Frisørkurser

Frisørkurser

Er du frisør, og vil du lære at arbejde med parykker, herre toupe og alternative hårløsninger? Toftild tilbyder kurser for frisører, som ønsker at arbejde med toupe, standardparykker og Hår for Livet by Toftild.

Efter kursusdeltagelse har du mulighed for at få adgang til Toftilds Partnerportal.

 

Velkommen til Toftild Træning & Teknik

 

Her finder du en oversigt over Toftilds forskellige frisørkurser. Vi anbefaler, at du afholder kurset i Toftilds lokaler i Aalborg, men vi kommer også gerne til din salon og afholder kurserne, ligesom Toftild tilbyder skræddersyede kurser, hvis du har særlige ønsker og behov.

Frisørkurser hos Toftild - Grundlæggende parykkursus

Grundlæggende parykkursus

Vil du gerne arbejde med parykker i din salon, og ønsker du at vide alt om standardparykker, så er Toftilds grundkursus det oplagte valg for at komme trygt og godt i gang. Du får bl.a. indføring i de forskellige parykkategorier og -kvaliteter, gennemgang af fiber og farver, måltagning til paryk, klippeteknik i fiberhår, tilklipning, omforandring, indsyning og pleje af paryk - samt alle de små fif, der gør den store forskel.
Læs mere om kurset her >>

 

Frisørkurser hos Toftild - Hår for Livet by Toftild

Parykker og toupe efter afstøbning

Hår for Livet by Toftild®

På dette kursus lærer du at lave en præcis hovedafstøbning som grundlag for en individuelt fremstillet paryk eller toupe. Du lærer at bestille speciallavede parykker og toupeer - specialdesignet og tilpasset den enkeltes kundes behov og ønsker. På kurset gennemgås forskellige hårkvaliteter, mondurtyper, hårtæthed, krøltegning og medicinske klæbematerialer - herunder påsætning med hudlim og paryktape.
Læs mere om kurset her >>

 

Frisørkurser hos Toftild - herretoupe - hår for livet

Herretoupe - Hår for Livet by Toftild®

Få en grundig indføring i at kreere smart hår til de til mænd, der drømmer om at få sit hår tilbage - eller blot ønsker sig mere hår. Lær hvordan du vælger den rette toupe med hensyn til valg af korrekt farve, kvalitet og mondur. Skal kunden have folie, net eller micro thin skin? Og er kunden overhovedet egnet til toupe? Du lærer at tilpasse og tilklippe toupeen korrekt, gennemgang af montering med hudlim og tape, rensning af toupe, hudtest, pleje, vedligehold og vejledning af kunde.
Læs mere om kurset her >>

 

   
Det sker hos Toftild
Frisørkurser

Frisørkurser

Toftild tilbyder kurser for frisører. Vil du arbejde med parykker, herretoupe eller Hår for Livet by Toftild? Max 3-4 per hold.

Toftild Træning & Teknik
Læs mere om Toftild frisørkurser >> 

Hovedbeklædning til hårtab

Hovedbeklædning til hårtab

Hos Toftild finder du bløde bambushuer, turbans, kasketter, hyggehuer og tørklæder til hovedet. Kom ind og prøv de nye tørklæder - eller køb i Toftilds webshop.

Se flere tørklæder >>

Behandling af tyndt hår

Behandling af tyndt hår

Toftild topextensions - fleksibel løsning til kvinder med ekstremt tyndt hår. Toppen fastgøres med clips og bruges i kombination med eget hår. Findes i fiber og ægtehår.

Læs mere >>