Kursusbetingelser

Toftild Træning & Teknik

Tilmelding og betaling

Når du tilmelder dig vores kurser, er sidste tilmeldingsfrist 14 dage før kursusstart. Vi anbefaler hurtig tilmelding, da der er begrænset antal pladser. Din tilmelding er bindende. Er deltagerantallet under minimum (fire deltagere), forbeholder vi os ret til at aflyse kurset.
Efter tilmelding, modtager du en bekræftelse på den e-mail, som du har oplyst ved tilmelding samt faktura med opkrævning af kursusgebyr. Tilmeldingen er først gældende, når Toftild har modtaget kursusgebyret.

Afmelding

Afmelder du kurset mere end 30 dage før kursusstart, tilbagebetales hele kursusgebyret
Afmelder du kurset mellem 29-14 dage før kursusstart, tilbagebetales 50% af kursusbeløbet. Kursusbeløbet tilbagebetales ikke, hvis der afbestilles mellem 0-13 dage før kursusstart. Dette gælder også i tilfælde, hvor en deltager bliver forhindret i at deltage.
Overflytning til andet hold kan kun ske efter aftale med Toftild.

Aflysning af kursus

Toftild forbeholder sig retten til at aflyse eller sammenlægge kurser, der ikke opnår fornøden tilslutning. Kursister bliver naturligvis orienteret om dette. Tilmeldte kursister tilbydes ændring af kursusdato eller tilbagebetaling af kursusgebyret.
Er Toftild nødsaget til at aflyse et kursus pga. sygdom, tilbydes ny kursusdato efter aftale med kursisten, eller kursusbeløbet tilbagebetales.

Rettigheder

Alle rettigheder til kurser og kursusmateriale tilhører Toftild Alternativt Hår. Udleveret materiale er kun til personlig brug og må ikke kopieres, distribueres, deles eller benyttes i undervisningssammenhæng af nogen art.

Opbevaring af persondata

Ved tilmelding til et af Toftilds kurser bedes du oplyse e-mail, navn, firmanavn, adresse og telefonnummer. Samtidig giver du samtykke til, at vi opbevarer disse data. I modsat fald, skal du afmelde dig kurset og anmode om, at alle data bliver slettet (Se herunder). Oplysningerne bruges bl.a. til at fremsende bekræftelse, kursusmateriale, kursusbevis, nyhedsbreve og produkttilbud. Når kurset er afholdt, kan du til enhver tid bede om at få dine data slettet. Dette kan ske ved at sende en mail til: info@parykker.dk

 

 

Det sker hos Toftild
Frisørkurser

Frisørkurser

Toftild tilbyder kurser for frisører. Vil du arbejde med parykker, herretoupe eller Hår for Livet by Toftild? Max 3-4 per hold.

Toftild Træning & Teknik
Læs mere om Toftild frisørkurser >> 

Hovedbeklædning til hårtab

Hovedbeklædning til hårtab

Hos Toftild finder du bløde bambushuer, turbans, kasketter, hyggehuer og tørklæder til hovedet. Kom ind og prøv de nye tørklæder - eller køb i Toftilds webshop.

Se flere tørklæder >>

Behandling af tyndt hår

Behandling af tyndt hår

Toftild topextensions - fleksibel løsning til kvinder med ekstremt tyndt hår. Toppen fastgøres med clips og bruges i kombination med eget hår. Findes i fiber og ægtehår.

Læs mere >>

Det siger vores kunder
Kristoffer

"Det her er ikke en 100% forbedring - det er en 300% forbedring!". Jeg synes jeg kan tillade mig mere som type nu. Før havde jeg langt skæg... Man kompenserer jo. "Kan du ikke få håret til at gro, kan du jo lade skægget stå". Nu har jeg hår på hovedet, og mit skæg er kort. Totalt fedt. Jeg er hooked.

Kristoffer, Hår for Livet toupe

Mikkel

"Efter 10 år med mindre og mindre hår på hovedet, havde jeg faktisk vænnet mig til det. Men nu kan jeg slet ikke forestille mig uden Hår for Livet. Jeg har været meget åben omkring at gå med top, så alle mine fordomme, om at folk ville blive forskrækkede over at se mig med hår, har jeg slet ikke oplevet. Tværtimod - kun positivitet og bemærkninger som "Du ser da 10 år yngre ud" - "Hold da op - det ser helt naturligt ud". Og frygten for, at håret ville ryge af i blæsevejr, eksisterer ikke længere - det sidder pisse godt fast"

Mikkel, 28 år
Se Mikkel uden hår

 

Anneli testimonials

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Anneli, parykbruger i 12 år
Læs mere >

Kirsten Skov

"Jeg har aldrig fået så mange komplimenter for mit hår som nu, hvor jeg bruger paryk - det er faktisk flottere end mit eget, og så er det lettere at sætte. I et langt behandlingsforløb er det en gave at få komplimenter for mit nye hår".

Kirsten, paryk pga. kemo

Søg tilskud til paryk
Søg tilskud til paryk

Hos Toftild kan du få hjælp til at søge økonomisk støtte til paryk, hvis du har et sygdomsbetinget hårtab, fx alopecia, ar efter operation eller stålebehandling. Vi har et godt samarbejde med kommuner landet over.

Læs mere om dine muligheder her >

Kontakt Toftild på tlf. 98 10 32 11

Toftild webshop

Her finder du et stort udvalg af tørklæder og plejeprodukter til paryk:

> Plejeprodukter > Paryk tilbehør > Tørklæder > Paryktape & lim

FRI FRAGT

ved køb over 500 kr