Dobbelt jobopslag! Toftild mangler to frisører til Frederiksberg!

Vi søger TO ALTERNATIVE FRISØRER til Toftild, Frederiksberg Alle 50 snarest muligt pga. stor kundetilgang. Kom og bliv vores nye kolleger

JOBBET:

Hos Toftild er du mere end en frisør. Du er en frisør, der ønsker at gøre en stor forskel for de mennesker, der af forskellige årsager søger hjælp til mere hår. Du kommer udelukkende til at arbejde med parykker, toupeer, toppere, extensions mv. Du bliver en del af et hold, der arbejder med omsorg for andre mennesker, og du kommer til at arbejde i en virksomhed i vækst, der tilbyder markedets stærkeste og mest unikke koncepter indenfor parykker, toupeer og andre alternative hårløsninger. Du bliver uddannet af os, bl.a. i konceptet ”Hår for Livet”.

Jobbet indebærer også ekspedition af kunder i forretningen, som bl.a. ønsker at købe hovedbeklædning og få vejledning i køb af produkter. Herudover skal du på sigt varetage dialogen med myndighederne omkring tilskud og bevillinger til alternativt hår.

 

DIN BAGGRUND OG PROFIL:

Du er en fagligt dygtig frisør, gerne med nogen erfaring. Har du erfaring fra arbejdet med parykker og extensions, er det en stor fordel, men ikke en betingelse. Du har let til smil, og du er engageret og ansvarsbevidst. Du har et ønske om at bruge din faglighed på en ny og anderledes måde. Samtidig er du klar til at lære nyt, og du sætter pris på at arbejde i et miljø, hvor du kan kombinere en høj faglighed med menneskelig omsorg. Du er ikke-ryger.

VI TILBYDER:

  • En stilling på 30-37 timer pr. uge i tidsrummet 09.00-17.00 med fri hver lørdag.

  • En konkurrencedygtig løn

  • Ordnede forhold i nye lokaler, uddannelse og søde kollegaer

  • Et udviklende, selvstændigt og motiverende job i en virksomhed, hvor det at gøre en forskel som frisør, har en særlig betydning

  • Kollegial support fra Toftilds afdelinger i Aalborg og Århus

Er det lige noget for dig – og måske det job, du har ventet på? Så send os dit CV og et par ord om dig selv på info@parykker.dk. Vil du gerne vide mere om stillingen og hvem, Toftild er, er du velkommen til at ringe til Lise Toftild på 40883085.

Læs mere om Toftild her www.parykker.dk

Tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig – og jer.

Det sker hos Toftild
Frisørkurser

Frisørkurser

Toftild tilbyder kurser for frisører. Vil du arbejde med parykker, herretoupe eller Hår for Livet by Toftild? Max 3-4 per hold.

Toftild Træning & Teknik
Læs mere om Toftild frisørkurser >> 

Hovedbeklædning til hårtab

Hovedbeklædning til hårtab

Hos Toftild finder du bløde bambushuer, turbans, kasketter, hyggehuer og tørklæder til hovedet. Kom ind og prøv de nye tørklæder - eller køb i Toftilds webshop.

Se flere tørklæder >>

Behandling af tyndt hår

Behandling af tyndt hår

Toftild topextensions - fleksibel løsning til kvinder med ekstremt tyndt hår. Toppen fastgøres med clips og bruges i kombination med eget hår. Findes i fiber og ægtehår.

Læs mere >>

Det siger vores kunder
Kristoffer

"Det her er ikke en 100% forbedring - det er en 300% forbedring!". Jeg synes jeg kan tillade mig mere som type nu. Før havde jeg langt skæg... Man kompenserer jo. "Kan du ikke få håret til at gro, kan du jo lade skægget stå". Nu har jeg hår på hovedet, og mit skæg er kort. Totalt fedt. Jeg er hooked.

Kristoffer, Hår for Livet toupe

Mikkel

"Efter 10 år med mindre og mindre hår på hovedet, havde jeg faktisk vænnet mig til det. Men nu kan jeg slet ikke forestille mig uden Hår for Livet. Jeg har været meget åben omkring at gå med top, så alle mine fordomme, om at folk ville blive forskrækkede over at se mig med hår, har jeg slet ikke oplevet. Tværtimod - kun positivitet og bemærkninger som "Du ser da 10 år yngre ud" - "Hold da op - det ser helt naturligt ud". Og frygten for, at håret ville ryge af i blæsevejr, eksisterer ikke længere - det sidder pisse godt fast"

Mikkel, 28 år
Se Mikkel uden hår

 

Anneli testimonials

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Anneli, parykbruger i 12 år
Læs mere >

Kirsten Skov

"Jeg har aldrig fået så mange komplimenter for mit hår som nu, hvor jeg bruger paryk - det er faktisk flottere end mit eget, og så er det lettere at sætte. I et langt behandlingsforløb er det en gave at få komplimenter for mit nye hår".

Kirsten, paryk pga. kemo

Søg tilskud til paryk
Søg tilskud til paryk

Hos Toftild kan du få hjælp til at søge økonomisk støtte til paryk, hvis du har et sygdomsbetinget hårtab, fx alopecia, ar efter operation eller stålebehandling. Vi har et godt samarbejde med kommuner landet over.

Læs mere om dine muligheder her >

Kontakt Toftild på tlf. 98 10 32 11

Toftild webshop

Her finder du et stort udvalg af tørklæder og plejeprodukter til paryk:

> Plejeprodukter > Paryk tilbehør > Tørklæder > Paryktape & lim

FRI FRAGT

ved køb over 500 kr