Parykker og 
top extensions

Er du ramt af hårtab eller ekstremt tyndt hår? Vi kan vejlede om paryk og diverse hårløsninger, hvis håret pludselig falder, helt eller delvist. Toftild tilbyder markedets største udvalg af parykker og alternative hårløsninger.
Book tid
98 10 32 11

Kært hår har mange navne

Når et produkt er populært og virkelig har vist sin berettigelse, så opstår der typisk mange betegnelser for det. Det er også tilfældet med top extensions, som vi hos Toftild primært har valgt at kalde produktet her. For det er i virkeligheden det, det er. En extension eller en forøgelse af volumen i toppen af dit hår. Til daglig og når vi f.eks. kommunikerer med kommuner om tilskud, kalder vi produktet for en dametoupe eller en toupe til kvinder. I virkeligheden er en top extension, eller en toupe til kvinder, en hårintegration, fordi det er det, produktet gør for dig. Det er lidt ekstra hår der integreres med dit eget hår, så du får mere volumen og fylde.

På engelsk kaldes produktet oftest for en ”topper”.

Men uanset hvad vi vælger at kalde det, er en top extension et af Toftilds mest populære produkter. Fordi det er let at gå til, og fordi der skal så lidt til at gøre en stor forskel.
Læs mere

Tilskud til paryk

Hos Toftild kan du få hjælp til at søge økonomisk støtte til paryk, hvis du har et sygdomsbetinget hårtab, fx alopecia, ar efter operation eller strålebehandling. Vi har et godt samarbejde med kommuner landet over.
Læs mere

Tørklæder og turbans til hårtab

Har du brug for et tørklæde, en turban eller en paryk i forbindelse med hårtab? Måske er du interesseret i begge dele for at kunne variere din stil og dit personlige udtryk. Mange kvinder med hårtab vælger i dag at supplere deres paryk med et tørklæde, en turban i bambus eller en hue.
Læs mere
Køb hovedbeklædning

Plejevejledninger

Dit nye hår fra Toftild skal behandles skånsomt. Med den rette pleje kan du forlænge hårets holdbarhed. Her finder du trin-for-trin guide til en flot og velplejet paryk eller toupe. Med korrekt pleje kan du forlænge parykkens holdbarhed. Pleje og produkter afhænger af, hvilken type hår, hårdelen er fremstillet af.
Læs mere
Køb plejeprodukter

Hvad koster en paryk?

Hos Toftild lægger vi stor vægt på at lave hårløsninger, som der passer til dit behov. Prisen på individuelt fremstillede hårløsninger beregnes derfor altid ud fra den hårløsning, som du aftaler med frisøren.
Læs mere

Oplev forskellen

Det siger vores kunder om deres oplevelse hos Toftild

Det er faktisk stærkt vanedannende at bruge toupe

"Det var vigtigt for mig, at det ikke skulle være besværligt. Og det er det på ingen måde. Jeg vasker og føntørrer håret hver dag, bruger både voks og andre produkter i håret, og det holder til min behandling. Det er bare blevet en del af min daglige pleje, og jeg nyder at have håret."

Toftild Alternativt Hår har ændret mit liv

"Hos Toftild får du en personlig og professionel behandling. De arbejder kreativt og tænker i løsninger. Jeg har endnu ikke forladt deres salon med andet end et stort smil på læben.
For mig ligger der en kæmpe portion identitet i hår. TAK til Toftild for hjælp til at mit ydre nu matcher mit indre."

Josefine Valentin er smuk med sin paryk fra Toftild
Josefine Valentin

Den bedste løsning for mig, fordi parykken sidder på hele tiden

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Mikkel fik toupe efter 2 år med hårtab

"Efter 10 år med mindre og mindre hår på hovedet, havde jeg faktisk vænnet mig til det. Men nu kan jeg slet ikke forestille mig uden Hår for Livet. Jeg har været meget åben omkring at gå med toupe, så alle mine fordomme, om at folk ville blive forskrækkede over at se mig med hår, har jeg slet ikke oplevet. Tværtimod - kun positivitet og bemærkninger som "Du ser da 10 år yngre ud" - "Hold da op - det ser helt naturligt ud". Og frygten for, at håret ville ryge af i blæsevejr, eksisterer ikke længere - det sidder pisse godt fast"

Mikkel

FAQ

Hvor kan jeg prøve parykker?

Du kan prøve parykker hos Toftild i Aalborg, Aarhus og København – vi tilbyder trygge rammer og afsætter god tid til dit besøg.

Sammen med en af Toftilds specialuddannede frisører finder I frem til en model, der passer dig. Når du skal vælge paryk, er du selvfølgelig velkommen til at tage en veninde eller familie med, som kan støtte dig.

