Kontakt

Kontakt

Vi ved, at der er mange overvejelser, inden man træffer valg om at lade sig behandle for hårtab.

 

Tøv ikke med at kontakte Toftild for høre om dine muligheder for at få mere hår. Sammen finder vi en løsning, der matcher dine ønsker og behov. Husk vi tilbyder gratis faglig vurdering.

Book tid >>

 

Toftild Aalborg

Budolfi Plads 9
9000 Aalborg
info@parykker.dk

Tlf. 98 10 32 11

Mandag Kl. 9.00 - 17.00
Tirsdag Kl. 9.00 - 17.00
Onsdag Kl. 9.00 - 17.00
Torsdag Kl. 9.00 - 17.00
Fredag Kl. 9.00 - 17.00
Lør-Søn Lukket
   
   

Toftild Aarhus

Borggade 7
8000 Aarhus C

Tlf. 88 77 93 55

Mandag Kl. 9.00 - 17.00
Tirsdag Kl. 9.00 - 17.00
Onsdag Kl. 9.00 - 17.00
Torsdag Kl. 9.00 - 17.00
Fredag Kl. 9.00 - 17.00
Lør-Søn Lukket

 

 

Toftild København

Frederiksberg Alle 50
1820 Frederiksberg C

Tlf. 71 74 91 71

Mandag Lukket
Tirsdag Kl. 9.00 - 17.00
Onsdag Kl. 9.00 - 17.00
Torsdag Kl. 9.00 - 17.00
Fredag Kl. 9.00 - 17.00
Lør-Søn Lukket

 

Værd at vide...

Den 1. november 2018 åbnede Toftild en afdeling på Frederiksberg Alle 50 i København. Her kan du møde frisørerne Maria og Hanne, og nogle dage om ugen er Claus Toftild også i København.

Toftild København tilbyder Toftild Hår for Livet, toupe, paryk og individuelt fremstillede hårløsninger til alle former for hårtab. Hos Toftild har vi speciale i individuelt fremstillede parykker, toupeer og toppere, både til herrer, damer og børn.

Vi tilbyder følgende former for service hos Toftild København:

  • Gratis konsultation, hvis du vil vide mere om paryk, toupe og topper. Herunder også vejledning i, hvor og hvordan du kan søge tilskud, hvis dit hårtab vurderes til at være tilskudsberettiget. Vi rådgiver gerne og hjælper dig gennem rækkefølgen i de forskellige processer, der er i at beslutte sig for, om alternativt hår er den løsning, der er rigtig for dig.
  • Afstøbning til helparyk, skabelon til toupe og hårdel/topper. Vi arbejder med målfaste gipsafstøbninger, der sikrer dig optimal pasform og høj bærekomfort
  • Bestilling af nyt hår – har du ændringer eller ønsker til din nye bestilling, kan det være en fordel at komme ind forbi os, så vi sikrer, at din nye bestilling er fuldstændig korrekt
  • Service og vedligehold på dit hår. Har du brug for en månedlig service og kontrol af din toupe, hvis du f.eks. bruger den med hudlim, kan du booke tid online, så du er sikret, at du altid kommer ind til regelmæssig service, når det passer i din kalender.
  • Vedligehold, vask og pleje af din paryk – de fleste af vores kunder kommer ind til en styling af deres paryk, når de har brugt den i en tid. Vi styler parykken tilbage i sin oprindelige frisure og fjerner evt. slid, så din paryk bliver som ny.
  • Hjælp til at sy klæbeflader eller skridsikre flader i din paryk, hvis du ønsker ekstra sikkerhed.
  • Hos Toftild er du altid velkommen ind med din paryk, toupe eller topper, også hvis den er købt hos en kollega.

Har du brug for vores hjælp til hurtig levering af paryk i forbindelse med f.eks. en kemobehandling, eller er du bruger af standardparyk, kan vi også hjælpe dig i København. Her skal du blot regne med, at vi af og til skal have et udvalg hjem til dig fra vores centrallager i Aalborg. Men du skal max. vente en lille uges tid.

I løbet af 2020 udvider vi Toftild København, men bliver på samme adresse. Vi får mere plads, og lidt højere til loftet. Og du får mere privatliv, når du besøger os.

Og ikke mindst får vi plads til at have mere hår på lager.

Er du i tvivl, er det altid en god ide at kontakte os. Du kan ringe direkte til Toftild København på 71749171.

Vi er fortsat i gang med at udvikle på vores afdeling i København, så du får den bedste service hver eneste gang du besøger os. 

Det sker hos Toftild
Frisørkurser

Frisørkurser

Toftild tilbyder kurser for frisører. Vil du arbejde med parykker, herretoupe eller Hår for Livet by Toftild? Max 3-4 per hold.

Toftild Træning & Teknik
Læs mere om Toftild frisørkurser >> 

Hovedbeklædning til hårtab

Hovedbeklædning til hårtab

Hos Toftild finder du bløde bambushuer, turbans, kasketter, hyggehuer og tørklæder til hovedet. Kom ind og prøv de nye tørklæder - eller køb i Toftilds webshop.

Se flere tørklæder >>

Behandling af tyndt hår

Behandling af tyndt hår

Toftild topextensions - fleksibel løsning til kvinder med ekstremt tyndt hår. Toppen fastgøres med clips og bruges i kombination med eget hår. Findes i fiber og ægtehår.

Læs mere >>