Toftild København

I december 2018 åbnede Toftild i København. Du finder salonen i hjertet af Frederiksberg C. Her er vi tæt på de både busser, metro og cityringen, som er tæt på. Der er også gode parkeringsmuligheder når du kommer i bil. Københavns Hovedbanegård ligger lidt ca. 2 km. fra Toftild i København.
Book tid
71 74 91 71

Toftild: Ny paryk-butik i København

I slutningen af 2018 slog vi dørene op til vores nyeste paryk-butik i København. Vi har desuden valgt at udvide lokalerne for at kunne give dig den bedst mulige oplevelse, når du skal have hjælp til dit hår.

Her kan du få lov til at møde Elisa og Claus Toftild, som sørger for at tage godt imod dig, når du har brug for hjælp til en paryk i København. Ligesom i vores øvrige afdelinger kan vores afdeling på Frederiksberg Alle tilbyde dig nogle trygge rammer og et bredt udvalg af parykker, toupéer, Hår for livet by Toftild ® og unikke, specialfremstillede hårløsninger til mænd og kvinder, der kræver det bedste og den mest naturtro hårløsning på markedet.
Her finder du vores paryk-butik i København:

TOFTILD KØBENHAVN
Frederiksberg Alle 50
1820 Frederiksberg C

Telefon: 71 74 91 71
Mail: frederiksberg@parykker.dk

ÅBNINGSTIDER
Mandag                Lukket
Tirsdag-fredag    9-17
Lørdag-søndag   Lukket

En af landets førende specialister i alternativt hår

Vores ekspertise bygger på mere end 40 års indsigt i en unik niche. Alle ansatte er naturligvis uddannede frisører på den klassiske fireårige uddannelse. Men derudover er vores specialister nøje udvalgt og efteruddannet til at kunne tage sig behørigt af alle slags mennesker, der lider under hårtab og forskellige behov. Vores forretning begyndte sin lange historie i Aalborg under navnet Toftilds Toupé Atelier i 1979 – og siden dag har vi specialiseret os til at være på forkant med udviklingen inden for alt, hvad der har med alternativt hår at gøre.

Få en gratis konsultation i vores paryk-butik i København

En af grundene til, at vi har været så længe i branchen er, at vi elsker at hjælpe mennesker. Vi elsker at se, hvordan smilet vender tilbage hos alle de personer, vi har hjulpet gennem tiderne. Vi vil naturligvis også sætte pris på at kunne gøre noget godt for dig. Derfor inviterer vi dig til en gratis konsultation, hvor du vil kunne høre meget mere om, hvordan vi er i stand til at hjælpe dig med at få præcis den frisure, du har drømt om længe.

Hos Toftild har vi mange slags parykker og toupéer på lager. Og vi har også den fornødne viden og ekspertise i at tilpasse dem efter dine ønsker. Vi har både præfabrikerede parykker, som du kan få med lige med det samme – men vi laver også speciallavede parykker efter afstøbning helt unikt til dig.

Besøg Toftild på Frederiksberg Alle, hvis du ønsker dig den bedste service og de bedste løsninger, du kan få.

Oplev forskellen

Det siger vores kunder om deres oplevelse hos Toftild

Det er faktisk stærkt vanedannende at bruge toupe

"Det var vigtigt for mig, at det ikke skulle være besværligt. Og det er det på ingen måde. Jeg vasker og føntørrer håret hver dag, bruger både voks og andre produkter i håret, og det holder til min behandling. Det er bare blevet en del af min daglige pleje, og jeg nyder at have håret."

Toftild Alternativt Hår har ændret mit liv

"Hos Toftild får du en personlig og professionel behandling. De arbejder kreativt og tænker i løsninger. Jeg har endnu ikke forladt deres salon med andet end et stort smil på læben.
For mig ligger der en kæmpe portion identitet i hår. TAK til Toftild for hjælp til at mit ydre nu matcher mit indre."

Josefine Valentin er smuk med sin paryk fra Toftild
Josefine Valentin

Den bedste løsning for mig, fordi parykken sidder på hele tiden

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Mikkel fik toupe efter 2 år med hårtab

"Efter 10 år med mindre og mindre hår på hovedet, havde jeg faktisk vænnet mig til det. Men nu kan jeg slet ikke forestille mig uden Hår for Livet. Jeg har været meget åben omkring at gå med toupe, så alle mine fordomme, om at folk ville blive forskrækkede over at se mig med hår, har jeg slet ikke oplevet. Tværtimod - kun positivitet og bemærkninger som "Du ser da 10 år yngre ud" - "Hold da op - det ser helt naturligt ud". Og frygten for, at håret ville ryge af i blæsevejr, eksisterer ikke længere - det sidder pisse godt fast"

Mikkel
Toftild Aalborg
Budolfi Plads 9
9000 Aalborg
Tlf: 98 10 32 11
aalborg@parykker.dk
Toftild Aahurs
Borggade 7
8000 Aarhus C
Tlf: 88 77 93 55
aarhus@parykker.dk
Toftild København
Frederiksberg Alle 50
1820 Frederiksberg C
Tlf: 71 74 91 71
frederiksberg@parykker.dk