Hårdonation - sådan gør du

1000 tak fordi du overvejer at donere dit hår til Toftild Hårdonation. Dit hår skal opfylde nogle krav, før Toftild kan anvende det til fremstilling af parykker.
Doner dit hår
Længden på din hårdonation skal gerne være minimum ca. 25 cm. og gerne længere, hvis du kan undvære det. Jo længere håret er, jo mindre hår går der til spilde. Når du donerer dit hår, vil vi gerne sikre, at mest muligt af håret, kan anvendes. Der skal bruges en vis længde for at knytte hårene i parykken, og i et bundt er der mange hår, som ikke er lige lange. Vi har erfaret, at der er for stort et spild, hvis håret ikke er tilstrækkeligt langt. Og det synes vi, er en skam.

Toftilds krav til donationshår

  • Det afklippede donationshår skal være minimum ca. 25 cm, og gerne længere, hvis du kan undvære det.
  • Donationshåret må IKKE være kemisk behandlet, dvs. lysnet eller permanentet.
  • Donationshåret skal være rent, helt tørt og børstet godt igennem.

Selve klipningen

  • Det foretrækkes, at håret samles i flere mindre hestehaler/fletninger og samles godt med en elastik.
  • Håret afklippes ca. 2 cm over elastikken.
  • Alle afklippede hestehaler/fletninger samles i ét bundt og forsegles yderligere med 1-2 elastikker i top og evt. bund. Så er du sikker på, at alt hår er samlet i samme groretning, og det er meget vigtigt.

Aflevering af donationshår

Du kan aflevere håret personligt i en af vores tre afdelinger; Aalborg, Aarhus og Frederiksberg.

Håret kan også sendes til Toftild i en plastpose og kuvert. HUSK at udfylde formularen der fremkommer, når du trykker på "Doner dit hår" øverst på siden her. Vedlæg din e-mailadresse, når du sender håret. Så vi kan identificere netop dine lokker og sende dig en bekræftelse på modtagelsen. OBS! Der kan godt gå en måned eller to, da posten kan være længe undervejs, og da vi kun pakker donationshår ud 2-3 gange om ugen.


Håret sendes til:

Toftild
Love is in the Hair
Budolfi Plads 9
9000 Aalborg

Vi afhenter IKKE pakker i pakkeshop.

Oplev forskellen

Det siger vores kunder om deres oplevelse hos Toftild

Det er faktisk stærkt vanedannende at bruge toupe

"Det var vigtigt for mig, at det ikke skulle være besværligt. Og det er det på ingen måde. Jeg vasker og føntørrer håret hver dag, bruger både voks og andre produkter i håret, og det holder til min behandling. Det er bare blevet en del af min daglige pleje, og jeg nyder at have håret."

Toftild Alternativt Hår har ændret mit liv

"Hos Toftild får du en personlig og professionel behandling. De arbejder kreativt og tænker i løsninger. Jeg har endnu ikke forladt deres salon med andet end et stort smil på læben.
For mig ligger der en kæmpe portion identitet i hår. TAK til Toftild for hjælp til at mit ydre nu matcher mit indre."

Josefine Valentin er smuk med sin paryk fra Toftild
Josefine Valentin

Den bedste løsning for mig, fordi parykken sidder på hele tiden

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Mikkel fik toupe efter 2 år med hårtab

"Efter 10 år med mindre og mindre hår på hovedet, havde jeg faktisk vænnet mig til det. Men nu kan jeg slet ikke forestille mig uden Hår for Livet. Jeg har været meget åben omkring at gå med toupe, så alle mine fordomme, om at folk ville blive forskrækkede over at se mig med hår, har jeg slet ikke oplevet. Tværtimod - kun positivitet og bemærkninger som "Du ser da 10 år yngre ud" - "Hold da op - det ser helt naturligt ud". Og frygten for, at håret ville ryge af i blæsevejr, eksisterer ikke længere - det sidder pisse godt fast"

Mikkel
Toftild Aalborg
Budolfi Plads 9
9000 Aalborg
Tlf: 98 10 32 11
aalborg@parykker.dk
Toftild Aahurs
Borggade 7
8000 Aarhus C
Tlf: 88 77 93 55
aarhus@parykker.dk
Toftild København
Frederiksberg Alle 50
1820 Frederiksberg C
Tlf: 71 74 91 71
frederiksberg@parykker.dk