Hairytales by Toftild
Smuk og stærk med produkter fra VitaYummy
Smuk og stærk med produkter fra VitaYummy

Hvad er VitaYummy?

VitaYummy er et Skandinavisk livsstilsbrand, der ligger et stort fokus på velvære, vitaminer og kosttilskud. Vitayummy tilbyder en række produkter der er næringsrigtige og med et tilpasset indhold til mennesker i Skandinavien. Deres produkter henvender sig til børn og voksne og med tilpasset daglig dosis er det let for den enkelte person at få de dagligt anbefalede vitaminer.

Som en bonus er alle VitaYummy produkterne veganske og søde-, smags-, og farvestof-frit!

Hvad gør VitaYummy?

HAIR & NAILS

Hair & Nails er ét af de tre produkter fra beauty-serien. Produktet giver styrke og shine – og hjælper både hår og negle med de rigtige vitaminer, så det hele gror lidt hurtigere. Produktet har et højt indhold af biotin som hjælper med netop at styrke håret og negle indefra. Med smagen af hindbær og et 100% naturligt indhold af farvestoffer og smag er Hair & Nails en lækker kilde til de gode vitaminer.

OMEGA 3

Smagen af lemon og den gule farve er frisk og gennemtrængende i Omega 3 fra VitaYummy. Produktet indeholder DHA og EPA som er fedtsyrer der er nødvendige for vores krop. Fedtsyrerne finder man i stor grad i fisk – Eller I VitaYummy OMEGA 3 som er et vegansk og søde-, smags-, og farvestof-frit. What’s not to like?

IMMUNE

For børn og voksne er det vigtigt at vedligeholde immunforsvaret, det kan du blandt andet gøre med IMMUNE fra VitaYummy. Produktet indeholder et højt indhold af Vitamin C som bidrager til at vedligeholde immunforsvarets normale funktion. Yderligere hjælper Vitamin-C også til en normal optagelse af jern.

Er du ikke til syrlige frugter der naturligt indeholder Vitamin C?

Så er VitaYummy - IMMUNE et godt alternativ. Med smagen af hindbær er kan du nemt og hurtigt få din daglige dosis!

Find Vitayummy lige her

 

FAQ

Indeholder produkterne naturlige ingredienser?

De tre produkter vi har på hjemmesiden, Hair & Nails, Omega 3 og Immune, er: Veganske og indeholder ikke kunstige smags-, søde- og farvestoffer.

Er der produkter man ikke må kombinere?

Indsæt produktbillede af kombinationer man ikke må blande.

Hvornår skal man spise VitaYummy?

Det anbefales, at vitaminerne spises sammen med et måltid, da produkterne indeholder fedtopløselige vitaminer, der skal opløses i fedt under fordøjelsen for at blive optaget bedst i kroppen.

Hvem må spise VitaYummi?

Både børn og voksne må spise VitaYummy.

Følgende dosis er anbefalet til voksne:

Kids Multi og Omega 3: 2 stk./dag

Immune og Calcium & D: 1 stk./dag

Hvorfor vælge VitaYummy?

Det skal ikke være dyrt at være sund, kilden til de rigtige vitaminer får du derfor til en populær og overkommelig pris. VitaYummy produkterne er også fri for animalsk gelatine og er dermed velegnet til vegetarer, yderligere er de helt fri for kunstige farve-, smags- og sødestoffer.