Tilbage til Hairytales

Kan parykker genbruges?

Del historien:

Indsamling af brugte parykker

Tilskud til paryk under kemobehandling er en mulighed i Danmark, men ikke i alle lande. Derfor findes der private initiativer, som indsamler let brugte parykker, og sender dem videre til velgørende formål i udlandet. Du er også velkommen til at sende brugt hovedbeklædning, parykstativ og plejeprodukter med.

Du kan sende din brugte paryk direkte til nedenstående adresse. Her vil de sørge for at parykkerne kommer frem til de steder, hvor der er brug for dem.

Brugte parykker, brystproteser og bh’er kan sendes til:

Ruth Jacobsen, Rostrupvej 4, Rostrup, 7321 Gadbjerg.
Spørgsmål besvares på tlf. 75 87 61 91
Sender til Rumænien.

Du kan også aflevere din paryk hos Toftild

Hos Toftild hjælper vi dig også gerne videre. Du kan aflevere din brugte paryk hos Toftilds, så sørger vi for at sende den videre. Hvert år sorterer vi udgåede parykker fra vores eget lager og sender dem afsted til de private initiativer, så helt nye parykker får nyt liv et andet sted i verden.

Husk kun rene og lidt brugte parykker og hovedbeklædning kan genbruges af andre.

Parykker og mere hår

Det betyder mere end du tror, at være med til at give mere hår til dem der mangler. Derfor kan det også betyde rigtig meget for Ruth at du vælger at sende din brugte paryk, brystprotese og BH'er til hende. Når det bliver gjort gør du meget for nogen der mangler.

Har vi mulighed for at være cirkulære i de ting vi har med at gøre, skal vi være det. Lige præcis dette er et af de initiativer, der kan gøre en stor forskel for mange personer.

Seneste indlæg

Toftild Aalborg
Budolfi Plads 9
9000 Aalborg
Tlf: 98 10 32 11
aalborg@parykker.dk
Toftild Aahurs
Borggade 7
8000 Aarhus C
Tlf: 88 77 93 55
aarhus@parykker.dk
Toftild København
Frederiksberg Alle 50
1820 Frederiksberg C
Tlf: 71 74 91 71
frederiksberg@parykker.dk
arrow-left