Hairytales by Toftild
Har du set vores Aphro Celina hårprodukter
Har du set vores Aphro Celina hårprodukter

Aphro Celinas produkter ved Toftild

Kender du Aphro Celina, ellers vil det være nu du skal lære det at kende. Aphro Celina er en række produkter der er serumbaserede. Det er Vippe-, Bryn, og hårserum. Specielt vippeserum og brynserum er meget populære - læs med hvorfor her.

Aphro Celina kvalitet og produkter


Når du første gang støder på Aphro Celina, er der ingen tvivl om at finder et mærke, hvor kvaliteten er i højsædet, og hvor naturlige konserveringsmidler er vejen til at rigtigt stærkt produkt. Aphro Celina ønsker altid at levere produkter til hår, vipper og bryn, der kan være med til at vækste det på en naturlig måde.

Det vi kan fortælle om serien er følgende. Aphro Celina er en dokumenteret virkningsfuld serie bestående af sera til vipper, bryn samt hår og skæg. Det resultat vi oplever fra produkter fra Aphro Celina er længere, kraftigt, og flere hår i behandlingsområdet. 

Når vi kigger på hvad Aphro Celina har været igennem af test, så er det udviklet af eksperter i Tyskland, og serien er blevet dermatologisk testet. Der er ikke parfume, parabener eller phthalater i den. serumserien er desuden blevet EU-godkendt og er ydermere ikke testet på dyr. 

Hvorfor har Toftild valgt Aphro Celina


Når vi vælger produkter til, som du som forbruger skal have mulighed for at finde her ved os, er det altid med afsæt i at det skal være med til at gøre en forskel, det skal være af en høj kvalitet, og vi skal se at det har en virkning. Det er lige præcis hvad vi oplevede ved at teste Aphro Celina. 

Derfor har du også i dag muligheden for at vælge vippeserum i 2 varianter, brynserum og en hårserum fra Aphro Celina. Vippe- og brynserum er 2 forskellige serummer, og det er vigtigt at vælge den rigtige, når du henholdsvis ønsker at få mere hår og stærkere hår ved brynene og ved øjenvipperne. 

Vi har selv medarbejdere som har valgt Aphro Celina til og fortsat bruger det. Der vil i starten være behov for at bruge det dagligt, og når du har opnået den ønskede vækst af hår, bryn eller vipper med Aphro Celina, skal du kun bruge det 1-2 gange om ugen. 

Det gør også at produktet er drøj i brug, og du har det over længere tid. Vælger du på et tidspunkt at stoppe med Aphro Celina, vil der kunne opleves en tilbagegang af hår, vipper eller bryn. Det er et produkt der skal bruges for først at vækste dit hår og dine vipper eller bryn, og derefter vedligeholdelse af det. Når du så vælger at stoppe med Aphro Celina, vil der helt naturligt være en tilbagegang. 

Fordelene ved Aphro Celina er tydelige

Nu har vi et par gange nævnt at flere fra Toftild selv har prøvet produkter fra Aphro Celina, og det med succes. En af dem der har testet det og fortsat bruger det, er Rikke som står for vores projekt Love is in the hair - Toftild Hårdonation. Hun har med stor succes brugt Aphro Celina brynserum, og vi ved at flere af hendes veninder også er startet med at bruge det. 

Kigger du på vores sociale medier, og de kampagner vi har haft der, er der også flere af vores kunder, som er meget tilfredse med produktet, og fortæller det har en meget positiv virkning på vækst af bryn, vipper eller hår. Endnu en gang er det meget tydeligt at Aphro Celina har en god og veldokumenteret effekt. 

Aphro Celina

De forskellige serum fra Aphro Celina

Det er muligt at dele de forskellige serum op i følgende. Øjenvippeserum, brynserum og hårserum. Hvad betyder det så, når de er delt op i de forskellige typer af serum. vi har prøvet at uddybe det herunder, vi håber du kan bruge det. 

