Tilbage til Hairytales

Kender du Toftilds hårdonationsprojekt - Love is in the Hair

Del historien:

Kender du Toftilds hårdonationsprojekt Love is in the Hair?

Vil du gerne selv donere dit hår?

Siden 2015 har Toftild modtaget hårdonationer fra hele landet. Det startede som et lille projekt med nogle få hestehaler om måneden, men det skulle senere vise sig at vokse støt og blive til landets første og største projekt for hårdonationer.

Ca. 400 hestehaler om måneden

Toftild modtager i gennemsnit 400 hestehaler og fletninger om måneden, og det er næsten en fordobling af det antal af hårdonationer, der blev sendt ind til os sidste år på samme tid.

Alle der sender hår ind til os modtager en mail med en bekræftelse og en tak og muligheden for at downloade et diplom.

Du kan se det fine diplom her.

Dit hår giver værdi

Hvert år opgør vi, hvor meget hår, der er kommet ind til Love is in the Hair. Vi opgør det både i mængden af hår, altså i kg, og i værdien af håret. Værdien af håret opgøres til et beløb, som gives ubeskåret væk til velgørende formål. De sidste fire år har vi givet beløbet til Kræftens Bekæmpelse via kampagnen Knæk Cancer. Sammen med bidraget i år på 100.000 kr. har vi i alt indsamlet 600.000,- kr. Det er rigtig meget hår og rigtig mange penge, synes vi. Det kan vi kun, hvis hårdonationerne fortsat sendes ind til Love is in the Hair.

Mængden af hår sender vi løbende videre til produktion af parykker på de fabrikker i udlandet, som laver parykkerne for os.

Når du giver dit hår væk som en hårdonation til Love is in the Hair, er du derfor med til at hjælpe med to ting;

Dit hår bliver brugt til parykker, til dem, der savner sit eget hår, og dit hår bliver brugt til at samle penge ind til kræftsagen og andre velgørende formål.

Dit bidrag gør en stor forskel

Din hårdonation er et utrolig vigtigt og meget personligt bidrag. Det betyder uendelig meget for de mennesker, der ikke har sit eget hår at få mulighed for at få en paryk, som er lavet af ægte hår. Og som ovenikøbet er lavet af donationshår, som er givet væk med stor kærlighed. Hos Toftild kender vi betydningen af at kunne tilbyde parykker lavet af donationshår, også fordi de er 100% naturlige, meget holdbare og fantastiske at have på. Det synes vi, at de mennesker, der ikke har sit eget hår, fortjener.

En del af håret anvender Toftild til at fremstille parykker specielt til børn og unge, som er ramt af kræft eller alopecia eller andre lidelser, der betyder hårtab. Din hårdonation betyder derfor ekstra meget for netop børn og unge.

Hvis du vælger at donere dit hår til Love is in the Hair by Toftild, vil vi være superglade for at du tagger os. Så kan vi nemlig sammen sprede det gode budskab og inspirere andre til at gøre det sammen.

Faktisk er hårdonationer til Toftild blevet så vigtige, at Toftild Hårdonation i november 2020 var i DR Nyhederne.

tv avisen

Inspirer andre med dit eksempel

Hvis du tagger os med #toftildhårdonation og #loveisinthehair og bruger omtalen @toftildhardonation, så er du med til at inspirere andre til at følge dit gode eksempel. På den måde kan vi nemlig også dele dine billeder og din historie.

Hvert et hårstrå tæller!

”Har du nok af det, andre savner, så giv det videre. Det gavner”

Seneste indlæg

Toftild Aalborg
Budolfi Plads 9
9000 Aalborg
Tlf: 98 10 32 11
aalborg@parykker.dk
Toftild Aahurs
Borggade 7
8000 Aarhus C
Tlf: 88 77 93 55
aarhus@parykker.dk
Toftild København
Frederiksberg Alle 50
1820 Frederiksberg C
Tlf: 71 74 91 71
frederiksberg@parykker.dk
arrow-left