Tilbage til Hairytales

Hovedbeklædning til kvinder

Del historien:

Hovedbeklædning til kvinder

Hovedbeklædning har altid været kendt som et accessory i mange forskellige sammenhænge, og det er det også her. De mange tørklæder og turbans fra Christine Headwear, der først og fremmest er hovedbeklædning til kræftramte - rammer hovedet på sømmen.

Hvilke typer hovedbeklædning findes der

Når du skal kigge på de forskellige typer af hovedbeklædning til kvinder, er der efterhånden et meget stort udvalg. Det største er fra Christine Headwear, der både har nathuer, underhuer til parykker, turbans i mange forskellige styles, kasketter og hatte.

I vores udvalg af hovedbeklædning har vi også fået Ghita Hatte og en lille kollektion fra Lido. Dette er med til at komplementere det øvrige udvalg vi har af hovedbeklædning og derfor kan du finde noget for enhver smag.

Når vi kigger på hvilke typer af hovedbeklædning der er, vil vi her prøve at sætte det op i en punktliste, så du på en let og overskuelig måde kan se det.

Typer af hovedbeklædning

 • Turbans
 • Tørklæder
 • Tørklæder med bindebånd
 • Nathuer
 • Underhuer til paryk
 • Kasketter
 • Accessories
 • Herre kollektion
  • Bøllehatte
  • Kasketter
  • Klassiske herrehatte

Du kommer ikke til at gå forgæves når det er hovedbeklædning du er på udkig efter. Christine Headwears kollektion er først og fremmest bygget op om at være hovedbeklædning til kræftramte og de har derfor specielle modeller med en teknologi der altid holder hovedet på en konstant temperatur uanset om det er varmere eller koldere udenfor.

Udviklingen indenfor hovedbeklædning

Der sker meget inden for hovedbeklædning i disse år, og her ved Toftild følger vi meget tæt med i udviklingen. I vores 3 afdelinger i Aalborg, Aarhus og København, har vi mulighed for at følge salget på nærmeste hold og kan derfor hele tiden se hvad det er du blandt andet efterspørger.

Samtidig har vi webshoppen, som også er med til at fortælle os hvilke modeller af hovedbeklædning, der hvert år er blandt de populære. Dette er selvfølgelig noget vi sammen med Christine Headwear bruger til at udvikle den hovedbeklædning der kommer fremadrettet.

Hvorfor vælger mange hovedbeklædning?

Der kan være mange grunde til at vælge hovedbeklædning, og her kommer nogle af de ting vi hører i vores samtaler med vores kunder.

For en del, er det godt at have en turban eller et tørklæde når de bare skal være hjemme, og ikke ønsker at tage paryk på. Bare det at have noget på hovedet, der kan være med til at fjerne tankerne om en evt. sygdom kan være en hjælp i en til tider svær periode i livet.

For andre er det vigtigt at have en kombination af både paryk og tørklæde, så de kan mixe det mere op som de ønsker det. Det kan være at det på bestemte dage passer bedre med hovedbeklædning og andre dage er det håret, der skal være sat mv.

Vi har også kunder, der ikke ønsker at få hår på mens de er kræftramte, og derfor vælger hovedbeklædning og ikke andet. Diversiteten i hvorfor der vælges hovedbeklædning er stor, og derfor er der ikke et entydigt svar på hvorfor der vælges hovedbeklædning.

Kræftramt og hovedbeklædning

Vi ved hvor hård en periode det kan være, at være kræftramt og vi har det tæt på livet hver eneste dag. Vores specialuddannede frisører tager sig derfor også god til dig, og der er som regel også tid nok til at gennemgå de muligheder for hovedbeklædning til kræftramte vi har.

Der kan være meget forskellige ønsker fra person til person. Det kan være alt lige fra det ensfarvede klassiske som passer til den tøjstil der haves, til at være noget noget med pangfarver som der også findes. Her kommer hovedbeklædningen fra vores forskellige leverandører til sin fulde ret, så der er noget for alle at vælge blandt.

Når du får en tid ved Toftild er der sat 1 ½ time af, hvor der også er mulighed for at gennemgå hovedbeklædningen hvis det ønskes. Vil du forberede dig ekstra godt, har du altid mulighed for at kigge på webshoppen, og finde de modeller du synes er interessante for dig.

Du kan booke din tid her.

Hovedbeklædning med og uden hår på hovedet

Når du har hår på hovedet og ønsker hovedbeklædning, er det også helt i orden. Det oplever vi nemlig flere og flere der spørger om. Selv om Christine Headwears produkter først og fremmest er lavet til personer med hårtab, så kan de også bruges af dig, der har hår på hovedet.

Hovedbeklædningen uden hår på hovedet, sidder selvfølgelig anderledes end hvis man har hår på hovedet, og her er der faktisk mulighed for at få en løftehue, der giver mere fylde, og gør at din turban bliver fyldt mere ud. Dette er blot en mulighed for dig, der ønsker ekstra fylde.

Du kan altså finde en turban, kasket, hat eller lignende, uanset om du har hår på hovedet, eller ikke hår på hovedet. Vi ønsker altid at hjælpe dig med det rigtige valg, så vil du gerne besøge os, er det i en af vores 3 afdelinger, og ellers kan du finde alle produkterne på webshoppen lige her.

Hovedbeklædning og kollektioner

Når vi kigger på kollektionerne så ved vi, at der hvert år kommer 2 kollektioner fra Christine Headwear, forår/sommer og efterår/vinter. Det giver dig mulighed for i løbet af et år, at finde nogle meget spændende og flotte turbans både i vores butikker og på webshoppen. Der vil være klassikere som bliver ved med at gå igen også - så du kan altid vælge noget du kender.

Vælg dit tørklæde, din turban, din kasket eller hat allerede i dag. Du kan starte med at kigge på webshoppen her.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 98 10 32 11 eller skrive en mail til info@parykker.dk så vil vi vende tilbage til dig.

Seneste indlæg

Toftild Aalborg
Budolfi Plads 9
9000 Aalborg
Tlf: 98 10 32 11
aalborg@parykker.dk
Toftild Aahurs
Borggade 7
8000 Aarhus C
Tlf: 88 77 93 55
aarhus@parykker.dk
Toftild København
Frederiksberg Alle 50
1820 Frederiksberg C
Tlf: 71 74 91 71
frederiksberg@parykker.dk
arrow-left