Er du kræftpatient?

Skal du i gang - eller er du allerede i gang med en behandling mod kræft, der betyder, at du mister håret? Du kan få tilskud til paryk eller tørklæder via dit sygehus /regionen som et led i din behandling. 

Vælger du at købe paryk hos Toftild, er der gode muligheder for, at tilskuddet dækker udgiften til parykken. Ønsker du en paryk i ægtehår, er det også muligt, her skal du blot forvente en egenbetaling.
Book tid
98 10 32 11

Toftild er både støttemedlem og sponsor

Vi har i 9 år været Look Good Feel Better støttemedlem. Toftild er desuden frivillige på make-up-kurserne i Aalborg, Århus og København. Fra efteråret 2021 kan du finde et Toftild signaturprodukt i den fine make-up-taske, deltagerne får udleveret på kurserne. Toftild bliver en del af Look Good Feel Better familien og fremover vil viden om hår, hårtab og parykker være en del af alle Look Good Feel Better kurser.

Få parykken med hjem samme dag

Når hårtabet er midlertidigt og skyldes kemo- eller strålebehandling, arbejder vi som regel med standardparykker. Det betyder, at parykken allerede er fremstillet og på lager, så du hurtigt kan få dit nye hår.

Hos Toftild sætter vi god tid af til dit besøg. Du vil få mulighed for at prøve forskellige parykker - og tørklæder, hvis du ønsker et supplement til parykken. Oftest kan du få dit nye hår med hjem samme dag, du besøger Toftild. Vi tilklipper og tilpasser parykken individuelt, så den passer til dig. Du er naturligvis velkommen til at tage en med, som kan støtte dig i valget.
Book tid
98 10 32 11

Stort udvalg af kvalitetsparykker

Hos Toftild finder du et stort udvalg af naturtro parykker. Parykkerne er af høj kvalitet og udført i et let materiale, de fleste med transparent front og bund. Det giver et naturligt udseende og en god bærekomfort, hvor du helt undgår en tyk bund og en kompakt hårgrænse. Toftild tilbyder et stort udvalg af parykker, hvor frisurer og farvevalg næsten er ubegrænset. Vi tilbyder parykker i fiberhår og ægte hår, i størrelser fra XS til XL, til både damer og herrer samt en mindre børnekollektion.
Se vores udvalg

Tørklæder, hovedbeklædning og kasketter til hårtab

Toftild tilbyder et stort udvalg af specialdesignet hovedbeklædning fra bl.a. Christine Headwear og LIDO Design. De fleste modeller er i bløde og naturlige materialer for maksimum velvære, og alle materialer er udvalgt med omtanke. Vælg mellem smukke tørklæder, smarte kasketter og en behagelig softline-serie med bambusturbans og nathuer i mælkefiber. Solserien fra Christine Headwear er fremstillet i et materiale med 50% solfaktorbeskyttelse.

Du finder kollektionen i Toftilds butikker og på vores webshop.
Besøg webshoppen

Vi har et stort udvalg af hovedbeklædning til kræftramte kvinder
Du kan donere dit hår til parykker

Vil du gøre en forskel og donere dit hår til parykker?

Vil du gøre en forskel og donere dit hår til parykker?

Toftild har siden 2015 indsamlet donationshår til parykker og andre alternative hårløsninger til mennesker, der lider af hårtab. 
Læs mere

Oplev forskellen

Det siger vores kunder om deres oplevelse hos Toftild

Det er faktisk stærkt vanedannende at bruge toupe

"Det var vigtigt for mig, at det ikke skulle være besværligt. Og det er det på ingen måde. Jeg vasker og føntørrer håret hver dag, bruger både voks og andre produkter i håret, og det holder til min behandling. Det er bare blevet en del af min daglige pleje, og jeg nyder at have håret."

Toftild Alternativt Hår har ændret mit liv

"Hos Toftild får du en personlig og professionel behandling. De arbejder kreativt og tænker i løsninger. Jeg har endnu ikke forladt deres salon med andet end et stort smil på læben.
For mig ligger der en kæmpe portion identitet i hår. TAK til Toftild for hjælp til at mit ydre nu matcher mit indre."

Josefine Valentin

Den bedste løsning for mig, fordi parykken sidder på hele tiden

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Mikkel fik toupe efter 2 år med hårtab

"Efter 10 år med mindre og mindre hår på hovedet, havde jeg faktisk vænnet mig til det. Men nu kan jeg slet ikke forestille mig uden Hår for Livet. Jeg har været meget åben omkring at gå med toupe, så alle mine fordomme, om at folk ville blive forskrækkede over at se mig med hår, har jeg slet ikke oplevet. Tværtimod - kun positivitet og bemærkninger som "Du ser da 10 år yngre ud" - "Hold da op - det ser helt naturligt ud". Og frygten for, at håret ville ryge af i blæsevejr, eksisterer ikke længere - det sidder pisse godt fast"

Mikkel
Toftild Aalborg
Budolfi Plads 9
9000 Aalborg
Tlf: 98 10 32 11
aalborg@parykker.dk
Toftild Aahurs
Borggade 7
8000 Aarhus C
Tlf: 88 77 93 55
aarhus@parykker.dk
Toftild København
Frederiksberg Alle 50
1820 Frederiksberg C
Tlf: 71 74 91 71
frederiksberg@parykker.dk