Øjenvippeserum og øjenvippeserum Corallion


De 2 øjenvippeserum fra Aphro Celina har hver deres fordele, og det kommer vi til herunder. Vi starter med den alm. klassiske øjenvippeserum. 

Det er en dokumenteret og effektiv øjenvippeserum, der giver dig længere, flere, kraftigere og smukke øjenvipper og resultater er ofte synlige efter allerede 4-6 uger. 

Du bruger den ved at penslen føres forsigtigt langs vippekanten fra øjenkrogen og ud. Du skal kun anvende vippeserum 1 gang om dagen, gerne om aftenen efter afrensning. 

Den mængde der automatisk følger med penslen er nok til at anvende det på begge øjne. Det er vigtigt at du anvender et så tyndt lag som overhovedet muligt. Det er kun nødvendigt at bruge serummet på de øverste vipper, da produktet bliver overført til de nederste vipper. Du kan sagtens vælge at anvende det sammen med kunstige øjenvipper. 

Aphro Celina øjenvippeserum finder du her

Øjenvippeserum Corallion - den grønne vippeserum

Det er en ekstra plejende vippeserum som er velegnet til dem med følsom hud. Det må gerne benyttes af gravide og ammende. Det virksomme stof i corallion er baseret på naturlige ingredienser fra Koral. Når du vælger Corallion, skal du forvente en længere indkøringsperiode med serummet, for det tager ca. 4-8 uger får der er helt tydelige resultater. 

Vil du gerne have en hurtig effekt med Aphro Celina vippeserum Corallion, så kan du evt. bruge det både morgen og aften i en periode. 

Aphro Celina øjenvippeserum Corallion finder du her

Øjenbrynserum fra Aphro Celina

Øjenbrynserum er mere kraftfuld en vippeserum, og derfor er det vigtigt ikke at bruge brynserum til vipperne og omvendt. Der er i øjenbrynserum koffein, og dette er der ikke i vippeserum. 

Du skal forvente en periode på ca. 8 uger, før der er synlige resultater med din øjenbryn. Du skal bruge penslen i hele det område af brynet du ønsker vækst, og når du har opnået de ønskede resultater vil det være 2-3 gange om ugen det efterfølgende skal bruges.

Aphro Celina Øjenbrynserum finder du her

Hår- og skægserum

Sidst men ikke mindst har vi Aphro Celina Skæg/hårserum. Her er det vigtigt at bruge serummet mindst 4 timer før bad, eller når du har tørret dit hår efter badet, hvor den efterfølgende skal masseres godt ind i hovedbunden eller skægget. 

Du skal påregne ca. 8-12 uger før der er synlige resultater og du skal i en periode derefter fortsætte med at bruge Skæg/hårserum dagligt for at sikre, at du bevarer de ønskede resultater. 

Hårserum stimulerer vækstfasen, og øger antallet af strå i hver hårsæk. Der er blandt andet flere aktiver stoffer så som prostaglandiner, der styrker keratin syntesen som forsinker det naturlige hårtab. 

Når du skal bruge det Aphro Celina hårserum skal du placere pipette ved det ønskede område, og helt nede i hovedbunden. Start med få dråber, og massér det godt og forsigtigt ind. Lad derefter serum absorbere naturligt. 

Alle 3 produkter kan bruges af både mænd og kvinder, så ønskes der yderligere hårvækst er det altså muligt for begge køn at bruge Aphro Celina produkter. 

Aphro Celina hårserum finder du her

Aphro Celina hos Toftild


Det er muligt at finde Aphro Celina i vores 3 afdelinger i henholdsvis Aalborg, Aarhus og København. Samtidig er det også muligt at finde Aphro Celinas produkter på vores webshop. Toftilds webshop finder du her.

Vi håber du bliver lige så begejstret for Aphro Celinas produkter som vi er, og har du spørgsmål til dem, er du altid velkommen til at kontakte os. enten via vores sociale medier, chatten på webshoppen eller ved at give os et kald på 98103211 eller sende en mail til info@parykker.dk - vi ser frem til at høre fra dig.