi ikke skrive en direkte pris her.

Vi ser frem til at se dig her ved Toftild.

Oplev forskellen

Det siger vores kunder om deres oplevelse hos Toftild

Det er faktisk stærkt vanedannende at bruge toupe

"Det var vigtigt for mig, at det ikke skulle være besværligt. Og det er det på ingen måde. Jeg vasker og føntørrer håret hver dag, bruger både voks og andre produkter i håret, og det holder til min behandling. Det er bare blevet en del af min daglige pleje, og jeg nyder at have håret."

Toftild Alternativt Hår har ændret mit liv

"Hos Toftild får du en personlig og professionel behandling. De arbejder kreativt og tænker i løsninger. Jeg har endnu ikke forladt deres salon med andet end et stort smil på læben.
For mig ligger der en kæmpe portion identitet i hår. TAK til Toftild for hjælp til at mit ydre nu matcher mit indre."

Josefine Valentin er smuk med sin paryk fra Toftild
Josefine Valentin

Den bedste løsning for mig, fordi parykken sidder på hele tiden

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Mikkel fik toupe efter 2 år med hårtab

"Efter 10 år med mindre og mindre hår på hovedet, havde jeg faktisk vænnet mig til det. Men nu kan jeg slet ikke forestille mig uden Hår for Livet. Jeg har været meget åben omkring at gå med toupe, så alle mine fordomme, om at folk ville blive forskrækkede over at se mig med hår, har jeg slet ikke oplevet. Tværtimod - kun positivitet og bemærkninger som "Du ser da 10 år yngre ud" - "Hold da op - det ser helt naturligt ud". Og frygten for, at håret ville ryge af i blæsevejr, eksisterer ikke længere - det sidder pisse godt fast"

Mikkel
Toftild Aalborg
Budolfi Plads 9
9000 Aalborg
Tlf: 98 10 32 11
aalborg@parykker.dk
Toftild Aahurs
Borggade 7
8000 Aarhus C
Tlf: 88 77 93 55
aarhus@parykker.dk
Toftild København
Frederiksberg Alle 50
1820 Frederiksberg C
Tlf: 71 74 91 71
frederiksberg@parykker.dk