Tilbage til Hairytales

Hårtab hos kvinder

Del historien:

Hårtab hos kvinder

Der er mange, der stadig tror, at hårtab kun rammer mænd. Men faktisk er det omkring halvdelen af alle kvinder, som på ét eller andet tidspunkt i deres liv oplever det. Og det at tabe håret er selvfølgelig en del af kroppens naturlige balance. Det gennemsnitlige menneske taber op til 100 enkeltstående hårstrå om dagen – og når denne balance brydes, og der gror færre hår ud end dem, man taber, taler man altså om hårtab.

Kan hårtab også ramme unge kvinder?

Risikoen for hårtab bliver højere med alderen, men kvinder eller piger i alle aldre kan opleve delvist eller komplet hårtab. Nogle af de øvrige faktorer, der ofte kan være med til at udløse hårtab hos kvinder, er:

Hvis du lige har født et barn.
Hvis du har gennemgået kemobehandling eller en anden form for medicinsk behandling.
Hvis du styler dit hår på en bestemt måde, som trækker hårstråene ud eller kræver brug af stærke kemikalier.
Hvis din krop er fysisk eller psykisk stresset, kan du opleve et midlertidigt hårtab.

Hos Toftild har vi dog oplevet, at alle typer af kvinder i forskellige aldre og med forskellig baggrund er kommet til os for at få hjælp. Hårtab og pletskaldethed kan ramme alle, og det kan ramme meget pludseligt. Og det kommer også til udtryk i, at vi har muligheden for og ekspertisen i at skabe præcis de løsninger, der giver den enkelte den fulde tryghed og livsglæde igen.

Er du selv blevet ramt af ufrivilligt hårtab, er du meget velkommen til at ringe til os og aftale en gratis konsultation, hvor vi gerne vil guide dig og fortælle dig om de muligheder, vi har for at hjælpe dig med at få en naturtro hårpragt tilbage ved hjælp af alternativt hår.

Ring til os på tlf. 98 10 32 11

Myter om kvinder og hårtab

Mens der findes ting og begivenheder, der kan være med til at udløse hårtab, findes der også en lang række af udbredte misforståelser, som vi gerne vil hjælpe med at rydde en lille smule op i. Vi hører ofte om folk, der tror, at man kan tabe sit hår ved at bruge shampoo for hyppigt. Det er en påstand, der ikke findes belæg for. I samme kategori findes også påstande om, at brugen af hårfarve og permanentbehandlinger hos frisøren kan udløse hårtab, hvilket heller ikke er korrekt. Faktisk er vi ret sikre på, at frisøren ikke er specielt interesseret i, at du mister noget af dit hår, uden at han eller hun er involveret i processen med en frisørsaks.

Kan man som kvinde selv gøre noget for at undgå hårtab?

Hos Toftild er vi specialister i at levere unikke og naturtro løsninger i alternativt hår. Men faktisk betragter vi os mere som leverandør af livsglæde og selvsikkerhed i vores daglige arbejde. Derfor giver vi dig også gerne nogle tips med på vejen til, hvordan du kan minimere risikoen for hårtab ved at undgå at gøre nogle bestemte ting, som din naturlige hårvækst ikke har specielt godt af.

Vær opmærksom, når du sætter dit hår. Hvis du gentagne gange sætter det op, så en hårelastik for eksempel trækker meget i dine hårrødder, kan det resultere i hårtab. Sørg også for at undgå meget restriktive kostplaner. Det er vigtigt at få tilstrækkeligt med vitaminer og mineraler, hvis du gerne vil gøre noget godt for dit hår. Særligt B- og C-vitamin samt calcium og jern er vigtige ingredienser til stimulering af hårvæksten.

Men nogle gange rammer hårtabet altså alligevel – og det er der heldigvis også noget at gøre ved.

Sådan hjælper vi dagligt kvinder efter oplevelser med hårtab

Uanset om dit hårtab er midlertidigt eller permanent, er vi her for at hjælpe dig med at finde den løsning, der passer dig bedst. Og vi har masser af muligheder at vælge mellem. Her findes der ikke forkerte eller rigtige valg – men vi sætter altid en ære i at assistere dig med at finde frem til netop den eller de løsninger, der giver dig størst glæde. Vi har både parykker, der dækker det hele og topextensions, der integreres med dit eksisterende hår og giver dig en naturlig volumen.

Vi tilbyder dig altid vores faglige vurdering i de mest trygge rammer, hvor vi kan skitsere fordele og ulemper ved de enkelte muligheder i for eksempel fiberhår eller 100 % ægte hår. Vores første konsultation er altid gratis og uforpligtende. Vi anbefaler dig, at du altid ringer og bestiller tid, så vi har god tid til at finde den helt perfekte løsning til dig og dit hår i fællesskab.

Ring til os på tlf. 98 10 32 11

Seneste indlæg

arrow-left