Toftild Frisørkurser

Toftild Frisørkurser

Er du frisør, og ønsker du at lære at arbejde med moderne hårløsninger til herrer, herunder herretoupe, top extensions og Hår for Livet by Toftild? Læs mere om Toftilds frisørkurser her.

Efter kursusdeltagelse har du mulighed for at få adgang til Toftilds Partnerportal.

Herretoupe - Top Extensions

Hår for Livet by Toftild ®

Slut med høje tindinger og markant måne. Få en grundig indføring i arbejdet med at skabe smart herrehår til de mænd, der ønsker sit hår tilbage.
Du lærer at vælge korrekt farve, kvalitet og mondur på toupeen. Hvornår er kunden egnet til toupe? Og skal du vælge net, folie eller micro thin skin til kunden? Du lærer at tilpasse og tilklippe toupeen korrekt, montering med hudlim og/eller tape. Vi gennemgår rensning af toupe, tape- og limtest på hud, korrekt pleje og vedligehold og ikke mindst korrekt vejledning af din kunde. Teknikken er også velegnet til kvinder med mandligt hårtab.

OBS! Medbring gerne din egen model (model kan evt. ankomme ca. 1 time efter kursusstart).

Max. 3-4 kursister per hold.

Dato

Mandag 14. jan. 2019 - UDSOLGT
Mandag 4. feb. 2019
Mandag 4. marts 2019
Mandag 8. april 2019
Mandag 6. maj 2019
Mandag 3. juni 2019

Pris

1 dagskursus kr. 2.500,- ekskl. moms pr. person. Inklusiv kursusmateriale og øvetoupe.
Du har mulighed for at bestille en opstartspakke til en fordelagtig rabatpris, når du har deltaget i kurset.

Praktisk

Tid: 9.00-16.00
Sted: Toftild, Budolfi Plads 9, 9000 Aalborg
Fuld forplejning dagen igennem.

  • Kursusgebyr betales forud.
  • Inden kurserne fremsendes detaljeret kursusplan.
  • Du modtager et kursusdiplom efter kursus.
  • Efter kursusdeltagelse har du mulighed for at få adgang til Toftilds Partnerportal.

Tilmelding:

info@parykker.dk

Spørgsmål

Kontakt Toftild på tlf. 9810 3211 for yderligere information.

Vi kommer også gerne til din salon og afholder kurserne, ligesom vi tilbyder skræddersyede kurser, hvis du har særlige ønsker og behov.

Det sker hos Toftild
Kurser for frisører

Kurser for frisører

Toftild tilbyder kurser for frisører. Vil du arbejde med parykker, herretoupe eller Hår for Livet by Toftild? Max 3-4 per hold.

Toftild Træning & Teknik
Læs mere om Toftild frisørkurser >> 

Hovedbeklædning til hårtab

Hovedbeklædning til hårtab

Hos Toftild finder du bløde bambushuer, turbans, kasketter, hyggehuer og tørklæder til hovedet. Kom ind og prøv de nye tørklæder - eller køb i Toftilds webshop.

Se flere tørklæder >>

Behandling af tyndt hår

Behandling af tyndt hår

Toftild topextensions - fleksibel løsning til kvinder med ekstremt tyndt hår. Toppen fastgøres med clips og bruges i kombination med eget hår. Findes i fiber og ægtehår.

Læs mere >>

Det siger vores kunder
Kristoffer

"Det her er ikke en 100% forbedring - det er en 300% forbedring!". Jeg synes jeg kan tillade mig mere som type nu. Før havde jeg langt skæg... Man kompenserer jo. "Kan du ikke få håret til at gro, kan du jo lade skægget stå". Nu har jeg hår på hovedet, og mit skæg er kort. Totalt fedt. Jeg er hooked.

Kristoffer, Hår for Livet toupe

Mikkel

"Efter 10 år med mindre og mindre hår på hovedet, havde jeg faktisk vænnet mig til det. Men nu kan jeg slet ikke forestille mig uden Hår for Livet. Jeg har været meget åben omkring at gå med top, så alle mine fordomme, om at folk ville blive forskrækkede over at se mig med hår, har jeg slet ikke oplevet. Tværtimod - kun positivitet og bemærkninger som "Du ser da 10 år yngre ud" - "Hold da op - det ser helt naturligt ud". Og frygten for, at håret ville ryge af i blæsevejr, eksisterer ikke længere - det sidder pisse godt fast"

Mikkel, 28 år
Se Mikkel uden hår

 

Anneli testimonials

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Anneli, parykbruger i 12 år
Læs mere >

Kirsten Skov

"Jeg har aldrig fået så mange komplimenter for mit hår som nu, hvor jeg bruger paryk - det er faktisk flottere end mit eget, og så er det lettere at sætte. I et langt behandlingsforløb er det en gave at få komplimenter for mit nye hår".

Kirsten, paryk pga. kemo