Tilbage til Hairytales

Gode råd til pæne negle under kemo

Del historien:

Nogle former for kemobehandling angriber neglene på hænder og fødder. Der findes heldigvis effektive produkter, der kan lindre og beskytte i den tid, behandlingen står på.

Gode råd til neglepleje under kemo

La Biosthetique er en komplet plejeserie til hår, hud og negle baseret på aromaterapi og naturlige ingredienser. Til behandling og beskyttelse af negle og hænder tilbyder Biostetique nogle gode produkter, der er enkle at bruge og som virker effektivt.

neglepleje biosthetique

Produkterne kan kun købes hos uddannede biostetikere. Toftild anbefaler følgende produkter, mens kræftbehandlingen står på.

Neglepleje

Biostetique Nutric Nail Hardener
Glatter overfladen af neglene, styrker og forstærker vækst af bløde, skøre negle. Nutric Nail Hardener binder også fugtigheden i neglene og forbedrer fleksibiliteten. Bruges som en kur, hvor du påfører et nyt lag på dine negle i en periode på 4 dage. Påfør et nyt lag hver dag - uden at fjerne de andre lag. På 4 dagen fjerner du alle lag med en mild neglelakfjerner og starter en ny 4-dageskur. Denne kur gentages i 4 uger.

Ved længere tids anvendelse bør du også bruge Fanex til at pleje negleplade og neglebånd, ellers bliver neglene for tørre og hårde. Herefter kan du med fordel bruge Nutric Nail Hardener som en almindelig lak og som beskyttelse.

Fanex
Negleplejeolie som gør neglene stærke og tykkere, så de vokser hurtigere. Modvirker at neglene flosser. Drøj og effektiv, meget mild og plejende.

Håndpleje

Mani Care Peeling
Fantastisk mild peeling til hænder og negle. Sammensætningen af Himalayasalt og olie fjerner døde hudceller og efterlader huden silkeblød. Rigtig god til både hænder, fødder og albuer. En mild og stadig effektiv peeling, der gør underværker for dine negle og hænder

Dermostetique Mains
En cellereparerende håndcreme, som også er med til at mindske og forebygge pigmentpletter. Trænger hurtigt ind og giver maksimal fugtighed til belastet hud.

Du kan købe La Biostetique produkterne hos Toftild Aalborg.

Seneste indlæg

Toftild Aalborg
Budolfi Plads 9
9000 Aalborg
Tlf: 98 10 32 11
aalborg@parykker.dk
Toftild Aahurs
Borggade 7
8000 Aarhus C
Tlf: 88 77 93 55
aarhus@parykker.dk
Toftild København
Frederiksberg Alle 50
1820 Frederiksberg C
Tlf: 71 74 91 71
frederiksberg@parykker.dk
arrow-left