Tilbage til Hairytales

Forårets og sommerens kollektion 2021

Del historien:

Forårets og sommerens kollektion

Når der kommer nye tørklæder og turbans fra Christine Headwear, oplever vi altid stor interesse i at få fremvist de mange styles og de muligheder det giver. I år har vi lavet en live session på facebook og lavet en video til Youtube - så du kan se det igen og igen.

Mange flotte styles i år

Der er mange flotte styles i år, med flotte farver, hvilket i kan se herunder, og det er helt fantastisk at se hvordan de allerede er blevet taget imod på webshoppen. Vil du gerne se hele kollektionen på webshoppen, er det muligt at gøre det lige her.

I år byder vi blandt andet på nyheder fra Shakti, Lotus, Beatrice og Yoga. Så er der også nogle helt nye styles, hvor blandt andet Emmy og Luna, er et par af modellerne. De 2 sidstnævnte ser du lige herunder.

beatrice yoga

Christine Headwear og kollektionerne

Der kommer 2 kollektioner hvert år fra Christine Headwear, og der er altid nye modeller der bliver præsenteret. For Christine Headwear er det vigtigt også at ramme tidens farver og trends, så der er noget til dig, der kan være med til at give dig et break fra noget der kan være en meget hård periode i dit liv.

Christine Headwears kollektioner er først og fremmest til personer med hårtab, og alligevel oplever vi her ved Toftild, at der er flere og flere som er interesserede i at bruge dem, også selv om de har hår. Tørklæder og turbans har altid haft en eller anden rolle i modebilledet, og det glæder os, at der er flere og flere som ønsker at bruge dem - selv om vi først og fremmest hjælper dig, der har brug for det.

De forskellige styles

Når du kigger på de forskellige styles, og tager udgangspunkt i Shakti og Yoga er de 2 meget lig hinanden. Der er lidt forskel på hvordan draperingerne sidder på de 2 turbans, og de er meget simple men flotte i deres style.

Tager du Lotus er det altid med en blomst på, og den kan bruges på flere måder. Lotus turbanen kan sidde med blomsten på siden, blomsten skråt foran eller med blomsten i centrum foran - det er forskelligt hvordan folk vælger at bruge den.

Beatrice stylen har altid bindebånd på, og det giver dig mulighed for at lave nogle styles som er meget unikke og tilpassede den måde du ønsker at sætte den på. Fordelen er at det giver en style som kan være med løse bindebånd eller med bindebånd, der er sat op i en knude, lige som du ser på bllederne herunder.

toerklaeder

Besøg vores afdelinger eller webshoppen

Du er altid velkommen til at tage et kig på alle vores turbans i de 3 afdelinger, der ligger i Aalborg, Aarhus eller København. Har vi ikke den enkelte style på lager i den afdeling du besøger, er det altid muligt at få den hjem til dig, så du kan komme forbi og kigge igen.

Du har samtidig mulighed for at bestille alle vores turbans på webshoppen, og her har du faktisk 14 dages fuld returret - hvis du vælger ikke at bruge den enkelte turban alligevel. Det synes vi giver dog god fleksibilitet, og du kan altid vælge at bestille et par ekstra med, så du er 100% sikker på at du vælger rigtigt.

Vil du vise os dine turbans i brug

Vi ved hvor meget det kan betyde for dig, at have lige præcis den enkelte turban som du har, eller have flere modeller at skifte imellem. Med baggrund i det, håber vi, at der er nogle af jer derude som har lyst til at sende billeder af jer med turbans på som vi må bruge på de sociale medier.

Vi prøvekører det her i marts måned, og alle dem som sender et billede ind med deres turban eller tørklæde på deltager i lodtrækningen om et gavekort til webshoppen, der kan bruges til alle produkter på webshoppen. Det kommer til at have en værdi af 350 kr.

Send gerne billederne til carsten@parykker.dk - og vi kvitterer ved modtagelse af dem, så du ved, at de er nået sikker frem.

Seneste indlæg

Toftild Aalborg
Budolfi Plads 9
9000 Aalborg
Tlf: 98 10 32 11
aalborg@parykker.dk
Toftild Aahurs
Borggade 7
8000 Aarhus C
Tlf: 88 77 93 55
aarhus@parykker.dk
Toftild København
Frederiksberg Alle 50
1820 Frederiksberg C
Tlf: 71 74 91 71
frederiksberg@parykker.dk
arrow-left