Vi anbefaler tidsbestilling til parykprøvning, så du ikke går forgæves. Har du ikke mulighed for at besøge en af vores butikker, har Toftild også forhandlere i det meste af Danmark – se forhandlerliste her.

Kan man købe parykker i Toftilds webshop?

En paryk er et personligt kropsbåret hjælpemiddel. Det er vigtigt, at parykken sidder sikkert og godt, så du føler dig godt tilpas med dit nye hår. En parykprøvning er derfor et vigtigt udgangspunkt for at finde en paryk, der passer dig. Toftilds frisører har stor erfaring med parykker og hårtab, og hos os får du råd og vejledning til at vælge den rigtige paryk. Tilklip og tilpasning af parykken er naturligvis inkluderet i Toftilds service. Du kan derfor ikke købe parykker i Toftilds webshop, da personlig prøvning, tilpasning af parykken samt vejledning er en vigtig del af vores service.

Du kan bestille tid til parykprøvning hos Toftild Aarhus tlf. 88 77 93 55 / Toftild Aalborg tlf. 98 10 32 11 / Toftild København tlf. 71 74 91 71 eller via vores onlinebooking. Toftild forhandler parykker i Aalborg, Aarhus og København – alternativt kan du benytte en af vores forhandlere.

Hvilken paryk skal jeg vælge?

Der findes et stort udvalg af parykker på markedet, alt fra festparykker til håndlavede parykker. Hos Toftild finder du et bredt udvalg af kvalitetsparykker. Vi tilbyder alt fra maskinlavede parykker, til håndlavede parykker og specialdesignede parykker efter mål og afstøbning.

Typisk skelner man mellem parykker af fiber og ægte hår. De moderne fiberhårsparykker er særdeles flot forarbejdede og ligner ægte hår. Skyldes hårtabet medicinsk behandling som fx kemoterapi, vælger de fleste en standardparyk af fiberhår, hvor parykken allerede er fremstillet og klar til levering. Udvalget er stort både med hensyn til farve og frisure.

Fordelen er, at fiberparykker er nemme at holde og kun kræver minimal pleje, mens en ægtehårsparyk kræver mere pleje og styling for at holde sig flot. Kemopatienter kan få tilskud fra sygehuset til anskaffelse af paryk, og tilskuddet dækker som regel udgiften til parykken.

Ulempen ved fiberhårsparykker er, at fiberen ikke tåler varme. Man skal undgå varmekilder såsom ovn, føntørrer og andre stylingjern, ellers vil fiberen smelte.

Flere og flere efterspørger ægtehårsparykker. Ægtehårsparykker giver større frihed til at style håret. Ægtehår tåler varme, og du må bruge føntørrer, fladjern, krøllejern og stylingprodukter. Ægtehårsparykker er typisk fremstillet af asiatisk hår, der er bleget og indfarvet. Den kemiske behandling medfører, at ægtehårsparykker kræver mere pleje og styling.

Hvor hurtigt kan jeg få paryk?

Måske er du allerede startet i kemobehandling – eller skal snart starte – og så er det en god idé at bestille tid, så parykken er klar, når du får brug for den. Som udgangspunkt kan du få din paryk samme dag, som du besøger Toftild. Toftild har et bredt udvalg af parykker fra flere internationale kollektioner, bl.a. Belle Madame, Bergmann, Stimulate og Elite Hair. Toftild har et stort lager, og det betyder, at du kan få din paryk hurtigt.

Hvis vi ikke har den ønskede model hjemme, kan du forvente cirka 1 uges leveringstid på standardparykker (både fiber og ægtehår). På individuelt fremstillede parykker og hårdele efter mål/afstøbning er der cirka 13 ugers levering.

Husk vi er tilstede i Aalborg, Aarhus og København, hvor du altid kan booke en uforpligtende samtale - book her.

Hvad koster en paryk?

Parykker findes i mange kvaliteter og prisklasser.

  • Fiberparykker koster fra kr. 3.500,-
  • Ægtehårsparykker koster fra kr. 5.500,-.
  • Toftilds speciallavede parykker efter mål/afstøbning koster fra kr. 6.500,-.
Se alle FAQ’s om parykker
Toftild Aalborg
Budolfi Plads 9
9000 Aalborg
Tlf: 98 10 32 11
aalborg@parykker.dk
Toftild Aahurs
Borggade 7
8000 Aarhus C
Tlf: 88 77 93 55
aarhus@parykker.dk
Toftild København
Frederiksberg Alle 50
1820 Frederiksberg C
Tlf: 71 74 91 71
frederiksberg@parykker.dk