Toftild Aarhus

Toftild Aarhus ligger nær banegården i Aarhus C. Det er muligt at parkere foran butikken. Der er P-hus lige overfor og ellers er der i de omkring liggende gader også mulighed for at parkere.
Book tid
88 77 93 55

Toftild: Find den perfekte paryk i Aarhus

I vores afdeling i Aarhus C er vores veluddannede personale altid klar med venlig betjening og specialviden, der bygger på vores mere end 40 år i branchen. Her kan du træde ind i de trygge rammer og få en paryk med et naturligt look med hjem med det samme. Vi tager os også af frisørarbejde, når du trænger til at få din paryk frisket op eller stylet efter dit behov.
Her finder du vores Aarhus-afdeling med speciale i alle slags alternativt hår:

TOFTILD AARHUS
Borggade 7
8000 Aarhus

Telefon: 88 77 93 55
Mail: aarhus@parykker.dk

ÅBNINGSTIDER
Mandag-fredag     9-17
Lørdag-søndag     Lukket

Gode muligheder for parkering og offentlig transport

Ved vores afdeling i Aarhus har du mulighed for at parkere lige foran butikken, når du skal ind og have en ny paryk eller skal til frisøren for en vask eller en styling. Der findes et populært parkeringshus lige over for forretningen. Så det er ingen sag at komme ind til os, hvis du er i egen bil. Der er desuden også gode parkeringsmuligheder i de omkringliggende gader, hvor det ofte er muligt at finde en ledig plads. Afstanden fra Aarhus Banegård til vores salon er cirka en kilometer. Så du kan også sagtens lægge vejen forbi os via de offentlige muligheder for transport, når du skal til service med din paryk i Aarhus.

Mangler du en paryk i Aarhus?

Lider du af ufrivilligt hårtab i forbindelse med sygdom, stress eller andet, så er du altid velkommen til at tage en uforpligtende samtale med os. Vores første konsultation er gratis – så du kan trygt og roligt booke en tid, hvor vores specialuddannede specialister i Aarhus kan fortælle dig om de forskellige produkter og måske foreslå en løsning, som passer til dine drømme om et flot og naturligt hår. Det gælder uanset, om du er mand eller kvinde, eller hvad årsagen til dit hårtab er.

Vi har hjulpet rigtigt mange forskellige mennesker med at få det naturlige look tilbage. Derfor er vi også sikre på, at vi kan hjælpe dig, hvis du søger hjælp til at få den perfekte paryk, toupé eller lignende i Aarhus. Ud over vores speciale i løsninger med ægte hår og fiberhår, finder du også et udvalg af moderne accessories til hovedet. Kom ind og se de flotteste huer, tørklæder og andre typer af hovedbeklædninger. Vi har noget for enhver smag.

Oplev forskellen

Det siger vores kunder om deres oplevelse hos Toftild

Det er faktisk stærkt vanedannende at bruge toupe

"Det var vigtigt for mig, at det ikke skulle være besværligt. Og det er det på ingen måde. Jeg vasker og føntørrer håret hver dag, bruger både voks og andre produkter i håret, og det holder til min behandling. Det er bare blevet en del af min daglige pleje, og jeg nyder at have håret."

Toftild Alternativt Hår har ændret mit liv

"Hos Toftild får du en personlig og professionel behandling. De arbejder kreativt og tænker i løsninger. Jeg har endnu ikke forladt deres salon med andet end et stort smil på læben.
For mig ligger der en kæmpe portion identitet i hår. TAK til Toftild for hjælp til at mit ydre nu matcher mit indre."

Josefine Valentin

Den bedste løsning for mig, fordi parykken sidder på hele tiden

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Mikkel fik toupe efter 2 år med hårtab

"Efter 10 år med mindre og mindre hår på hovedet, havde jeg faktisk vænnet mig til det. Men nu kan jeg slet ikke forestille mig uden Hår for Livet. Jeg har været meget åben omkring at gå med toupe, så alle mine fordomme, om at folk ville blive forskrækkede over at se mig med hår, har jeg slet ikke oplevet. Tværtimod - kun positivitet og bemærkninger som "Du ser da 10 år yngre ud" - "Hold da op - det ser helt naturligt ud". Og frygten for, at håret ville ryge af i blæsevejr, eksisterer ikke længere - det sidder pisse godt fast"

Mikkel
Toftild Aalborg
Budolfi Plads 9
9000 Aalborg
Tlf: 98 10 32 11
aalborg@parykker.dk
Toftild Aahurs
Borggade 7
8000 Aarhus C
Tlf: 88 77 93 55
aarhus@parykker.dk
Toftild København
Frederiksberg Alle 50
1820 Frederiksberg C
Tlf: 71 74 91 71
frederiksberg@parykker.dk